pot
|
VANILI in Margareta, ja dobro so skrili nosečnost, jaz sem šele zdaj porajtala, ko sem po koncu nanizanke slišala, da je vmes bila menda noseča. Ima takšne cunje gor, da se ne vidi, drži torbico ali otroka v naročju, pa še bolj obraze snemajo, kot telo ali pa še to samo od spredaj, da se ja ne vidi. Dobri stilisti znajo očitno vse prikrit, malo pa še odgovorni za kadre. Vanili, bom še naprej držala pesti za službo. mehurčica, nič nisi smotana. Kako pa naj bi vedla? Meni tudi ni bilo jasno zakaj ima Oskar pikice po obrazu, enkrat bolj enkrat manj, zakaj skozi veliko poliva. Jaz sem mislila, da ima pikice od slinjenja, ker se mu zobki pripravljajo, pa da je polivanje najbrž normalno za dojenčke. Šele po uvajanju GH, ko je bila vsakič reakcija slabša, pa ko je Dr. rekel, da je to najbrž sadje in zelenjava kriva in ko sem tudi jaz nehala jesti sem šele lahko ugotovila, da mora bit nekaj na tem, da gre za kakšno intoleranco ali alergijo. Kdo pa najprej pomisli na najslabše? Saj nismo zdravnice, da bi lahko vedele. Jenny Anny, bravo, za sedenje! Kok je luštna! Zakaj pa praviš, da je suha? Meni se ne zdi. A je P tako rekel-a? majazarja, bravo za zobek! lane31, bravo za vstajanje, brihtna punca! Alina_alin, ajaaa, flacka vi temu rečete. Mi pa temu rečemo kar muhotep, ker muhe z njo tepemo. nova10ka, upam, da ti uspe v vojni proti mravljam. mama06, a na KM je alergičen, a so takrat še kaj ugotovili? Nisem pridno spremljala. Na srečanje naju jutri ne bo. Nimava avta. Drugič. Na teste za alergije bomo pa mogli kar lepo počakat do konca julija, ker imajo dpuste zdaj na kliniki. Ni P nič uspelo dobit prej, za sprejem. Ker pa trenutno nima groznih težav (ko nič takega ne jeva), pa naj kar lepo počakava, ni nič narobe, če je samo mleko in riževo kašico (in jaz ne sadja in zelenjave). 14 dni sem čakala, da sem to izvedla! Jaz bi pa kakšno sadje kdaj pojedla. Pa sploh nevem koliko naj mu dam riževe kašice na dan za jest in koliko mleka, ker se bojim dat preveč kašice, da ga ne bi zaprla. Koliko ml GH približno dajete ve vašim otrokom na dan za jest? Hvala vsem za čestitke. Ja, očitno se je izplačalo zakone brat in napisat dooolgo pritožbo. Bom kar potrdila, ker me skozi dol meče iz RR.
< Sporočilo je popravil pot -- 3.7.2008 0:15:05 >
|