|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice prekmurčkov!
27.8.2008 22:28:53   
Nončika
Eti smo me zgublene. samo očitno se sama s sebov rejsan nemrem pogučavatiuser posted image user posted image user posted image .

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ROZSI)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: mamice prekmurčkov!
31.8.2008 9:08:36   
Gordana-3
evo še mene user posted image , že dolgo nisem nič pisala, no, zdaj sem končno doma, pripravljamo se za jutrišnji vrtec. zita je v skupini od 2-3, ista vzgojiteljica in pomočnica, isti otroci, le skupina se imenuje metuljčki. vgojiteljica je super, je nekaj časa delala kot vzgojiteljica v vrtcu. torej ne bo nič stresno. laura bo po novem v skupini gobe 4-5 let, kar je super, ker je lani bila v skupini 2-4, bila je najstarejša, imeli so tudi eno punčko, ki je komaj marca dopolnila dve leti in dobila sem občutek, da so se vsi ukvarjali le z njo. tudi otroci, saj je bilo zanimivo, ko je punčka začela govoriti, jih klicati po imenu ipd. no, sedaj smo končno v veliki skupini, na tistem vhodu, od koder se gre direkt v šolo. škoda le, da je po treh letih dobila novo vzgojiteljico. v lendavo pridemo spet za lendavsko trgatev, no, če bo lepo vreme.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: mamice prekmurčkov!
2.9.2008 19:31:57   
ROZSI
Szia!!!

In kako ste kaj!!!!
mi smo dobro, uživamo po prvih dnevih vrtca in seveda službe tudiuser posted image user posted image . Mala se je super znašla v starem ljubljenem vrtcu, sicer je prišlo do spremembe, ostala je v mali skupini.Včeraj po prvem dnevu je bila tako utrujena , da je ob 7. uri že rekla ,mami prosim daj mi čokolino in potem grem spat.Danes je pa že vse bilo tako kot pred počitnicami.Hvala bogu!!!!!!
In csaje, kako je bilo pri vas????
Raho kaj pa pri vas?
Gordana,kaj pa tvoje punce?

LP

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: mamice prekmurčkov!
3.9.2008 9:02:42   
Gordana-3
moji sta v redu, laura je imela prvi dan tremo, ko je šla v novo veliko skupino. zita pa je danes zjutraj jokala, ko sem ju peljala na 6.00. seveda se ob tej uri vsi otroci zbirajo v eni skupini, bila je neka nova pomočnica, ki je zita ni poznala in jok, da dol padeš. sem že vajena tega, ker je tako bilo poleti ene 2x, ko so bili dopusti. po dveh dneh je bilo že ok. računam, da bo drug teden že bolje, brez joka.

(odgovor članu ROZSI)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: mamice prekmurčkov!
4.9.2008 22:01:43   
tweed
Hojla mamice!

ne vem, če sem prav, ampak upam da me ne boste izbacile, ker sem ati od prekmurke oz. dveh (2,5 in 8 mesecev).
sicer na novo preseljen pred enim letom, pa se vseeno počutim že kot doma.
Zdaj pa s strahom user posted image  pišem, če se boste hotele z menoj tudi pogovarjati...

LP

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: mamice prekmurčkov!
6.9.2008 21:46:21   
Nončika
Tweed, dobrodošel. ni panike, no vsaj z moje strani.

Rozsi, lepo, da se je tvoja mala znašla in bo spet lahko govorilauser posted image . N je prva dva dni jokala, v sredo je že manj, v četrtek in v petek pa je baje ob prihodu njenega prijateljčka že veselo igrala z drugimi. namreč, njen prijateljček je prva dva dni bil prava moralna podpora naši mali pikici. jaz sem mislila, da bom v ponedeljek umrla, ko sem morala pustiti svojo pikico samo in jo čula kak me zove: anyu, anyu.... ja pa prvi den je že tan spala. sicer je prosila za stupli in plenico, a je zaspala.



_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: mamice prekmurčkov!
9.9.2008 7:53:34   
Raho
E, da se še jaz malo javim...

Konec je našega dopusta. Kakor hitro smo se spakirali, tako hitro smo potem spet pospravili. Sicer je z dvema mulčkoma bilo kar naporno, se pravi, da mama in ata nista imela od dopusta NIČ, ampak je kljub vsemu bilo fajn. Danes se Črto začne uvajati v vrtec. Upam, da bomo preživeli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pred dopustom sem fasala neki gastro(blablabla) in 12 dni večino časa preživela na sekretuuser posted image , ampak sem se po obisku infekcijske potem pobrala (dobila AB) toliko, da smo lahko šli. Seveda je Iraja fasala od mene, ampak o tem naslednjič.

Vidim, da s e nam je pridružil še en očka - dobrodošeluser posted image . Šibam zdaj malega zrihat... Držite pesti, da nam bo sedaj končno uspelouser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: mamice prekmurčkov!
9.9.2008 21:48:20   
tweed
Hvala za dobrodošlico,
naša tavelika tudi hodi v vrtec, vendar je, ker sva z ženo oba doma, navajena najine prisotnosti, in je bilo kar nekaj težav na začetku (marca je začela), čeprav sem bil z njo na uvajanju 14 dni...
Prišlo je poletje, s tem tudi pavza, zdaj pa je spet nazaj v vrtcu in se me zjutraj še vedno oklepa kot klop preden grem. Še sreča, da je začela prejšnje predšolsko leto, saj je bilo takrat samo 6 otrok, zdaj jih je pa žeuser posted image 12..., vendar so od teh 3 enoletniki, tako da ima 1 vzgojiteljica polne roke.
Kakšna ideja, kako najlažje odit iz vrtca, ne da bi mi bilo skrajno hudo?
LP

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: mamice prekmurčkov!
14.9.2008 14:43:48   
Gordana-3
evo še mene! hoteli smo v lendavo na lendavsko trgatev, pa smo si zaradi vremena premislili. je prišla moja mama k nam. hvala bogu za njo user posted image , sem uspela pospravit poletne cote v škatle, pripravit jesenske, nisem rabila kuhat ... paše, ko vsake toliko časa pride na obisk user posted image
tweed, ne ženi si preveč k srcu. saj vem, da je hudo, ampak slej ko prej bo pri hčerki to minilo. se spomnim, ko sem jaz ta večjo prvič pustila v vrtcu. pol poti do službe, ki traja eno uro, sem jokala, tako mi je bilo hudo. hudo mi je bilo zato, ker je na poti v vrtec zaspala, zgodaj zjutraj se zbirajo v eni drugi skupini, pri drugi vzgojiteljici in kar slabo mi je postalo, ko sem pomislila, da se bo zbudila v drugem prostoru, pri drugi teti .... pa je minilo in že smo uvajali ta manjšo v vrtec.
drugače pa smo kar notri na toplem, jutri spet vrtec. ubija me samo to vstajanje ob 5.10 zjutraj. v četrtek imamo prvi roditeljski sestanek pri lauri, da nam vzgojiteljica malo predstavi program ipd.
pišite še kaj!!!

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: mamice prekmurčkov!
24.9.2008 21:17:56   
Nončika
No, no kje pa ste vse? zatišje na celi fronti. naj vam povem, da je moja N bila v bolnici. sem bila tam z njo, pa me par dni ni bilo nič na netu. sem mislila, da se bo kera kaj oglasila, a očitno nobena na povoha sem.

pa ka ščete, ka do naše poste in naš čvek skenslali. ok, če je tak te pa vrede.

cs.

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: mamice prekmurčkov!
25.9.2008 7:38:54   
Gordana-3
moj post je bil 10 dni zadnji!!! sem hodila sem gledat, če se kaj dogaja, pa nič :-(
kaj pa ste bili v bolnici? upam, da je bilo in da je sedaj vse ok. mi smo bili junija eno noč, ker je laura celi dan bruhala, bili smo ravno v lendavi, nedelja zvečer, petkovič nas je kar napotil v rakičan. ampak vsi so bili ZELO prijazni, res zelo zelo.
drugače lepo hodimo v vrtec, v soboto gremo spet v lendavo za cel teden, ker moram jaz službeno na madžarsko. takrat jih ima vedno moja mami. sicer bi lahko ostale pri tašči v celju, ampak saj veste, mama je le mama.
imeli smo že oba roditeljska sestanka, vzgojiteljici sta fajni, le laurina je taka bolj stroga, kar mi je malo tuje, glede na to, da je tri leta imela eno tako umirjeno "teto". saj ta nova je tudi fajna, le bolj taka odločna, pa več pričakuje od njih, saj je to že skupina 4-5 let.
no, potem smo bili 1x na plesu, vendar je laura rekla, da bi raje hodila na plavanje, tako da oktobra začnemo plavat. bomo videli, kako bo z zito, ki pa je pravi mali razbojnik. trmasta ko 100 user posted image , užali se za vsak dr.. , dere se ko sraka, ko ni kaj tako, kot si ona želi. zadnjič v nedeljo na pikinem festivalu- so me vsi gledali, kaj za vraga delam z otrokom, tako se je drla .... upam, da jo bo kmalu minilo, bolj tolažim se s tem ... user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: mamice prekmurčkov!
25.9.2008 19:35:46   
Nončika
O Gordana-3, lepo, da se še kdo oglaša. jupi!!!

v bolnici sma bile, ker je mela katastrofalno krvno sliko. full povišane levkocite in CRP. pa visoko vročine. zdaj je že spet v formi. brez vročine in prava nagajivka.
res pa je, da so vsi na otroškem oddelku prijazni. res, so. in to hvala bogu.

kje pa si ti zaposlena? na kerem področju?

evo, me že N vleče stran in moram z njo. parancs je parancs.

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: mamice prekmurčkov!
26.9.2008 9:00:49   
Gordana-3
csaje, delam v kulturi. fajn je, samo ta vsakodnevna vožnja me ubija. iz celja v službo v maribor. no, vsaj vinjete so. zgodaj se moramo vstat, ko pa jaz tako rada spim. če bi lahko, bi lahko bila cel dan v pidžami. uh, kje so ti časi user posted image .

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: mamice prekmurčkov!
1.10.2008 20:05:26   
Nončika
Gordana-maš pa kar pošteno relacijo za v službo. verjetno si trenutno v Lendavi. si drugače prav z Lendave ali pa z okolice?



_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: mamice prekmurčkov!
2.10.2008 13:23:24   
Gordana-3
prav z lendave, mestno dekle user posted image . prav trpela sem, ko sem dve leti bila v nekih hribih 10 km iz celja. navajena, da imam vse pred nosom in da lahko s kolesom opravim vse: posto, banko, zdravnika, knjiznico, trgovino, frizerja .... no, zdaj smo spet v mestu, sicer v eni vasi poleg celja, ki pa se celja tako drzi, da imamo vse te stvari skoraj pred nosom. eno od celjskih sol, kamor bosta najverjetneje hodili laura in zita, vidimo od nase hise.
trenutno sem na madzarskem, zato ni sumnikov. laura in zita sta pri moji mami in ze komaj cakam, da ju vidim. jutri grem domov v lendavo. mozu v celju pa se ze takoalitako mesa, ko nas tako dolgo ni. ampak sluzba je sluzba ... pa saj je v bistvu zelo dobro v njej, samo razdalja me jezi. ampak se navadis tudi na to. ko bo pa dars koncal ta dela na avtocesti mb-ce, bo pa super. upam samo, da se mi do takrat ne bo zmesalo, ker bo to baje sredi decembra user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: mamice prekmurčkov!
2.10.2008 20:06:30   
Nončika
in kje si na Madžarskem? saj boš jutri že doma oz. vsaj v Lendavi. jaz sem pa doma 15km ven z Lendave proti MS. zadnja madžarska vas, zraven nas pa je eno jezero-BJ. prava vaška dekla, nika mi ne fali. ms, lendavo man 15km vkrej, to je pa 15min vožnje. pa še v Lendavi san v službi tak, ka nega panike.



_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: mamice prekmurčkov!
1.2.2009 19:21:55   
ROZSI
helo punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evo mene nazaj, sicer po zelo dolgem času, ampak nisem se izgubila. Kako ste pa vi vsi skupaj??????????

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 92
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?