tejči77
|
Živjo babike! Hvala vsem za čestitke. Najboljše ste!!!! Čestitke tudi DITI, IZAKU in IANU. . Jaz nimam tako lepih slikic in čestitk, je pa vseeno iz srca. Babike, kaj se že selimo? Meni je bilo to leto tako lepo z vami. In mi je kar hudo, ker čas tako hitro beži ko ti je najlepše. Mi smo praznovali sicer že v soboto, bom na blogu objavila kakšno fotko, ko mi bo bolje. Imam namreč spet angino-takoj ko sem zaključila z antibiotiki se je vročina spet vrnila, kot že zadnje tri tedne. Sem šla v bolnico na infekcijski na preiskave, pa zaenkrat nič niso našli, tako da jem že četrte antibiotike, na ene sem pa dobila alergijo - koprivnico po rokah in nogah, Vam rečem, srbeče za znoret. No, vročina se mi zdaj niti ne zdi več tako grozna, sem se kar navadila. Dosti o meni, prvo svečko smo skrbno spravili. Larisa ima eno novo buško, zdaj je sicer že modrica. Ne vem od kod in nihče, ki jo je pazil ne ve. Jaz se, jo žal zadnje tri dni spet zanemarila, ker nisem bila čisto pri sebi in je bila bolj prepuščena varuški in lubijevi sestri. Robi seveda spet dela do večernih ur. Hvala bogu, da smo našli sestro, ki Lariso pelje k varuški, gre ponjo in jo pazi dokler Robi ne pride iz službe. Je pa baje pri varuški bolje. . Jeeeeeeeeeee. Lep pozdrav vsem mamicam, očkom in malčkom.