Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prižgati svečko ... jaz te dni veliko mislim na najino pupo in v teh momemntih se mi srce napolni z žalostjo .... upam, da bodo rezultati jutrišnje AC ok in bova tudi midva zibala decembra 
še od nikoder.Včeraj zvečer me je začel boleti grozno križ in pojavilo se mi je par kapljice krvi a danes mam še vendo bolečine v križu večlji dle ležim,ker ne morme sedeti ne hoditi zaradi bolečin vendar danes es je izcedek ustavil in tudi
V ponedeljek sem bla pri G na pregledu, ki je ugotovil, da je se nekaj ostalo notri, tako da mi je zopet predpisal tablete. Ta teden koncam z njimi in potem grem na UZ. Upam, samo da se bo koncno vse lepo scistilo, da mi ne bo treba na ciscenje in da bo M kmalu tukaj, da potem spet lahko zacneva delati na mali pikici. Me je pa neznansko strah, da se bo vse skupaj spet ponovilo
se posebno ko vidim koliko je takih punc, ki se jim ss-ji kar naprej ponavljajo.
na AC ... čez vikend sem počivala ... sedaj pa pride na vrsto to dolgo čakanje na rezultate ... resnično upam in si želim, da bi bili rezultati letos ok.