Freycha
|
No tak, ko je bila masa za torto narejena in torta skupaj spacana sem padla v jok, da sem totalno nesposobna mati, ki ne zna ene usrane torte narediti in da ne grem nikamor,itd..... mater sem bila tečna No, potem je dragi samo še poslabšal situacijo, ko je rekel, da greva drugo kupiti, pa sem bila užaljena, da ni rekel, da je čisto ok, pa da ji nič ne fali itd..... no, potem je pa prišla moja mama, pa je rekla, da jo bova že uredili in da bo super in jo je malo popravila (izgled), jaz sem jo potem še z jagodami in borovnicami obložila in je res zgledala kot prava torta. Od kod ji pa potem tak dober okus pa pojma nimam, samo še fotr, ki ne mara tort jo je ene 4x pohvalil, da je fuuulll dobra - in res je bila imam pa eno lepo novičko: naše dete je shodilo!!!!! kar naenkrat se je dvignila iz čepečega položaja in začela suvereno korakati. Pa sama nad sabo je bila zadovoljna, da ji gre tako dobro. Potem pa kar ni mogla več nehat Aja, pa danes ni čez dan (od pol osmih zjutraj) zatisnila očesa, ker se je čisto preveč dogajalo in je bila kljub pomanjkanju spanca full dobre volje in nasmejana in polna energije. Jo pa ta vročina precej zdeluje, ker ni jedla skoraj nič, pa tudi je čisto pikasta je od tega...... Upam, da kmalu tale hica popusti
|