Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, mi smo kupili hladilnik in imeli svoj prevoz. Sva ga z mojim naložila in odpeljala. Popoldne nas ni bilo doma, no pridemo zvečer in nas pred pragom čaka hladilnik
  , mi smo kupili hladilnik in imeli svoj prevoz. Sva ga z mojim naložila in odpeljala. Popoldne nas ni bilo doma, no pridemo zvečer in nas pred pragom čaka hladilnik . Gledava čukasto kaj zdaj to pomeni, pokličem v trgovino , povem kaj se je zgodilo, rečejo pridemo iskat, hvala, da ste poklicali,.... še danes je hladilnik pri nas doma, pa je od tega že pol leta
 . Gledava čukasto kaj zdaj to pomeni, pokličem v trgovino , povem kaj se je zgodilo, rečejo pridemo iskat, hvala, da ste poklicali,.... še danes je hladilnik pri nas doma, pa je od tega že pol leta  Je pa res, da je bil eden 50 €, torej jih nisem ne vem kok oškodovala...
  Je pa res, da je bil eden 50 €, torej jih nisem ne vem kok oškodovala...  , ker je že delala prostor v svoji sobi za tv.
 , ker je že delala prostor v svoji sobi za tv.