metkica1
|
Dobro jutro mamice in mali sončki! Me ni bilo ene dva dni, včeraj zvečer pa sem napisala 2 posta pa me je obakrat skenslalo Prebrala sem vas razen zadnje dve strani, moram valda še to nadoknadit. Ena (joj ne vem katera, oprosti) je omenjala srečanje v CE. Drage moje jaz vas nobene ne poznam in ne želim, da tak ostane zato bi bila zelo vesela, da se zmenimo za srečanje še enkrat v CE, namreč prejšnjič sva bile bolane. Bi pa bilo fajn tole izpeljat pred julijem oziroma dopusti, jaz grem že konec tega meseca. Samo tole vreme ga lomi, še do nedelje bo takole se napakiraš za ven pa se ulije Meni že ena dva dni malo zmanjkuje idej kaj ponudit mali še za jest. Včeraj pri kosilu sem ji dala košček pomfrija, seveda tole še zdaleč ni za njo ampak bilo je pa njami. Je vse zelo rada, najraje pa bi to kar imamo mi na krožnikih, ji dam s tem da včasih je treba kaj priredit. Napišite kakšen jedilnik, kot smo nekoč. Puzamo še ne, kot to obvlada naša carica, pa bo že. Tudi tavečja je bila zelo počasna pri teh zadevah, shodila mi je pri 14,5m, besede govorila pa prej, je bila čveka pa še sedaj ne zdrži minutko tiho. Nekaj sem zasledila akvarije na brzino pa papige. Mi nimamo nobene živali, mi je pa kolegica ponudila dve ribici pred kratkim, pa sem se ji lepo zahvalila in rekla ne. So mi full lepi ti akvariji, ribice, nasploh imam kar rada živali, samo kaj ko bo vso hranjenje, čiščenje na meni. Že tako mi je dan prekratek, potem pa še tole. Zaenkrat ne, ko mali dve malo zrasteta, da bosta pomagali. Aja na kavico sem pozabila
|