Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
vedno bolj pridno in intenzivno brca in to tako da ga tudi ati že nekaj časa lahko občuti
.Prav veselje ga je opazovat ko drži roko na trebuhu in čaka na premik. Zdaj se že pošteno čuti kako prestavlja ritko sem in tja z leve na desno prav smešen občutek,edino kar je manj prijetno je to ko se mi z rokami upre na mehur in ne spusti ma kar vroče postane...naš je namreč že z glavico navzdol.

pa samo občasno ... ma tako se bojim zobarja ... men je nočna mora
jolly- ti bom pošiljala pozitivne misli, da bo vse ok. Ti je delala vaginalni ultrazvok? Saj drugače ne bi vedela, al kako? Zdrži še teh 16 tednov!!!!
... pa sem pozabla kaj mi je rekla sestra, zapomnla sem si da 12 ur pred laboratorijam nesmem nič sladkega jest, ne spomnem se pa več kaj lahko zjutraj pred testom zaužijem, da ne bom šla ravno s praznim želodcem...katera ve povedat?