|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
2.7.2008 23:38:42   
Margareta
O pot - čestitke za vrtec. Zdaj pa pridi na srečanje jutri, bomo zapile. 

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
2.7.2008 23:41:40   
miska1
srečanje - tud jaz pridem jutri na Kodeljevo, hm a že ob 10-ih. Sem prebrala, kje naj bi se dobile. Imam edino od Vanili mobi, če vas ne bi našla. Če prav mislim je to v parku pred gradom.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
2.7.2008 23:42:51   
Pandica
Aja, sem pozabla

Zala ima zunaj 2 nova zobka zgoraj. Tak, da imamo zdaj "že" 4 zobke, Klaudia za seznam

Mama06   sem jaz tut pogledala slikice. Sem probala geslo, ki ga imaš ponavadi in vidim, da je tudi tokrat enako user posted image user posted image
Se vidi kako ste uživali, Jernej pa je itak pravi lepotec z temi modrimi očkami.
Kaj se mi zdi al sem prav vidla na eni slikice, da si imela včasih pircing? Ker tako zgleda pri meni, če si ven vzamem uhanček, ko se pol vidi ono luknjica.

Pot  super bravo za vrtec    user posted image     user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
2.7.2008 23:43:31   
miska1
pot - čestitam, se je izplačalo vse to študiranje zakonov. Mi nimamo druge kot varuško. Mogoče bomo drugo leto dobili.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
3.7.2008 0:14:37   
pot
VANILI in Margareta, ja dobro so skrili nosečnost, jaz sem šele zdaj porajtala, ko sem po koncu nanizanke slišala, da je vmes bila menda noseča. Ima takšne cunje gor, da se ne vidi, drži torbico ali otroka v naročju, pa še bolj obraze snemajo, kot telo ali pa še to samo od spredaj, da se ja ne vidi. Dobri stilisti znajo očitno vse prikrit, malo pa še odgovorni za kadre.

Vanili, bom še naprej držala pesti za službo.

mehurčica, nič nisi smotana. Kako pa naj bi vedla? Meni tudi ni bilo jasno zakaj ima Oskar pikice po obrazu, enkrat bolj enkrat manj, zakaj skozi veliko poliva. Jaz sem mislila, da ima pikice od slinjenja, ker se mu zobki pripravljajo, pa da je polivanje najbrž normalno za dojenčke. Šele po uvajanju GH, ko je bila vsakič reakcija slabša, pa ko je Dr. rekel, da je to najbrž sadje in zelenjava kriva in ko sem tudi jaz nehala jesti sem šele lahko ugotovila, da mora bit nekaj na tem, da gre za kakšno intoleranco ali alergijo. Kdo pa najprej pomisli na najslabše? Saj nismo zdravnice, da bi lahko vedele.

Jenny Anny, bravo, za sedenje! user posted image Kok je luštna! Zakaj pa praviš, da je suha? Meni se ne zdi. A je P tako rekel-a?
majazarja, bravo za zobek! user posted image
lane31, bravo za vstajanje, brihtna punca!user posted image

Alina_alin, ajaaa, flacka vi temu rečete. Mi pa temu rečemo kar muhotep, ker muhe z njo tepemo.
user posted image

nova10ka, upam, da ti uspe v vojni proti mravljam. user posted image

mama06, a na KM je alergičen, a so takrat še kaj ugotovili? Nisem pridno spremljala. user posted image

Na srečanje naju jutri ne bo. Nimava avta. Drugič.

Na teste za alergije bomo pa mogli kar lepo počakat do konca julija, ker imajo dpuste zdaj na kliniki. Ni P nič uspelo dobit prej, za sprejem. Ker pa trenutno nima groznih težav (ko nič takega ne jeva), pa naj kar lepo počakava, ni nič narobe, če je samo mleko in riževo kašico (in jaz ne sadja in zelenjave). 14 dni sem čakala, da sem to izvedla! user posted image Jaz bi pa kakšno sadje kdaj pojedla. user posted image Pa sploh nevem koliko naj mu dam riževe kašice na dan za jest in koliko mleka, ker se bojim dat preveč kašice, da ga ne bi zaprla.  Koliko ml GH približno dajete ve vašim otrokom na dan za jest?

Hvala vsem za čestitke.user posted image Ja, očitno se je izplačalo zakone brat in napisat dooolgo pritožbo.

Bom kar potrdila, ker me skozi dol meče iz RR.

< Sporočilo je popravil pot -- 3.7.2008 0:15:05 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.7.2008 0:18:29   
pot
Vanili, nimam TV prižganega, je že sex v mestu? Sta z Margareto že videle oblekce in trebušček?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
3.7.2008 8:29:38   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: pot

Živjo,

najprej samo sporočim dobro novico:

včeraj smo dobili listek, da smo iz vrtca dobili pismo. Moj ga je danes šel dvignit na pošto in notri v pismu so nas čakale pogodbe!user posted image user posted image Dobili smo vrtec!user posted image

Zdaj pa grem prebrat kaj ste danes napisale.

No končno.......bravo user posted image user posted image user posted image user posted image pa če to ni živčna vojna pol ne vem kaj je
HB za babico ,da mi ni bilo treba tega dajat skozi.......pa se mi zdi da na štajerskem ni glih problemov okrog vrtca

Pingi.......wb .....smo pogrešale tvoje smajlije ,kar popestrijo dogajanje tukaj

Alina.....ko bi le bilo tako.....pol bi zdaj jaz imela 7-ico in ne dva ljubljančana

Vanili.......mnogi bi me ne opisali kot nežno ,ker ta plat narave ostaja rezervirana za enih par ljudi user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
3.7.2008 8:32:43   
*kinnie*
Dobro jutro!!!!
Najprej kavica, itakuser posted image
user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
3.7.2008 9:05:45   
Jenny Anny
Jutro!

Najprej hvala za pohvale za našo pupo. Alina_alin, da je suha naju je posekirala pediatrinja, sicer ste me pa že potolažle. Saj tem pediatrom nikol ni prav, če majo mal preveč, jih pa tud sekirajo.user posted image

Pot bravo za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečanje danes, naju žal ne bo, sva ravno dobr vstale, sva mele od dveh pa do pol petih zjutraj žur - ne jest, ne pit, ne nič, sam jokat, pa težit, a zgleda tole podobno zgornjim zobom??
Sem se sedaj spomnila, da tud pozim kadar sem rekla, da pridem, je zmeraj kaj vmes prišlouser posted image , drugič sam pridem, no ampak naslednji teden žal spet ne, ker sva na Dolenjskem, zalivava rože, ker grejo moji na dopust.

*kinnie* hvala za kavico, jaz bi kar dve prosim.

< Sporočilo je popravil Jenny Anny -- 3.7.2008 9:06:20 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.7.2008 9:07:45   
Margareta
Dobro jutro *kinnie*

Kako je bilo na morju? Kako kaj tašča?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.7.2008 9:12:53   
*kinnie*
Vanili, Margareta: sem "dolžna" mal povedat o mojem zmajčku....
Itak, da so se stvari nabirale že od kar sem pri hiši, ....ma preveč sem bila tolerantna, poskušala biti nekonfliktna, predvsem zaradi možeka....a to ni prineslo nič dobrega, ker je taščica izgubila realno predstavo do kam se lahko gre....in je bilo vedno slabše, ma to ženšče ti v faco reče vse....mene bi bilo že sram samega nivoja izražanja...kletvic,...bljak
No da preidem k bistvu. Pakiramo ( ogromno  kamp opreme, si predstavljaš fensi moderno kampiranje, ko ni da  ni), zraven pazit 2 mulčka, porihtat vrt-ker ga ni v hiši, ki bi ga vsaj zalil....
...kot da ni dosti dela....
ona pa pred avtom kontrola, kaj imamo v avtu, komentarji....ojoj...jaz na vrtu...me spotoma ko divjam gor in dol, obdolži kako sem živčna,....že nekaj siknem nazaj in grem na vrt.....in medtem lepo porvocira mojega...pljuva čez otroke in daje na ogenj...ja priznam mojega je žrla toliko časa, da je ta večjo udaril....slišim jok....totalno znorim....potem se z njene strani vsujejo opazke o moji vzgoji, ponavljala kot stara kača: anja je obupna, obupna...boste videli....in takrat se je usul plaz iz mojih ust....ni mogla verjeti! In potem grem delat naprej....me takoj povabi na kavico!  Kura jedna! Sem tako grdo rekla ne.....ojoj....in potem ko spet nosim robo dol, pošteno napiz***še mojega, da ga ni sram, da se ne potegne za otroke...da imam dosti ščuvanja proti lastnim otrokom...itak da je taščurina to slišala,....no potem sva si izmenjali še par besed. Zame je ad acta. Razumem, da mojih otrok ne bodo imeli vsi radi....niti tega ne pričakujem...ampak zganjati tako ljubosumje na lastno vnukinjo...ta oseba je zrela za LJ-Polje.
Vzrok temu zaničevanju moje punčare je močna atova naklonjenost, ki pa mu jo punčara vrača....sem večkrat dobila pod nos...da se s svojimi ni ukvarjal.....

Ko smo prišli z morja, je bila vsa prijazna, uslužna....vedela je da je naredila hudo napako....in da je v tem primeru izgubila samo ona....

Jaz pa sem jo dala na off in bo tako tudi ostalo. Mojih otrok ne bo zaničevala. Če bi vedela, kaj je rekel pediater na sistematskem pri 5 letih....se požre od ljubosumja......je stalno ponavljal, da tako sproščenega in bistrega otroka že dolgo ni videl.....ja in ponosna sem na svoje otroke, rada jih imam,....

Tako, jaz se umikam iz tašča kotiček,...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.7.2008 9:23:33   
*kinnie*
evo pa me skenslalouser posted image user posted image user posted image
bravo zame, ko se hvalim, da vedno kopiramuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.7.2008 9:24:27   
Margareta
O, *kinnie*, nisem hotela dregnit v osje gnezdo. Sploh nisem vedela, da je praviuser posted image . Ne, smeš se ji pustit, res ne. Jaz, pri sebi vidim, če popustim za mišjo dlako, jo že imam na kosilu. Aja, pa še to - dostikrat, mi tašča reče, kakšno srečo imam, da je ona normalna, da ni taka, kot druge tašče, pa ji vedno povem, da je točno taka kot druge. In potem mi reče: pejt v pi**do mate**no. No, takle mamo. Ampak, 60 let stare ženske pa ne bom olike učila.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
3.7.2008 10:25:56   
*kinnie*
heheh Margareta, si me prav nasmejala...vem, da sicer ni smešno....ampak jaz imam eno tako domauser posted image ...v PM me pa še ni poslalauser posted image ....pri nas že v "normalnem govoru" izreče 100 kletvic na uro, ima prav normouser posted image user posted image ....mi je zoprno zaradi otrok.....saj veš da vse poberejo in meni je zelo nagnusno to preklinjanje....saj ne rečem, jaz tudi včasih rečem kakšno....ampak ni pa del mojega govora...

Na morju je bilo krasno, kaj naj rečem Šimuni zakon. Vreme je bilo vseh 9 dni lepo sončno vroče, pravo poletno, ,.....in veš kaj je bilo najboljše, 9 dni brez taščurine.....milina ti rečemuser posted image user posted image user posted image

So me pa razveselili, da gre tudi ona za glavni dopust na Paguser posted image user posted image in bomo 5 dni skupaj tam...no 10 km narazen.....

Kam greš ti na dopust? Ne vem zakaj mislim, da boš okoli Zadra nekje? Daj če boš, mi sporoči, mi bomo na Pagu od 19.7. dalje....pa te lepo povabim na kavicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1239
3.7.2008 10:27:40   
*kinnie*
a bo jutri zvečer na RR kakšen čvek? Jaz pivičko že hladimuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.7.2008 10:29:54   
mama06
Pandica WBuser posted image user posted image user posted image . Ja prav si videlauser posted image

J. Anny lušna mala in ja, zelo je po stasu podobna našemu. Je pač v peresni kategoriji,ne sekiraj seuser posted image user posted image

pot - čestitke za vrtec. Zaenkrat samo alergijo na KM

*kinnie* ne znam si predstavljat, kako ti je, ker imam super taščo, ampak delaj po svoji vesti in storila boš prav. Tvoji otroci so prvi, ne pusti se. Dobra mama si. Upam, da ti gumb off ne crkneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.7.2008 11:27:19   
maja zarja
Oj!

Kinnieuser posted image mislim,da si se dobro odločila.Kaj pa pravi tvoj user posted image na te vajine besedne vojne?

Pandica WBuser posted image

Alina_alin- potem misliš,da je to normalno in da tvoja Tjaška počne isto? Ti bom napisala kaj nam povedala Vizoviškova.

Lane 31- lepi ste bili za krst .A ste ga imeli v Rušah?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.7.2008 12:08:04   
lane31
Itak ,da me je skenclalo.....sem še jaz napisala zgodbico moje tašče ,pa ne misim zdaj znova.....kinie ti dam vglavnem čisto prav

Pa zgoraj sem se zmotila v niku -mislila sem Pandica in ne Pingi......vročina škodi user posted image

Majazarja........ja v Rušah......kosilo pa v Marini .....

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.7.2008 12:35:28   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Itak ,da me je skenclalo.....sem še jaz napisala zgodbico moje tašče ,pa ne misim zdaj znova.....kinie ti dam vglavnem čisto prav

Jaz sem tudi napisala, pa me je skenslalo, pa se mi potem ni dalo več pisat.

maja zarja: moj je čisto na moji strani in drži z mano 100% in še več, HB. Bil pa je to najin prvi fajt, ker sem si do sedaj jaz pustila vse reči, zavoljo miru in dobrih odnosov, saj se itak ve...boj se prvega prepira...potem jih je pa vedno dosti....

mama06: zdaj ko vem, da te moram celo vikatuser posted image user posted image user posted image , sem mislila, da si mlajša od meneuser posted image user posted image , bom modro upoštevala tvoj nasvet glede gumba offuser posted image user posted image user posted image

Klinc pa tašče, ajde častim eno pivičko, pa še dobro da imam vas tu na RR user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 3.7.2008 12:40:05 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.7.2008 12:39:23   
Jenny Anny
*kinnie* a ti sedaj že dopoldne s pivom, počakaj, prišparaj ga še kaj za zvečeruser posted image

Kje ste vse, ljubljančanke verjetno še vedno čvekate, upam, da ste se imele fajn.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.7.2008 12:44:33   
*kinnie*
Ja, Ljubljančanke zdaj uživajouser posted image user posted image

Jenny Anny: Je takoooo vroče, da bi pivce res pasalo....imaš prav, ga bom raje zvečeruser posted image .

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.7.2008 13:00:08   
mehurčica
Hej punce!

Pandica, končno, ne?user posted image Ja, midve z Eni pa bova prišli kdaj do tebe. Pa raje brez Davida, ker bi se verjetno malce dolgočasil. Z Alanotom bi se pa verjetno malo težko igral. Bi ga pohodil po pomoti, med lovljenjem.user posted image Drugače ima pa fuuul rad kužke.

Kinnieuser posted image .....tvoja tašča pa je...user posted image
Margareta, tvoja očitno tudi.user posted image Jaz sploh ne maram kletvic in sploh ne pred otroci. Že mojega grdo pogledam, če mu kakšna uide. 

Jenny Anny, tvoja pikica pa res ni suha. Ravno taprava je. Ne vem kam je gledala P.user posted image

Pot, super za vrtec!!!!!user posted image user posted image user posted image GH pa Eni poje med 100 - 180ml, trikrat na dan. Ostalo dojenje.

Mrčes v moji kopalnici zadnjič ni bila osa, ampak ogromni komar. Je bil pa enak kot mali, ampak parkrat povečan. Je imel prav tisti zadek s katerim piči, pa tak tigrast i in res ogromen. Bljak! 

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.7.2008 14:19:17   
mama06
Klaudia za seznam še en zobek zgoraj

*kinnie* jaz bi tud en pir, pa grem še danes za volan. Potem zvečer ga bom pa z užitkom

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.7.2008 14:21:03   
mama06
*kinnie* samo zate

user posted image

...ledena kavauser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.7.2008 14:27:12   
tave
Evo mene s srečanja. Je blo ful luštn, sam kaj je ta user posted image  vročina. Men kr dol teče. A še kera tok švica al kaj? No načvekale smo se in upam da bo zvečer kaka nevihta da se mal shladi.
Našmu user posted image je tok vroče da tud zaspat ne more.
Pot bravo za vrtec. Zgleda da se je vztrajnost splačala.
Pingi dekca je pri meni. Jo dobiš naslednji četrtek, razen če prideš kaj v Lj. k meni na kavo. Vabljena.

Punce a ste opazile da mamo zdej oranžno barvo?

No za1x toliko.

tave

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

sadje
hibela

koliko krat na teden daste otroku sadje??

1x (5%)

2x (7%)

3x (12%)

vsak dan (72%)

otroku ne dajem sadja (4%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!