asso
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: melaverde allora una teta v Lj pravi, da bi morali H&M odpret letos v KP ampak ker so ga v Gorici in Murski, pride na vrsto drugo leto.... za C&A sem vedla tudi jaz, ma meni se skrije pred H&M...non mi piace če pa ga odprejo v Trstu, ga v Kp niti ne rabijo....bodo itak vsi otroci enaki Itak, ma zadnje čase jaz prav nič kaj dosti ne najdem v H&M. Do enega 18 meseca še neki imajo potem pa sam nek kič. Kar je lepega (kratke) majčke je itak tudi cena lepa (9€), kar se mi zdi preveč. Za Nastio res že nekaj časa nisem nič našla... No, vsake toliko nekaj, ampak ni za se hvalit. Več dobim v Idexe in včasih še ceneje tako, da zaradi mene tudi če ne pride... Pa tudi v Hoferju več dobim. Najbolj pa trenirkice in hlače (trenirkice) tako, da... Za dojenčke pa res se v H&M nekaj dobi. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss za plenice se priporočam, dvojne in ti bom prinesla denar... jih nimajo, sem bila danes v DMju Vem, da jih nimajo, ampak po informacijah jih dobijo v sredo Tako, da bom v sredo zjutraj klicala in vprašala, če so jih dobili in popoldne šla iskat, ker rabim še neki drugih stvari iz DM-a (predvsem čistilce flekov in listke, da nimam vseh oblek zapacanih, ko pomešam kakšno barvo, ki ne sodi zraven). IZVIRNO SPOROČILO: majrim slikce še bodo,a danes ne morem oz. se mi ne da,ker delam kosilo za jutri Ni panike, samo da bodo. Helenav, kje pa se ti potepaš Grem... kaj počet.