|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
30.6.2008 22:30:27   
Alina_alin
Margareta – kakšen hladilnik iz reklame za piknike? To bi tudi nam prišlo prav... To o pedenanju gostov, sem jaz  opustila pri 2.otroku -  pripravim na mizo in si vsak sam vzame,  in nalije.  Razen  če res utegnem, povprašam,  otrokom natočim. Vanili -  vredu zrihtaj za službo. A ti boš telovadila tud v šteklah ? user posted image Zakaj pa ne telovadba kar že med dojenjem? Jaz pravim, da ko neham dojit, bom začela hujšat...Telovadba – hja, sem danes bila na ab rocketu – pa nazadnje (prvič) ko sem bila, sem imela 3 dni muskelfiber.... user posted image Pa če nas nič ni doma, se ga ne morem posluževati... Pingi – točno to igranje s trebuhom dela naša malčica (3 l) atiju.user posted image Tudi meni je na začetku, ampak jo od ponovne nosečnosti naprej nisem več dovolila in ji tudi sedaj več ne. Ampak ona kar reče, ko dvigne atiju majčko: bom malo poprdala,veš...Mama06, hočeš kaj povedati s štorkljo? Kateri hotel ste bili? Stopinje - adijo.... Mi smo bili na HR, pa je Tjašo zadnje dni kar že mučila vročina - smo inštalirali bazen in  jo vsake tolko ohlajali v njem - je uživala potem max in bila prerojena. Se tako kar prvič vstala v bazenu - postavila na noge.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.6.2008 22:32:45   
Alina_alin
ups, sem prej pisala v wordu, naredila CTRl c, zato ni z bold označeno - nicki... se opravičujem.
Mama06, ups, sem šele sedaj videla ZS.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.6.2008 22:47:37   
teka
dober večer!!!

končno se tudi jaz javim...prispeli iz morja v četrtek ponoči, pa je bil čarunalnik tako zaseden, da sem komaj včeraj uspela malo preletet...in o groza...smo že na part 4...pa v nekih barvah pišemo user posted image user posted image user posted image ne bom nič kaj brala za nazaj, se kar priklopim na današnjo frekvenco. btw. user posted image je odšel na lent, zato imam jaz tipkovnico samo zase...jupiiiii user posted image

najprej lepa hvala noa1 za čestitke Zari...ne morem verjet da si se spomnila...smo danes praznovali z dedki in babicami in strici in tetami...bi radi še z otroki, pa jih v naše malo stanovanje ne spravimo glih veliko (recimo 2 s starši user posted image ). zatorej SOS mariborčanke user posted image a pozna katera kak dober plac (za piknik ali kaj podobnega), ki bi ga lahko najeli (ne predrago) za eno tako otroško praznovanje s starši? za pomoč bi bla fuuuul hvaležna

no, na morju smo se imeli fajn...sicer nismo veliko uživali na plaži, ker ni bila bogvekaj...ampak tud nobenemu ni blo na plaži za poležavat, zato smo bolj hodili okoli, obiskovali bližnje kraje in otoke...se je dogajalo in hitro minilo. tako kot veliko drugih doma, smo bili tudi mi na morju prehlajenčki (najprej zara, potem max, na koncu podlegla še mami user posted image )...eh ga nekaj sračkam zdaj s temi barvami...ne znam narihtat normalno črno oz. sivo...

maxovi podvigi: plazi ne...hodi ne...zobkov nima...zna pa se vsest iz ležečega položaja na hrbtu (a bog ne daj, da ga samo malo zanese na trebuh, je takoj vik in krik...mislim, da ne bo plazil sploh, tako kot tudi ni zara)...zna pokazat pa-pa in se trudi to tudi izgovorit...zna zaploskat...zna reči mama user posted image

no, toliko zaenkrat...jutri najbrž prideva v mesto...sva pa po novem bolj zgodnja, bom kaj poklicala meščanke, če boste že vstale user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.6.2008 22:57:27   
Alina_alin
Teka,  ma ati špil ali fraj danes?user posted image

Boste najeli našo teraso z okolico?user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.6.2008 22:59:36   
živa
Ljubljančanke, v četrtek najbrž pridem. Ob 10h na Kodeljevem?

Lp,

živa

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.6.2008 22:59:40   
teka
ojla alina_alin. ne ati danes občuduje druge bende user posted image kolko pa računate za plac user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1106
30.6.2008 23:02:24   
VANILI
oj!
evo malo se je osvežilo vreme, tako da lažje diham in nosim mojih 15kilskih vrečk izolirnega materialauser posted image .

sanosan in mama06  -super fotke, bebici sta prekrasni, vidi se, da ste uživali in hb da ste!!

nova 10ka, super, zmenjeno za četrtek, samo bom peljala za tabo. se slišva in zmenva.

mama06, a vi maste kosilnico s trobljouser posted image
"moj dragi kosi travnik in na pokošeno travo prileti štorklja in ko pride okoli, se mu ne umakne, pa ji trobi kot zmešan"

mama06, ma daj valda ste meni vse kul za čvek, ampak jaz sem taka da mam čas šele zdaj. Pa da veš, ponavadi mrknejo vse ko jaz pridemuser posted image

alina_alin, no dobro, glih v petkah ne no, jih še tko ne nosim, se mi zdi, da hodim v njih kot žirafauser posted image . Ampak mi je ta video in komad takooooo všeč in me tako nafila z energijo, da bi komot začela takoj. Ja, zakaj ne med dojenjem? Ma malo sem pozabila povedat, da v bistvu ne bi hujšala med dojenjem, da ne bi v mleko svoje odpadne in strupene snovi odlagala. Pa hujšanje povezano s telovadbo. Saj malo migam že zdaj, tako nehote, kar pomeni po štengah gor dol milijonkrat, pa dvigovat otročka miljonkrat, pa take vsakdanje reči no. Sem ugotovila, da naredim predklon, da se dotaknem tal, brez da bi morala pokrčit kolena, brez da bi kaj vadla že.... 2 leti. Bravo jaz.
za telovadbo sem pa mislila resno se lotit, res resno in temeljito.

pingi, jaka naj se hitro pozdravi, da se vidimo v četrtek!!

jasna, če se ti zdi, da boš obvladala vseh 5 nadobudnežev, kar pripelji!!user posted image . jaz uživam med otroki, ampak potem nekaj trpi, ponavadi tisti odrasli, s katerimi sem, ker ne morem vsega folgat oz. sem z enim očesom ves čas na špreži in s olovico možganov tudi, tako da moji pogovori takrat zvenijo tako banalni in plehkiuser posted image -

nova 10ka - Teo je pa čist nor, ko moj odpre laško pivo, kar prst bi v flašo vtaknil in mojmu se to tok fajn zdi, meni pa malo manj.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
30.6.2008 23:03:00   
VANILI
živa, vidm, da si gor!! kako kaj narpreduje flet?? Upam, da si zadovoljna!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
30.6.2008 23:10:47   
pot
Dober večer.

Imamo spet računalnik zalaufan, pa morem malo prečekirat, pa slikce vam poslat, ko jih naložim, pa vidim, kaj je sploh nastalo.

Najprej pa prebrat kaj ste napisale, vidim, da niste bile preveč zaposlene s pisanjem. Dobro zame. user posted image Ne bo preveč dela.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
30.6.2008 23:10:55   
jasna
sanosan in mama06, o sem uživala ob gledanju slikicuser posted image . Komaj čakam, da se gremo še mi namakatuser posted image .

Teka, vse najboljše Zariuser posted image . Koliko pa je stara?

Pingi, nečakinja je 8, nečak 11 let. Sta že velikauser posted image . Tako da Vanili sploh ni problem z vsemi. Edino me je strah, da jim ne bi bil dolgčas. Pol se pa začnejo neumnosti. Pingi, Neli isto počne na trebuhuuser posted image

Jenny, WBuser posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.6.2008 23:15:09   
teka
evo, max je na morju prisegal na karlovačko user posted image

user posted image

jasna, hvala za čestitke, zara je danes dopolnila 3 leta...kar ne morem verjamit...

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.7.2008 21:59:22 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
30.6.2008 23:15:57   
teka
ups, malo preveliko...se vidi, da že dolgo nisem s slikami tu gor čarala...

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.6.2008 23:19:29   
Alina_alin
Teka - kakšno kavico boš moš mogla na kofeplacu častit, pa bo. Za uporabo igral pa se boš zmenila s Špelo - lastnico. user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.6.2008 23:20:24   
teka
bom še malo povadila...tule je naša "tavelika" frajla

user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
30.6.2008 23:22:03   
teka
alina, a ti to resno? se bova na zasebno zmenli...

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.6.2008 23:23:00   
Alina_alin
Teka - morava šaltat na zeleno - ker je čvek... Taka so nova pravila, ko si uživala na morju!
Karlovačko - Max - a spet? To je atijevo maslo, kaj?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.6.2008 23:26:58   
Alina_alin
Teka,  naš ati pravi, da žar stane 1 pir na uro.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.6.2008 23:27:24   
teka
alina, ta je še iz lošinja, ampak v zadru je mali še vedno prisegal na karlovačko...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.6.2008 23:29:13   
teka
alina, cene so res ugodne, kdaj pridete iz morja? user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.6.2008 23:30:15   
Alina_alin
Teka - pa Max dobesedno prisega...user posted image user posted image user posted image Pa kaj tu je spal, pa ste mu roko zvili na piksneuser posted image ?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.6.2008 23:31:51   
Alina_alin
14.7.
Cene - s Špelo se še nisi zmenila user posted image user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.6.2008 23:36:02   
teka
ufff, ta bo pa težka...

Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.6.2008 23:38:02   
Alina_alin
Teka, sem mislila, da si šla v mižule. Pa si menjala slikico. Lepa - Max in modrina...kake očke modre.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.6.2008 23:40:18   
teka
ha, a vidiš kolko časa imam danes na čarunalniku! še malo, pa se bom lotla albumov user posted image al bi šla raje spat? ker max vstane ob 6.00...

Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.6.2008 23:40:46   
valči
Zdravo!

mama 06,to se ti samo zdi,da nisi zanimiva,si,pa še kakouser posted image
Pa bravo za zobuser posted image ,mislim,da bo Nina tudi kmali bogica,ker zgornji enki sta tik,preden pokukata.Ko jo mažem,stiska dlesni in kriči od bolečineuser posted image Kar hiipava rata,joj,me je že strah,sploh,ko sem tebe prebralauser posted image

VANILIvi ste pa bili zelo blizu mene-nas.Jaz sem še 15 km. naprej,proti Brežicam,moj svak pa dela v termah Olimia,je vrtnar in vzdrževalecuser posted image Sem mislila na vas,kako se imate lepo in čofate.So ti všeč naši kraji?Smo bogu za leđima,ne?user posted image

tekalepe otročker imaš,res,pa hči ti je tako velikauser posted image Se mi zdi,da naša Lara še ni tako,pa je že bila 3.
Malega pa v revijo,da bo reklamo naredil za Karlovačko.user posted image

Lane 31,taščo domov,pa slike goruser posted image user posted image

Evo,grem še malo prečekirat,sem obljubila možu,da še danes pridem spat.
Mejte se fajn,v tem lepem vremenu,mi uživamo...

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Idealna razlika med sorojenci.
пеперутка16

Kdaj imeti drugega otroka?

1 leto. (7%)

2 leti. (40%)

3 leta. (27%)

4 leta. (20%)

5 let. (7%)

6 let ali več. (0%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!