Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

a že septembrke rojevajo?
sva se full skregala enkrat od tega je že eno leto,oni so se začeli nekaj vmešavat pa ga odvračat od mene pa take,češ sem neumna pa take.Stvar se je umirila in sedaj sva evo prišla do
. Ni nama žal prav lepo nama je in ta sedaj proti koncu nosečnosti nori,kot,da me hoče spravit ob živce ali da se mi kaj zgodi pa take. Obup,vsi pravijo,da je ljubosumna,kaj stara je 23let poročena pa pri mamici živi,pa sama ne sme nič pa druge zafrkava.Katastrofa! Sem si rekla,da še en sms mi pošlje ji bom res zagrozila,če se
Zadavla jo bom pa bo.
drugih... in prav to ona počne... preslišaj njene komentarje, nasmej se ji in se obrni stran... resno... ni vredno, da se obremenjuješ s takšnimi ljudmi... je pač ljubosumna do nezavesti... ampak vse se vrača, vse se plača.. verjemi...
in ko sem prišla domov, sem se samo kot kebrček zvalila na postlo in zaspala. Drugače sem pa ta vikend kr dve torti pekla
.
je možno vse..