lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela lučka - ja, če bi jaz na mojga čakala in na tisti famozni zaročni prstan bi tud medva še vedno 'gonila' koruzništvo. Jaz sem pa pač staromodna in sem se želela poročiti. In ni mi žal, ker je zakonsko življenje čisto neka nova dimenzija v vezi in - čeprav se mogoče sliši klišejsko - je bil to resnično najlepši dan mojega življenja. Drugi najlepši pa je rezerviran za najinega sončka, na katerega že nestrpno čakava... Vidim, da enako razmišljaš kot jaz. Veš, tudi moj je bolj cagav in kar odlaša. Ko pa ga postavim pred dejstvo, je pa takoj za. Pa je bilo to za skupno življenje, pa otrok,... Sedaj si moram pa le jaz vzet čas, da vse zorganiziram, pa bo tudi takoj za. Meni je smešno, da pol pa njega skor bolj zagrabi, kot mene. IZVIRNO SPOROČILO: neela mami Fargi - nehaj razmišljat slabo!!!! To je ukaz! Razmišljaj, da bo vse ok - tako kot se je tudi začelo. Ti si svoje 'težave' že oddelala, saj si na ta sonček čakala polni dve leti, zato je sedaj tvoj čas, rezerviran samo za veselje. Verjamem, da ti sedaj hormončki šibajo sto na uro, vendar razmišljaj samo pozitivno. Ti si unikat in nikar primerjat sebe z drugimi. Zmenjeno??? Fargi, boš videla, da boš čez slaba dva tedna videla in slišala svojo pikico. ji bo tako srček bil, da ti bo kar sapo vzelo. Ti je pa že neela točno to, kar si mislim tudi jaz. In ker vem, da bom težko napisala tako lepo kot ona, se samo podpišem pod njene besede.
|