ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Jap, zgleda bo spet baby-boom...................... Vrtnica, ti pa si za hece! Samo mene ne gane, sem odnosečila svoje. Preveč ne bom pametovala, da ne bo potem v stilu zarečenega kruha. Bo pa moj januarja prvič postal stric, tako da bom dojenčke lahko cartala še naprej. Svakinja ima željo imeti tri otroke, jaz bom teto špilala, za urco prišla na obisk, malo popestovala in šla,.. Komaj čakam. Ajoj, Magi*, kaj tebe čaka. No glavno, da te poštimajo. Želva zmeraj pozabim pokomentirat kar se darila tiče. Meni bi se to zdelo že truper druper darilo. Pa kaj bi folk rad. Mi ponavadi ne nesemo toliko, bogsivedi kaj si ljudje mislijo. pa, da boš kuverto nosil nekomu, ki ga vidiš dvakrat na leto. Yeah, wright. ma, ne vem, jaz sem že po naravi eno skromno bitje in mi več pomeni, če pridejo Manco pogledat, to da jo malo pocrtajo, kot pa vrečka. Nova služba, jaz jo tudi iščem, če najdem kaj boljšega, na slabše pa ne grem. Danes ima Manca kontrolo kolkov, upam, da bo ok, popoldne imava s Tinkaro spoznavni sestanek v vrtcu. Skratka pestro. Lepo bodite zvečer se pa dobimo na piru.