Pandica
|
Ojla, Joj, kak je mrzlo pa saj to ni res. Trenutno imam gor kapri hlače, ampak me zebe, se bom mogla it preoblečt. To vreme, naj gre v rit VANILI saj vemo, da nisi mislila nič slabega s tem, ko si napisala tisto glede kmetov. je res pač samo taka fraza in jaz sploh nisem pomislila na to tako, da se ne sekiraj. Valči lepo te je brat, je fajn, ko se nam kaj javiš pa čeprav bolj redko. Mišk one pilice vem, da imajo v teh profesionalnih trgovinah za kupit, ko imajo te stvari. Ampak mislim, da, če boš malo pogledala po DM-u bi jo tut mogla dobit, pa še veliko ceneje. Mora biti taka obojestranska, ona ta velika pilica, saj veš kakšno mislim, ne? Če praviš, da še ti gel fejst drži na nohtih pa si prvo malo popili po površini nohta in pol bo tak on umeten nohet začel odpadat. Saj boš vidla no. Pol pa ga lepo probaj dol potegnil, ampak kot sem ti že rekla ne preveč na silo. Ker pol na koncu pa si tak moraš še iz tvojih nohtov on gel, ki ti mogoče kje ostane gor lepo dol popilit. Pa lep nov avatar, Dona je tak kjut Oblačila moja ima večinoma 74. Sem pa ugotovila, da so ji recimo majčke in bodiji iz C&A št. 74 še malo preveliki, iz H&M pa ne. Ima C&A večje številke.
|