zara13
|
Dan dan nosečke! Končno malo sončka..yupiii Včeraj sem s kolegico in njeno 9 mesečno hčerkico nakupovala, seveda hrano pa pleničke, smo šle v Mullerja in kar ne moreš verjeti koliko ljudi nakupuje ravno na baby oddelku, sploh pleničke. Cenejše so od pampers in, če otroku ustrezajo, je super, se da kar kakšen € pršparat ;) Potem smo zavile še v Pikapolonico malo pogledat. Kupila nisem še nič, no ja 2 meseca nazaj eno briskačo in 3 body-je, ko sem bila v Angliji, drugače me pa nakupi še čakajo, sedaj v začetku julija naprej Ikea s posteljico ter kup drugih stvari. Bo kar zanimivo letat naokoli ;) pomar*ANČA* - včeraj sem videla PP Uno in je res hud voziček, meni je najbolj všeč ta zeleno-siv z zelenimi krogci, tudi lupinica se da kupit enaka v istem stilu in se da na ogrodje. Pri Baby boom-u ni možno dat lupinice na ogrodje, sem jim poslala mail v KP pa so rekli, da žal ne gre, za senčnik pa tko ni problema, se da naštimat, vendar ga ni možno kupiti pri njih, pač kupiš v kakšni otroški trgovini. Pri PP Uno je pa možno kupiti senčnik enak kot voziček + torbo in lupinico, da je vse v stilu. Počakajva še šemo, da nam poroča, kako se je njej zdej Baby boom, je omenila, da gre v KP pogledat, zaenkrat sem jst čist navdušena za model Uno. Pa tudi lahek je (11,4 kg ;) Sedaj pa šibam kuhat kosilo in potem na en sprehod, dokler je še kaj sonca..lep dan..
|