nyna84
|
Ojla punce! Joj ma to so pares grozne barve! Ko bi dali vsaj malo bolj nežno oranžno, če že more bit oranžna. Sej prav oči bolijo, ko gledam v monitor. Pa če že menjajo barve glede na letni čas, bi zdej bolj pasala kaka modra, vsaj po mojem mnenju. sandra123, kako je danes s tvojimi krči, so se umirili? Če so se, sem vesela zate. Andrejaboris srečno, držim pesti zate, da bo vse ok, pa da bo počakal še nekaj časa lepo na varnem pri tebi. Jaz sem si modrce naročila kar z Neckermanna. Sem si jih tudi v prvo in sem bila zadovoljna z njimi. Obseg sem naročila enak, samo košarico za eno številko večjo. Glede na to, da sem že po naravi bolj ploh sorte, in mi je bla prej še košarica A prevelika, mi zdej verjetno B ne bo premajhna. Edino kar me skrbi je, da bom prej rodila, kot mi jih bodo poslali, ker so grozno počasni. Pri nas se danes nekaj skriva sonček, ampak je še vseeno grozno soparno. Sem že zjutraj zaprla vsa okna in škure, tako da mi ne more sijat sonce v stanovanje in je zdej notri dosti bolj hladno kot zunaj (naša naravna klima). Gaja zdej spančka, jaz pa lepo počivam na kavču, noge gor, zraven pa en velik krožnik belega grozdja in lubenice. Njami. Naty13 tudi zate držim pesti, da bo šlo vse ok na izpitu! Jaz sem si tistega z junija prestavla kar na september. Enostavno nisem imela volje in energije, da bi se spravila k delu, pa tudi če je zadnji. Tako da vse pohvale, res! Uživajte še naprej!