Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

..... tkole se počutim, likar po kosilu
pa še tašča me je zjutraj klicala naj ji dam malega kaj dol in mi spet dekl dvignila. Naj raje v službo hodi. Ji čisto nič ne manjka pa je na bolniški. Da mene zajebava. Ne vem eni pač ne razumejo al kaj, da mi pač ni da ji dam dol jakca. Če bi me poklicala pa bi rekla, da naj pridema malo na kakšo kavo, da ji je dolgčas, z veseljem grem...tak pa...zakaj bi ga dala dol??? samega? Če pa mi je tak lepo z njim se igrat. Vedno znova me v tako neprijetno situacijo spravi. nazadnje potem pač nesem malega dol, ampak sem zelo nesrečna tiste pol ure. mah...sej vseeno.
a si probala kavo in limono'??
jest pa tud zraven... sem jo dala zdej v posteljico, da sem mal kuhno v red dala, zdej bi mogla pa še kej pospravit, pa bom šla verjetno kakšno kitico odremat v spalne sobane. al pa pred tv mal... se mi prav nič ne da, kosilo mam pa itak že v pečici...
uživajo igrati z to bananco