Naša črtica koraka
|
oojla! Pri ans vse ok ... petkov dež je bil pravo olajšanje ... sem opazila, da mi vročina pobere mleko in anji tudi apetit ... pri nas smo še vedno po starem ... spanje je dolgo, a čez dan le redko več ko urico v enem kosu. Tako da je Nik od Čakajoče, definitivno večja maca ko anja ... oz. macon Od petka dalje imam še sina doma, do septembra ga ne bo v vrtec. Upam, da bom zmogla, predvsem spanje podnevi me skrbi. Najhuje je, ko bi dami spali, gospodič pa ne ... pigvinčica, princeska, hvala, da si z nami delila slikice iz 2v1 dnevu ! ko bom imela kaj več časa vam napopam še naše slikice ... sicer pa te dni (vikendi) so polni izletov ... gremo naokrog z družinskimi prijatelji in je super! Prejšnji vikend sem anjo namakala, le nogice, v jezero ki ima 24 stopinj ... do kolen ji je bilo všeč, naprej pa ne. Fredov plavalni obroč, tardeč, je zanjo še prevelik ... anja zelo rada tlači rokice v usta ... zjutraj moram prav paziti, da se vsaj pol urice po dojenju z njo igram in jo zamotim ... čene zatlači rokico globoko v usta in seveda potem bruhne, pa gre fruštek v nič! Sicer giba se ne pretirano, veliko sicer brca, preobrača se pa ne ... krave pase fenomenalno, pod pogojem da je pred njo nekaj RES zanimivega . Sicer pa mi vse pove . Js se kar stopim, ko me gleda ... njene oči so polne ljubezni . Js se kr topim ko sladoled . zdj pa šibam, otroke crkljat!
|