Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta MAAAJJJRRRAAAA!!!! Čer! Pa ne zdej samo brat, no! spet samo bere Sem te prehitela in že sama priznala, da berem Polcajt je pri fuzbalu, pa moram prepustit računalnik , potem pa vletim nazaj a stave vplačuje med polcajtom Kak znaš? je že vplačal, ma ne, ob večerih mi teži za računalnik, ker na nekem forumu visi to so pa znaki odvisnosti Pa saj to mu skos govorim, pa je reku, da sem z RRjem zgubila kredibilnost Ja, kulk let sta pa vidva že skupi?!? A ne veš, da ne smeš vse po pravici povedati? Rečeš da iščeš neki za faks 7 dooooougih let bo že Točno, zdej sem se spomnila: bi se morala letos ful skregat, ker je baje sedmo leto prelomno Al, to velja samo za zakon pol moram pa še čakat Kako naj rečem, da je za faks, če se pa skos režim zraven Aja, pol pa težje, če se režiš . No, midva pa morava letos pazit, sva pa v 7 letu poroke. Uuuu, ti si se pa mlada poročila Ja, kakor vzameš. Saj nisem več tako rosno mlada. se cifre kar obračajo Kake neumnosti pa ti govoriš, ženska!?! Normalno, da si mlada. Se mi zdi, da smo letnik In po čem ti to sklepaš?
|