|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.6.2008 21:28:29   
K_a_t_j_a
Pozdravljene.Po dolgem času se vam oglašam sem fant od KATJE. Ja katja pride jutri domu , sem ful vesel ker jo ni bilo 1mesec in 10 dni, tak da mi je bilo že pošteno dolgčas. Z njo je vse vredu mali brca in je zelo živ. OK kaj več vam bo pa tako katja napisala ko pride domu.
Lep večer MAtjaž&Katja


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.6.2008 21:53:44   
bella02
Sayuri in naty, ne ga biksat in počivat!!! Obe, takoj!!! Po drugi strani pa obe razumem. Sayuri, da je hotela videti nevesto in naty, ko mora sama skrbet za malega vragca. Punce, še malo, pa bo to za nami.

cebrca, se ti pridružujem user posted image . Sem bila bolj srečna prejšnji teden, ko je bilo bolj hladno. Tudi otekanje poznam. Ne sicer ful, sem pa konec tedna 2x mislila, da mi bo prste na nogi razneslo. Pa včeraj sem dala dol poročni prstan. Je šel bolj težko, pa sem ga raje dala dol, kot da bi ga mogla preščipnit.

Katja, jutri te še ne pričakujem, da se nam obširneje javiš, boš imela reva veliko za prebrat user posted image . Pa user posted image user posted image user posted image , da si spet z nami!

anita goitan, user posted image user posted image user posted image za vse dobljeno in oprane cotke. Meni je uspelo v roku 14 dni oprati cotke od 0-104 in danes sem končno vse pospravila v previjalno. Zdaj pride selekcija le še v primeru, da bo naša user posted image postala user posted image , bo treba nekaj stvari izločit. Zdaj mi je vseeno, če grem jutri rodit, cotke čakajo. Jutri dobim še posteljnino user posted image , potem pa le še jogi in kozmetika iz lekarne, pa smo zmagali.

Sem pa prej preletela seznam, kaj rabimo za v porodnišnico in to tistega, ki se odpre takoj, ko odpreš nosečnost. Vem oz. mislim, da ga imamo mi pod povezavami (za kar skrbi naša Erin), še nisem gledala, sam tam pa piše, da sabo vzemimo knjigo in šampon.
Ali ne pravijo, da branje in TV za nekaj časa odpade in da si kao nekaj časa ni fajn umivat glave? Kaj pravite na to?

Lep začetek novega tedna!!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 952
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.6.2008 22:43:55   
sandra123
No, user posted image user posted image mi še veselo nagajata, malo spremljamo nogomet z atijem user posted image ...sem ful utrujena, čeprav sem popoldan spala kot user posted image ...zdaj čakam, da se mala dva umirita in da se spravim spatuser posted image

Jutri pa držim pesti za:       
23.6. - matejchi
23.6. - andrejaboris

Lahko noč in lepe sanje vsem skupajuser posted image


< Sporočilo je popravil sandra123 -- 22.6.2008 22:46:50 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 953
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.6.2008 22:49:41   
Erin
sayuri in naty - poskusita čimveč počivat čeprav je to težko...samo še malo pa bodo naše štručke tu.user posted image sayuri ti pa le sporoči če bo kaj novega...ta vročina zna kaj pospešit stvari kaj pravišuser posted image
K_a_t_J_A - še en daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan pa boš spet našaaaaaaaa...no saj si vedno bila ampak se lepo slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš spet med nami..me veseli da sta z user posted image dobro...upam da se nam boš kmalu pridružila v čveku.user posted image
bella02 - jaz sem slišala - koliko je to res pa ne vem- da si vsaj mesec dni po porodu kao ne smeš umivati glave in brati user posted image ..Mamice pomagajte, kaj so vam babice rekle po rojstvu prvorojencev, ali pa ali so kateri kaj od tega omenili na materinski šoli? Me tudi zanima....

Mi smo danes tudi pekli na žaru, njami je bilo dobro..potem pa še sladoled in kavica...samo še bazen je manjkal da bi se vrgla noter pa bi bil dan popolenuser posted image user posted image Drugače mi pa tudi ta vročina niti malo ne ustreza, zatekam hvalabogu ne, se mi pa zaradi sopare kar pogosto vrti. Ampak...imamo itak samo še en mesecc-cno vsaj del nas...bom tudi že ta teden pripravila torbo za porodnišnico ker ne veš kdaj te preseneti. Julijke že rojevajo, jaz imam pa tudi eden od PDP-jev 27.7.user posted image user posted image user posted image

No sedaj grem pa fuzbal gledat naprejuser posted image ...manjka samo kozarec piva...user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 954
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 6:53:38   
miškolinček
Dobro jutro, naprej user posted image !

Moram izkoristi internet dokler mi še dela, mi cel vikend ni delaluser posted image , sem že mislila koliko bom mela za prebrat, pa sem pol vidla da je blo zatišje.
Bi tako kleptala za vikend, ker ven mi sploh ni blo za iti, sem bla na balkonu pa sem mislila da se bom skuhala user posted image , a je še kateri tako vroče????


Nam pa tudi nikoli ni prav, a ne ? Najprej smo jambrale ker je bil skoz dež, zdaj pa imamo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 955
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 7:11:29   
miškolinček
Cebrca,pa še ena (sem pozabla kera, sorry), hvala za nasvet o kisu, bomo definitivno poskusili, zgubiti nimamo kaj. Poročam kako bo, samo prej še kis za vlaganje nabavim.

Tema:knjiga in šampon: branje je definitivno nezaželjeno, čeprav imaš takrat veliko odvečnega časa sploh če je user posted image  priden in spi, ampak se je treba vzdržat, ker so oči po porodu bolj občutljive in lahko hitro dioptrijo dobiš,če je še nimaš, lahko si jo pa tudi fajn pokvariš če že nosiš očala. Tako da to babice odsvetujejo.
Kar se pa pranja glave tiče je pa tako. Po porodu moraš pazit da se ne prehladiš, oz. da te kje ne prepiha. Jaz sem prvič rodila decembra, ko je mrzlo in si res nisem umila glave cel mesec, je pa res da takrat tudi ven dolgo nisva šla (6tednov), ker je bilo premrzlo in je bilo lažje zdržat.
Zdaj ko je pa poletje, pa ne vem kako bo ko so nam rekli da lahko greš že po 14 dneh postopoma malo ven. Verjetno si glavo lahko umiješ, samo moraš pazit da se dodobra posušiš, preden greš kam, da te ne napiha.
Ne vem, bo še katera druga ki je že rodila o tem kaj povedala.

Enkrat ste govorile tudi o kopanju, sploh tiste ki odhajate na morje pa v toplice.
No, mi smo tudi sprva mislili iti za kakšen dan, jaz bi se tako namakala. Prejšnji teden mi je pa G. prepovedala kopanje.user posted image Rekla je takole: imate še 14 dni do max.3 tedne časa ko se lahko kopate, pa še to bolj zaplavate v morju pa takoj ven, zadnji mesec pa nič kopanja, sploh mi je pa prepovedala kopanje v toplicah, kjer je voda bolj onesnažena kot na morjuuser posted image . Baje da je to zaradi možnih okužb in vnetij, ki so nevarna otroku. Sem bila kar razočarana,ker jaz vnetij nimam, občasno že ne pa tako, pa je rekla da to ni zaradi mojiih vnetij ampak zaradi vnetij ki bi lahko nastale. Saj ne vem če bi ji verjela.
Tako da zdaj upam da prej rodim, da bomo lahko vsaj septembra šli malo morski zrak
poduhat, ker če ne tudi s tem ne bo nič.

Punce, ki odhajate na morje kar uživajte še zame, bi jaz tudi šla, pa je bil moj zraven na pregledu in je bil takoj pameten, da mi pa potem ne bomo pač šli nikamor ker ne smemo. HAlooo user posted image ,ti dedci.


Sayuri, lepo da si še prišla domov, drugače pa verjamem da nisi nič pretiravala, samo vročina in nošenje dvojčkov pač naredita svoje. Drži se, še kakšnih 14 dni pol pa lahko tudi kar rodiš, ker meni se pa zdaj že mal smiliš.No pa saj se mi vse ki nosijo trebuh v tej vročini, vključno z menoj.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 23.6.2008 7:12:27 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 956
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 7:16:25   
sandra123
Jutro Miškolinček, hvala za user posted image , jo ravnokar pijemuser posted image ...
Tudi meni je bilo včeraj obupno vroče, sem se kar notri zadrževala...Preveč smo se jezile, ko je deževalo, zdaj bomo pa spet jamrale, da je vročeuser posted image ...
Moja Tina ima še danes in jutri šolo, potem si bom pa končno lahko privoščila jutranji spanecuser posted image ...sva se pa s princesko dogovorili, da pridem po njo že malo po 12 uri, da mi ne bo treba v tisti vročini hodit po njouser posted image ...

Sayuri...srečno pot nazaj v Postojno, pa javi se kajuser posted image user posted image
Katja...ti pa končno uživaj spet v objemu svojega najdražjegauser posted image
Mishel...upam, da je vse ok in, da se nam tudi ti čimprej pridružišuser posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 957
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 7:21:18   
aradej
Miškolinček hvala za user posted image . Je prav pasala. Sicer je bila noč kar dobra sam sem še vedno utrujena od praznovanja.

Glede branja knjig in TV ter šamponov: Pri porodu se napenjaš in pri tem tudi trpijo oči.  Potem je bolje da se ne bi preveč utrujalo oči. Tega meni izrecno niso prepovedali je pa odvisno od vsake posebej. Glede umivanja las sem pa slišala da ni dobro ker se lahko prehladiš.
Če to delate v zmernih količinah mislim da ni nič narobe.

Me je pa user posted image včeraj prijetno presenetil.Smo šli na bazen se malo namočituser posted image user posted image .Je bilo prav prijetno. Nisem bila veliko v vodi pa tudi potem sem se stuširala in preoblekla, Diano bi pa lahko tam pustili je tako uživala.Pa še za na morje je reku da bi lahko šli že pred rojstvom ali pa potem septembra ko bomo 4.user posted image user posted image user posted image  za user posted image .


Erin za seznam ko ga boš popravljala mi leto več napiši. Smo se malo postarali.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 7:26:02   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Enkrat ste govorile tudi o kopanju, sploh tiste ki odhajate na morje pa v toplice.
No, mi smo tudi sprva mislili iti za kakšen dan, jaz bi se tako namakala. Prejšnji teden mi je pa G. prepovedala kopanje.user posted image Rekla je takole: imate še 14 dni do max.3 tedne časa ko se lahko kopate, pa še to bolj zaplavate v morju pa takoj ven, zadnji mesec pa nič kopanja, sploh mi je pa prepovedala kopanje v toplicah, kjer je voda bolj onesnažena kot na morjuuser posted image . Baje da je to zaradi možnih okužb in vnetij, ki so nevarna otroku. Sem bila kar razočarana,ker jaz vnetij nimam, občasno že ne pa tako, pa je rekla da to ni zaradi mojiih vnetij ampak zaradi vnetij ki bi lahko nastale. Saj ne vem če bi ji verjela.
Tako da zdaj upam da prej rodim, da bomo lahko vsaj septembra šli malo morski zrak
poduhat, ker če ne tudi s tem ne bo nič.

Punce, ki odhajate na morje kar uživajte še zame, bi jaz tudi šla, pa je bil moj zraven na pregledu in je bil takoj pameten, da mi pa potem ne bomo pač šli nikamor ker ne smemo. HAlooo user posted image ,ti dedci.

Miškolin, a bi ti en upor proti dedcem izvedlauser posted image ...se ti kar pridružimuser posted image ...meni se tudi tako zelo "lušta" na morje, tudi jaz upam, da moja sončka kaj prej prideta na svet, da bomo lahko septembra šibali malo na morje, ker ga zelo pogrešam...prej sem bila vsako leto 3x na morju, letos pa mi je vse skupaj bilo prikrajšanouser posted image Tina bo pa itak šla uživat na morje z mojim očetom, pa bo vsaj ona imela kaj od poletjauser posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 959
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 7:36:23   
miškolinček
Sandra, ne,ne bi glih upora. Samo moj  je tak da mu ni glih za na morje iti, on bi rajši v hribe lezu, meni pa morje bolj ustreza. Pol mu pa vsak izgovor prov pride.
TA prvo leto sem imela rizično in nisem smela nikamor, ta drugo leto je bil tamal premajhen(za njegove pojme, ne moje_star je bil 7 mesecev), lani ni imel izgovorov je moral iti,ker sem jaz kar enostavno rezervirala, pa še pol leta je bil odsoten takrat in je moral dopuste pač malo meni in tamalmu prilagodit. Letos mu pa tudi moj rok prav pride (11.8.), ravno tak čas je da če rodim ob roku ali malo čez da mi bo verjetno tudi morje septembra splavalo povodi, zato upam da rodim prej.user posted image
Dedci pač, ko jih ni, vidiš da brez njih ne moreš, ko pa so bi pa tudi včasih rajši videl da jih ne bi bilo.user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 960
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 7:56:43   
naty13
Jutro.

Miškolinček hvala za user posted image . Spet ti internet ni delal. user posted image  Dobro da je bil vikend in ni bilo nobene na čveku. user posted image

Bella res je težko počivat, če imaš doma že otročka in si po vrhu še sam. Si pa veliko oprala in pripravila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas ima Nejc 92, oprano imam pa vse do vključno 68, nekaj stvari 74 sem pa posodila in čakam da pridejo. user posted image  Tudi meni manjka jogi, oprat moram pa še voziček. Mogoče danes, ko je tako vroče in se bo posušil. user posted image

Katja javi se nam, ko prideš domov. Pa si le dočakala dan, da bo spet vse po starem. user posted image user posted image user posted image

branje in gledanje TV po porodu - odsvetujeje. Jaz sem se pazila in izogibala TV pri Nejcu kakšne tri tedne, potem sem pa počasu mal začela gledat. Je pa fulllllllllllll dolgčas, če ti user posted image  spi, user posted image  v službi, ti pa ne brat in ne TV gledat. Sem se kar dolgočasila en mesec.

umivanje las po porodu - jaz se jih nisem 14 dni. V glavnem, ko sem si jih začela umivat, sem jih res dobro posušila, da niso bile mokre, da se ne bi prehladila.

Kaj boste ve oblekle za domov iz P, če bo taka vročina? Jaz imam trenerko, natikače, samo v dolgih rokavih zgoraj pa ne bom, ker pravijo, da naj bi bila koža pokritauser posted image  Tega problema nisem imela, ker je bil Nejc pozimi. user posted image

morje - jaz Nejca pošljem zadnji teden avgusta in prvi septembra z mojo mami, decembra ali januarja gremo pa vsi v toplice, da se bo že najmlajši član lahko kopal. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 961
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 8:06:35   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Miškolinček hvala za user posted image . Spet ti internet ni delal. user posted image  Dobro da je bil vikend in ni bilo nobene na čveku. user posted image



Ja, lokalni internetni ponudnik nekaj popravlja, samo za moje pojme to nekam dolgo trja, namreč že 14 dni šteka, zadnje čase pa se sploh več ne priklopi. Drugače imamo  24 urno povezavo, se ne prijavljam pa odjavljam, saj veste kaj mislim. Tudi zdajle mi dela samo RR ker sem takoj zjutraj odprla, drugih strani mi sploh noče odpret.
Me že kar malo jezi. 

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 8:10:41   
sandra123
Ja, pri nas tudi nekaj štrajka internet...sem pa prav jezna, če zjutraj ne dela, ker vas potem ne morem pozdravitiuser posted image ...sem postala prava odvisnica glede RR-jauser posted image user posted image user posted image ...
Punce uživajte, mene čaka likanje, pa se moram čimprej spravit za likalnik, da ne bo prevroče...čaka me še druga runda mini cotk, pa Tininih stvari je ogromno...pa moževe srajce...user posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 963
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 8:12:25   
Maja T.
Hallo!

Pa je vikend minil. Včeraj sva bila cel dan doma, ker je bila taka vročina, za znoret. Pa spet so mi začele noge zatekat, še bolj kot prejšnjič. Edino kaj mi pomaga je, da se uležem. Vmes, ko je bilo deževje, pa je bilo čisto ok. 

Mene pa daje noro gnezdenje, samo nekaj pospravljam (bolj na počasi user posted image ), pa mojega možička moram pohvalit, da je včeraj celo stanovanje sčistil, zlato moje user posted image user posted image user posted image .  Sem opazila, da imam zelo malo kondicije, sem prah brisala in stekla počistila, pa sem se že morala malo vleči user posted image .

Moja žabica še kar non-stop nori v bušiju in se tako smejim, ko take bunkice dela, verjetno ne bi smela z dragim nogometa gledat zvečer, ker takrat najbolj miga user posted image user posted image user posted image ...
Bella02 jaz ta teden tudi dobim posteljnino od Galeba user posted image , komaj čakam. Midva sva jo šla celo fizično gledat na Ptuj, ker sem jo mislila kar takrat kupit, samo žal niso imeli vzorca, ki sem ga želela.
Katero si naročila? Jaz sem dve in sicer vzorec 3 in 12.

Grem prebrat kaj ste načvekale, da bom spet na tekočem .


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 964
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 8:41:33   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
Mene pa daje noro gnezdenje, samo nekaj pospravljam (bolj na počasi user posted image ), pa mojega možička moram pohvalit, da je včeraj celo stanovanje sčistil, zlato moje user posted image user posted image user posted image .  Sem opazila, da imam zelo malo kondicije, sem prah brisala in stekla počistila, pa sem se že morala malo vleči user posted image .

Moja žabica še kar non-stop nori v bušiju in se tako smejim, ko take bunkice dela, verjetno ne bi smela z dragim nogometa gledat zvečer, ker takrat najbolj miga user posted image user posted image user posted image ...


MajaT user posted image user posted image user posted image , si pa napisala točno to, kar sem želela jazuser posted image ...Tudi moj možek je bil včeraj priden in je vse počistil po stanovanju user posted image user posted image user posted image našiuser posted image ...
Moja dva sta pa ravno tako navihana kot tvojuser posted image , sta pa tudi moja nogometna navdušenca...

No jaz grem zdaj res likatuser posted image ...upam, da tile kupčki perila hitro zginejo, da bo potem nekaj časa miruser posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 965
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 9:03:50   
tejkaz
Dobro jutro

Hvala za user posted image mmm, paše.

Vikend smo izkoristili res maksimalno. V petek popoldan smo bili v živalskem vrtu. Je bil brezplačen dan. Smo se najedli sladoleda, pijača je bila zastonj, še sendviče so delali. Ni lepšega za nosečnico user posted image
Eva je bila utrujena ker sem jo iz vrtca malo prej vzela in se ni dobro naspala, ampak vseeno je kar uživala. Domov je na žalost prišla z 38 stopinj temperature. Sem že mislila da bo zbolela, vendar je rabila samo veliko tekočine (čeprav je v živalskem vrtu veliko pila) in en orng obrok pa malo spanja. In je bila spet kot nova.
V soboto dopoldan smo malo pospravljali in prali, popoldan smo se pa šli hladit v Bohinjsko jezero. Super je bilo. Z Evo sva namakali nogice, je bila kar preveč pogumna, tako da mislim da z morjem ne bomo imeli problemov. Veliko smo prehodili in smo zvečer samo popadali v postelje.
Včeraj smo šli pa na kosilo k mojemu bratu in nato skupaj z mojimi starši k izviru Kamniške Bistrice. Spet smo veliko prehodili, namakali nogice v ledeno mrzli vodi, se malo špricali, skratka uživali smo. Zvečer smo vsi zaspali že ob osmih in smo se zbudili ob 6.30, ko sta moja dva morala iti, jaz pa sem potegnila še do osmih.

Jaz se še vedno full dobro počutim. Vročina me sploh ne moti, noge mi ne otekajo, še vedno lahko veliko prehodim. Prav uživam v tej nosečnosti. Se mi zdi da jo bo prehitro konec. Moj mali je tudi pravi razgrajač. V bistvu sploh ne brca več, ampak se samo preteguje in preobrača. Po eni strani komaj čakam, da se bo začel pretegovati v mojem naročju, po drugi je pa tako fino čutiti nogico kako drsi znotraj trebuščka in že zdaj vem da bom pogrešala to.

Danes me čaka likanje, pospravljanje, dohodnino moram izpolniti, ker nisem nič dobila, pa vem da bi morala dobiti nekaj nazaj. Kakšen spisek za morje moram pripraviti, kosilo skuhati. Se mi zdi da bom še bolj zaposlena, kot sem bila ko sem še v službo hodila.

Vedno bolj se veselim selitve. Včeraj ko smo prišli iz izleta, sem opazila da je v stanovanju moral nekdo biti. Ključe imamo mi in moževi starši, nas pa ni bilo. Stvari niso bile na takšnih mestih kot so bile ko smo šli. Omenila sem možu, ki meni da me že paranoja daje. Ni res. Dobro vem, kje imam kaj. Jutri podpiševa pogodbo, plačava prvo najemnino in po dopustu se začnemo počasi seliti. S 1.8. pa prevzamemo ključe in gremo tja. Upam samo, da me kaj ne prehiti. Moram biti čimbolj mirna in se z ničemer ne smem preveč obremenjevati.

Zdaj pa še malo komentarjev, da ne bom samo o meni težila user posted image

Katja, lepo da se danes vrneš. Najprej se z možekom dobro pocartajta, potem se nam pa le javi.

Sayuri, že v Postojni? Drži noge skupaj še tri tedne user posted image

Naty, tebi nisem pa čisto nič fauš bolečin v trebuhu. Vem kako je z enim takšnim razgrajačem. Poskusi čimveč počivati, čeprav ti verjamem da je to včasih misija nemogoče. Pa še najina starejša dva bosta imela družbe ko se vselimo v Kranj. Se bomo prišli k vam dričat po toboganu user posted image

Branje in gledanje TV ter pranje las - kot so predhodnice napisale zakaj se odsvetuje. Jaz sem pri Evi poskušala čimveč počivati prvi mesec po porodu in se izogibati Tv-ju in knjigam. Lase sem si pa oprala kar kmalu in si jih dobro posušila. Pa tudi pravijo, da naj bi imele en čas kožo čisto pokrito, kot je Naty napisala, vendar ne vem zakaj. Jaz bom šla domov v kratkih rokavih, še posebno če bo vroče.

Zdaj grem pa perilo obesit in nekaj polikat.

Lepo se imejte


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 966
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 9:07:59   
dojenč
user posted image .hvala za user posted image .no, da vam malo povem kaj smo počeli za vikend.ničuser posted image .v soboto sma bila na birmi,pa sem mislila da bom umrla od vročine.že prej je nisem prenašala, zdaj pa sploh ne, tak da ne vem kako bo.no pa sem zvečer samo padla v posteljo in  sem spala so 11,zjutraj.pol pa sma se oblekla in sva šla k svaku na rojstni dan,je bilo malo boljse ker sem sedela pod brajdami, in je mal veterček zapihal.pa necak(3 leta je star)je imel zunaj bazenček, pa sem se kar v njem ohlajala,.pa celo malo kopala.v glavnem ,res upam da nas ta vročina ne bo preveč zdelala, in povzročala kakšnih tezav.
jaz sem opazla da miv vročini nenormalno zatekajo roke in noge.
aja   pa KATJA KJE SI ,TAKO TE ZE POGREŠAMO, MALO SE NA JAVI, ČEPRAV VEM, DA IMAŠ POLNO HIŠO OBISKOV, IN DA SE Z TVOJIM KAR NE MORETA POCARTAT.zdaj pa sem ze v  trgovini, pa sonce sije not, meni pa klima ne delauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 967
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 9:12:01   
miškolinček
Tejkaz,user posted image user posted image lepo da si dobre volje in te vročina ne daje, verjetno si edina tukaj. PA lepo je brati ko si tako dobre volje in se veseliš selitve.
Jaz tudi perem že cel vikend, od vozička do preobleke za voziček,itd...., očitno se nas vse počasi gnezdenje loteva.user posted image user posted image user posted image
Prav užitek je prati ko veš kaj boš potem noter dal,oz. koga boš oblačil. Edino likanja se pa nič ne veselim, pa bo tudi to treba, ker če ne en bo šlo vse v omaro, ni prostora, pa da bo vsaj prvič lepo zlikano. 

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 968
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 9:16:44   
Tamy30
jutro punceuser posted image

ej kak je pa blo za vikend vrooooce, za znoret....

Ponoci se si odejo zamenjala za rjuho, pa se to sem po par minutah zbrcala na tlauser posted image

V soboto sem bla na poroki, pa sem mislila da sem bom skuhala, groza. Noge sem imela se vceraj tako zatecene, kot se nikoli, sem imela kar dvojne gleznje... sem potem skoraj celo nedeljo prelezala, pa se kuj ni pomagalo, hladila, pol pa je le malce zacelo uplahnjevat....

Danes bo baje tud taka vrocina, tak da punce zadrzujte se doma na hladnem.

Nic, grem kaj koristnega postorit.


(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 969
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 9:23:22   
MATEJKA_
jutro punce!

tak, midva sva bila v petek na UZ in user posted image  tehta približno 1883 g. user posted image user posted image user posted image  drugače je tudi vse ok. sem pa svojo gin. vprašala kaj naj naredim glede krčev v nogah, ki so se mi začeli pojavljat vsako jutro prejšnji teden. vem, da vse ostale jelmljete v takšni ali drugačni obliki magnezij, vendar mi je moja dr. rekla, da to sploh ni potrebno. krči se začnejo baje pojavljat samo zaradi razširjenih in utrujenih ven ter nog, zato je fajn, če zvečer, preden greš spat, noge dvogneš nekam višje in samo razmigaš stopala - potisneš jih naprej, nato pa jih potegneš k sebi (noge pa imaš stegnjene seveda). to večkrat ponoviš. in punce, to deluje!!!  

sem jo tudi vprašala glede kopanja v morju - edino kar moramo pazit je, da si preoblečemo kopalke ko pridemo iz vode, da si ne prehladimo mehurja ali kaj drugega.

opažam pa, da bolj ko gre vse skupaj proti koncu, bolj nora user posted image  vprašanja imam user posted image  - zato prosim tiste, ki že kaj več vejo, da ne zavijajo oči user posted image  - kak veš, da ti je odtekla voda npr., če se ravno tuširaš (ali kopaš v morju) ??? so še prisotni zraven kaki drugi znaki???

za seznam: +11 kg

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 970
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 9:25:16   
Maja T.
MajaT: prinesi k meni, jaz rada likam "ravne" stvari ( plenice, brisače, serviente...)


Anaya user posted image user posted image user posted image , saj je kar hitro šlo, sem si dala gor en film in zraven likala, bom pa kdaj drugič izkoristila ponujeno likanje user posted image user posted image user posted image .

Anita G. user posted image user posted image user posted image za slikico in kondicijo, jaz nekaj malega po stanovanju naredim, pa že diham kot en jež user posted image .

Naty13 imaš prav, kar nekaj prelagam cotike, pa še enkrat sem jih oprala in jih likam, ker mi tako v komodi po novem/lepilih smrdi, upam da se čim prej zlufta.

Ryssa čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image , na to pa se pije user posted image

Erin kako je hecno, ko naši user posted image kolcajo kaj ne user posted image , moja ponavadi zjutraj kolca, jo čutim čisto od spodaj.

Sayuri user posted image user posted image user posted image za prost vikend in punca pazi se nam, da bosta tvoja dva user posted image user posted image čim dlje pri tebi. No v P. boš tako spet bolj počivala. Vse dobro Filipu, da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image . Res lepa user posted image si...

Tiste, ki vas doli boli Višnja, Naty13, Sandra... malo bolj počivat, bo boljše, user posted image user posted image user posted image

Vse ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image , bravo za same lepe rezultate

Katja user posted image user posted image user posted image , da se boš spet vrnila med domače in med nas  user posted image user posted image user posted image

Cicimic verjetno počivaš v bolnici, da se ne oglasiš. Res ti želim, da prestaneta s tvojim user posted image čim dlje skupaj drži se nam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sandra user posted image user posted image user posted image za prespano noč.

Cebrca user posted image user posted image user posted image za pridnega user posted image .

Bella02, koliko vem, si jih kar dosti mamic pere glavo že kar v P., si celi spoten od poroda, na MŠ nam niso nič rekli, da ne smeš. Vem samo, da te po 8 urah postavijo na noge in gredo s tabo, da se stuširaš in večina si jih pere tudi glavo, se psihično in fizično boljše počutiš, pa da si jo dobro posušiš, tako kot so že napisale.
Za knjigo pa ne vem, jaz mislim, ker ni časa, da bi bral - ali si z user posted image ali pa počivaš.

Tejkaz user posted image user posted image user posted image za namakanje nog v jezeru, jou bi jaz tudi... user posted image

Jaz tudi perem že cel vikend, od vozička do preobleke za voziček,itd...., očitno se nas vse počasi gnezdenje loteva.


Miškolinček user posted image user posted image user posted image , zgleda, da smo vse na istem...

Še enkrat uživajte na morju Zoja Miška, Tatly, še verjetno katera....


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 971
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 9:25:23   
bella02
Erin, jaz si je pri prvem user posted image nisem pomoje umila blizu enega meseca (morda 3 tedne) in sem bila totalno nesrečna. Bilo pa je februarja. Sam na tistem seznamu piše, naj ga imamo seboj. Za koga potem že? Za očite?Zanima me zato, ali je res kaj na tem ali gre še za eno vražo
naših babic in mam user posted image .
Pa user posted image za žar piknik, to tud jaz obožujem, samo nimamo še urejenega vrta in v kuhinji pečeno ni nikol tolk okusno user posted image .

miškolinček, mi smo šli v toplice že marca in čeprav se drugače zelo rada kopam, mi je gin. to odsvetovala. Tako sem 5 dni reševala sudoku, brala knjigo ali gledala TV, ko so ostali čofotali. Glavno, da se je mala nakopala, pa tudi oči je bil vesel toboganov user posted image user posted image user posted image . Včasih je bistvo dopusta zamenjava okolja in temu se nisem odrekla, ker se pač nisem kopala. Se bom pa drugo leto tolk več user posted image user posted image user posted image .

naty, v planu imam 3/4 hlače in kratko majico, saj se ne mislim skuhat v tistih 20-ih minutah. Pa bomo počakali, da naju user posted image pobere pred vhodom v P v senci. Zakaj ne bi smele imeti odkrite kože user posted image ? Katera to pozna?
Maja T., posteljnina je doma user posted image user posted image user posted image . Lepa je!!! Vzela sem pa vzorec št. 10, je pupa izbrala, pa mi je všeč. Raje vidim punčko v modrem kot fantka v roza user posted image user posted image user posted image . To mislim zato, ker bi naša zdaj imela vse roza. Sem pa dobila v roku slabih 14 dni, pa čeprav niso imeli na zalogi. user posted image user posted image user posted image za galeba.

Bodite pridne in počivajte v senci, mene že zdaj kuha user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 972
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 9:27:21   
dojenč
tejkaz-sem prebrala kako lepo ste se imeli za vikend.user posted image user posted image .zavidam pa ti nosečnost, da je tako enostavna(ne razumi napak)ampak hvala bogu da je tako.da te vročina ne moti in da ti ne zatekajo noge, svaka cast.kaj se pa tice glede stanovanja, pa jaz tud vem kje imam kaj, tako da ti predlagam da drugič ko greste kam nalasc nekaj nastavi, kar veš da se bo ob prihodu koga zagotovo premaknilo,in takoj boš vedela pri čem si, pa se tvojemu boš dokazala,tudi to se dandanes dogaja.zjutraj ko sem šla na kavico, pa sem doživela prijetno presenecanje ali bolje receno komentar.ko sma s znanko sedele pri mizi, me je oplazil pajek oziroma se je soncil na mojem telesu.ko mi to pove jazseveda takoj v luft, saj se noro bojim pajkov.pa recem da to ni res, saj me že cel vikend napadajo pajki.ona pa se mi samo smeji, pa rece da je to sreca, in da bom prej rodila,user posted image no bomo videli, tako zdaj pa grem malo delat sproti pa vas berem

_____________________________

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 973
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 9:45:49   
dojenč
aja sem pozabla vprasat, zakaj po porodu ne smes gledat tv, in brat knjige?

_____________________________

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 974
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 9:51:05   
gajka
Pozdravček še od mene! Ja, vikend je bil res lep in zelo vroč. Kot kaže se nam tudi ta teden obeta vročina. Ampak, saj je poletje in tako pač mora biti! user posted image

Je ravnokar poštar prinese en kup pošte zame. Seveda me je najprej v slabo voljo spravila položnica za napačno parkiranje (sem že čisto pozabila na to, je od dogodka že kar nekaj časa). user posted image  Potem pa sem se nasmejala ob enem paketku iz Avstralije in čisto pozabila na slabo voljo zaradi kazni. Mi je kolegica poslala 2 klasični avstralski pravljici za našega user posted image . user posted image  Ja, najin user posted image  se bo očitno kmalu začel seznanjat z angleščino. user posted image  Včasih se prav čudim, kako pošta začuda vedno najde pravi naslov, ker tej moji kolegici predstavlja ime naše države precejšnje probleme. Tokrat je uspela izzumit državo po imenu Solivina, pa je vseeno pošta našla pot do nas. user posted image  No, Wendy ima kar nekaj problemov z disleksijo, čeprav je s svojo trmo uspela narediti tudi magisterij v ZDA (od tod se tudi poznava).

Zdaj pa zbiram voljo, da prebarvam posteljico. Pošmirglana je že, barvo tudi imam, samo voljo sem pozabila nabavit! user posted image  

No, ko že vse nekaj jamrate o vročini. Midva še čakava na žaluzije, upam, da jih dobiva ta teden. In sonce se ful upre skozi šipe in ogreva najino gnezdece na maximum. Pa, da ne pozabim omenit, kako je šele, ko ti že ob 5h zjutraj sveti direktno na posteljo! user posted image  Še dobro pa, da imava po prostorih klime, ker danes bodo očitno orng stestirane, ker za vikend naju ni bilo skoraj nič doma. Si moram še prej malo navodila prebrat, da jih bom znala na optimum naštimat.

Aja, glede pranja glave pa so ravno zadnjič na naši MŠ rekli, da naj na to trapasto vražo pozabimo in če nam paše, si lahko vsak dan po porodu peremo lase. user posted image  Glede prepovedi branja in gledanja TVja pa prvič slišim... user posted image

A katera ve, kako je kaj z naravnim porodom, če imaš visoko dioptrijo? Zaradi neke možnosti o odstopanju mrežnice zaradi pritiskanja... user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?