zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taši* Aja, pa suuuper za bazenček! Škoda, ker nimamo mi malo večjega balkončka, da bi tud čofotali. Taši, manjšega balkona ziher nimate kot mi. Bazenček ima 60 premera. Bom prilepla slikco ob priliki. V glavnem, bazenček je velik tolik, da se lahko Izak s stegnjenimi nogicami usede noter. Freycha, kje ste Diti take lepe oke kupli? Res je cuker na tisti sliki. Hvala vsem za čestitke ob obletnici. Presenečenja zame ni bilo. Je bilo pa popolno za možeka. Mu je blo kar malo nerodno. Šla sva na večerjo, potem pa še na sladico. In se pogovarjala večinoma o drugem otročku. Kdaj, kako... Aha, pa o porodu. Dorekla še nič konkretnega. Joj, vidim, da ste imele navijaški večer včeraj. Meni dol visi za fucbal. Taši, ti se boš skurla s takšnim urnikom. Joj, jaz pa jamram, da delam danes od 11h do 21h. Me je kar sram zdaj ratalo. Ronči, to pa res zgodaj zapirajo vtrec. Pri nas pa folk jamra, ker zapirajo 16.30. Nič, grem še en stroj perila dat prat, ta teden bo naporen, ker me skoraj nič ne bo doma, v soboto zjutraj pa že pičimo na dopust. Pakirala pa ne vem kdaj bom. Pa pozdrav vsem, ki vas nisem komentirala. Ne znese, sproti pozabim kaj preberem.
|