san
|
drage moje, vas na hitrco pozdravljam, potem grem pa perilo zložit, dokler mali spi. tina, lan je prekrasen na fotki lona, držim pesti, da je konec špikanja tvoje princeske in da je kakec ok hvala za info za fredov obroč, jaz se tokrat nagibam h nakupu in bom verjetno kar izkoristila. kolikšna je pa cena drugače? v atlantisu je 23 eur. no, mi tudi kakamo zadnje dva tedna na 3 do 4 dni. sicer imamo manj krčev, so pa še šrisotni in kadar sva doma, se je treba skoz igrat z njim. no, 5 minut pod vrtiljakom zdrži, pa na wc mi uspe, je v ležalniku, ampak to je vse par minutk, drugače bi pa on mene. zdej se že z igračkami malimi igra, takimi mehkimi ropotuljami. stegne rokico, ampak samo desno, jo razširi in zagrabi igračko . se mi zdi hitro. no in potem jo nese v usta in nato mu pade in se krega. tko, da mu pol mal pomagam in se potem veselo pogovarja z njo in jo okuša. sploh je navdušen nad dvema, eno s krogci in nekim čudnim klovnom. pa še vedno so mu zelooo všeč črte . no, toliko od naju. lep dan vam želim. NAJ ŽE PRIDE SONCE!!!!! aja, zofy, hvala za link z masažo papa
|