Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sicer skupna teža je čist OK, v enem mesecu za 300g
.
.
. Se sploh ne ove, da bi se bilo treba opravičit 
čez dan? Jih vozičkate, nosite na rokah, dojite???kaj počnete..ker naša je tako sitna(joka, menca učke..zeha..)..po rokah je pa nočem nosit..dones mi je preden je zaspala (ob 13h) spila celo flaško čaja, popapcala levanko..pa še mal čaja pol jo je pa zmanjkal za 2 urci.(to uspavanje pa je trajalo od 10h..do 13h).in to je bilo vso spanje čez dan ..vstali smo pa mal pred sedmo zjutraj??a je to normalno..men se zdi,da bi pri zdejšnji starosti mogla še mal več pančkat?
pred vašimi..pa je skoraj najmlajša..točne mere bomo pa zvedli v ponedeljek ko dobimo drugo pikico..
fajn da se ti razvija imunost na taščo.. a za statistiko si že zvedela?
samo verjetno ne bo videla
. Mi je Ana padla s pralega stroja. NE e vprašat kako se mi je to lahko zgodilo, ker še sama ne vem. Obrnila sem se le za sekundo da sem zmočila tisto prekleto krpico, da jo umijem. Ko sem se obrnila je bla že na tleh. Niti ne vem ali se jo ujela v zraku ali ne. vem le da zaropotalo ni. Ona je pa začela takoj jokat, ampak to ni bil jok zaradi udarca apak bolj od straha. Sem jo za silo potolažla in jo takoj dala na joško, kjer mi je zaspala. Ko sem ji joško vzela z ust in ji dala dudo je začela jokat. Komaj jo dobro dvignem in ona bruha tako da je blo vse pobruhano, kavč, jaz ona.... MEne pa panika za umret. Sem klicala v zdravstveni do, kjer so mi rekli, da jo moramo opazovat. Jaz sem jo celo prešlatala in pregledala in nia nikjer nič rdečega, nič natečenega,... z nogicami in rokicai lepo iga. JE bla pa full prestrašena in edini položaj, ki ji je ustrezal je bil pri meni trebušček na trebušček.
Sedaj spi in rokice ma dvignjene v zrak. Hvala bogu za AC. Vsaj malo bolj irno bom preživela noč, čeprav ne ve kolko bo spala