|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
5.7.2008 18:54:43   
skuštrana
Torej, "Hočem", ne pa "Želela bi". Zanimivo, bom probala.

Vanili, user posted image user posted image veš da gospod Juul ravno to piše v svoji knjigi, da moramo otrokom povedat da nekaj HOČEMO in ne da bi hoteli, pa da bi bilo fajn, pa da...user posted image user posted image

Jaz pa komaj čakam, da vas več prebere knjigo, me zanimajo komentarji.

Nova10ka, ravno zato so meni njegove knjige všeč, ker niso prepolne nasvetov kako vzgajti otroke oz. kaj narediti ko otroke noče spat, pa ko noče jest, pa ko tepe druge, pa ko grize in te fore, anmpak ti da nekak celosten pogled na starševstvo in medsebojne odnose v družini user posted image Najbolj mi je pa všeč ko piše, da moramo starši sprejeti odgovornost za dejanja svojih otrok (in naša tudi) in ne te odgovornosti prelagati na otroke (kar vsi tako zalo radi počnemo). Moram spet prebrat knjigo, da malo osvežim...Jaz to vedno naredim, ko sem psihično na dnuuser posted image in mi da novega elana...

Mi smo bili včeraj cel dan na Krku, domov smo prišli ob 2 zjutrajuser posted image Po 8 uri je šele postalo znosno, da smo normalno zadihali..Joj, tale vročina. Arsen noče nič jest, samo doji se, mogoče poje par žlic goste hrane dnevno. Ob 8 zjutraj ima morje 26 stopinj, je kot mlakužauser posted image Fuj, sploh se ne shladiš.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
5.7.2008 19:04:06   
skuštrana
(npr. svojega moža ne bom nikoli zaprla v sobo in mu ukazala naj spi, čeprav ni zaspan).

Ja, samo včasih bi pa pasalo, a neuser posted image   No, čeprav mislim, da se moj ne bi nič bunil...Bi kar zaspaluser posted image

Valči, jaz hodim brez modrca, ampak samo doma, ker mi še vedno teče mlekouser posted image user posted image Za znoret je že..Najboljš mi je na plaži, tam se ne vidi ali je modrc moker od morja ali od mleka user posted image

Kopalke - jaz tudi rabim nove..Čakam razprodaje, ampak jaz sedaj imam kaj dat notri. Jupiuser posted image . Moram izkoristit to poletje, naslednje bo verjetno spet bolj ubogo, kar se tega tiče. Mi je ravno par dni nazaj mož rekel, da mi sedaj majce z dekoltejem fajn izgledajouser posted image Ena prednost dojenja user posted image

Postavljanje na nogice - je pri nas tudi aktualno. Ima pa še drugo zabavo, ko plazi se dvigne na noge, tako da dvigne rit..In potem se tako ziba, dokler ne padeuser posted image In potem jovo na novo...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
5.7.2008 21:46:17   
Pandica
Vidim, da se čez dan tu ne dogaja več kaj dosti. Saj meni je tut škoda za rač. čepet, sem raje zunaj, če pa je tako lepo vreme.

Kinnie   ne vem še točno do kdaj bomo doli, sem skoraj ziher, da do 20 avgusta nekje. Al pa še dlje. Še ti bom javla točno, velja?
In kak ste se vi imeli na morju? Je Žani užival?

Valči   jaz sem ravno v sredo jamrala na srečanju puncam kako mi že grejo na živce ti modrčki za dojenje, ker pol ne morem oblečt pod te nobene one majčke, ko imam rame in hrbet fraj in podobne. Saj veš katere mislim, ne?
Da sem brez modrčka ni šanse, ker še blazinice za dojenje moram zmeraj imet, ker sem drugač vsa premočena.
Še spat morem z modrčkom user posted image jao, mi je že dost.
Sem pa ravno včeraj prvič imela spet gor one moje "normalne",  da sem lahko spet oblekla one lepe in luftig majčke. Pa sem si blazinico dala kar pod tistega, ko pa sma se dojili pa sem modrc pač gor potegnila pa je blo rešeno user posted image
Tak, da zdaj bom spet nosla moje lepe modrčke user posted image user posted image
Aja, pa dobra si, da si "upaš" bit nudistka. Jaz ne vem, če bi si. Kolko se poznam, ne. Ni to za mene.

Skuštrana   moja se tut doji, ko nora in me že kar malo skrbi, ker ne je kaj extra gh, da ji moje mleko ni več dovolj pri tej starosti. Samo kaj naj naredim? Če ji dam recimo kaj od gh noče in špuka ven, na zizo pa navali, ko nora user posted image
Punce kakšni nasveti bi bili dobrodošli.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
5.7.2008 22:16:28   
*kinnie*
Pandica: jooj kako sem površno brala...sem mislila, da boste dol julija....mi pa tam mislim da 9.avgusta že pridemo domov....tako da bom morala očitno kar v MB prit, če bom hotla s tabo kakšno rečtuser posted image
Uuuu, na morju je bilo super in res komaj čakam, da gremo nazaj. Mali je plaval v Fredu, Anja nam je skoraj splavala brez rokavčkov...vreme je bilo vseskozi lepo....sanjsko res...pa še z dragim sva kakšno pivce spilauser posted image
O dojenju pa...mali točno pokaže, kaj želi, ali zizo ali kaj drugega....ima samopostrežnouser posted image . Se pa še veliko doji...ta večja se je 18 mesecev....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
5.7.2008 22:18:44   
vedra
Mehurčica - ne znam ti razložiti zakja se riževega mleka ne prekuhava, sem samo dobila takšen nasvet.

Pikijakob - hvala za opozorilo glede vode, saj sem mu jaz začela dajati neprekuhano vodo (vodo pije raje kot čaj), saj je do nedavnega  MB voda veljala za neoporečno, celo za zelo dobro - boljšo kot usteklničeno

Pandica- imam enake skrbi glede tega ali dobi dovolj hrane, glede na to, da dopoldan poje malenkost sadja, opoldne par žličk zelenjave in zvečer vedno manj riževe kašice. Zizike pa si e začel zdaj božat in iskat tudi pri moji mami in pri teti, ... joj kako je smešen ko moji mami poboža zizike in danes je celo pokukal za njeno majcouser posted image   Sem pa vesela, da se je začel ponoči dojiti samo 2x - po drugi strani pa me spet skrbi, saj to pomeni še manj hrane in hranilnih snoviuser posted image  

Bom tudi jaz z veseljem prebrala kak nasvet izkušenih mamčic (kot reče Vanili)user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
5.7.2008 22:20:17   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: valči

kinnie,a mi odstopiš malo zizik?
Tiste,ki dojite,še uporabljate modrc za dojenje?Ali kera hodi brez modrca?

Jaz še izdatno dojim, imam pa vseskozi navaden modrček....brez njega si pa ne upam bit, se lahko spotaknemuser posted image user posted image

Joj, ko bi vedela, kako bi se jaz rada znebila teh melon....mi potem še hujšat ne bi bilo treba...bi šlo v enem šusu 10 kg doluser posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
5.7.2008 22:34:48   
mišk
Da se vam še jst po dolgem času javim.user posted image
Dona ni imela nekih napredkov. Probava in probava se usest iz sedečega položaja, pa ji še ne gre. No, ne manjka ji veliko. Na nogice se SPLOH noče postavljat. Še vedno jih skor do ušes potegne, ko jo približam tlem, da bi se postavla na njih!user posted image  NFT  imamo šele konec julija. Ko vas nekaj časa ne berem, se mi zdi vse lepo in prav, ko pa spet pridem na RR in preberem o napredkih drugih oktoberčkov postanem kar mal zaskrbljena in skor lahk rečem slabe volje.user posted image  Dobr vsaj, da hodmo na NFT in da tam zvem, da je drugač 100% vse v redu, samo da je počasna. Drugače pa veselo daje papa, ve kje lučka, muca, kuža,... Uporablja šumnike in sičnike,... Samo pogon še mora dobit!user posted image

Prejšnjo soboto sva bila z možem in Dono na nekem motorističnem srečanju, v nedeljo smo bli vsi trije cel dan na Rock Otočcu, v sredo sva bila z možem na koncertu skupine Status quo,... Kar dogaja in Dona je tako pridna ko kam gremo!user posted image

Aja, pa imamo že dva zobka!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
5.7.2008 22:42:57   
lane31
Helo babike......danes je bilo pa tako fajn vreme ,ono glih prav user posted image

Pandica......moje mnenje je ,da otrok je takrat ko je lačen in ko je lakota bo jedel ,to je pač zakon narave......jaz bi na tvojem mestu stisnila zobe in je ne dojila ,bi pa vztrajno na pol h ponujala hrano.......je pa to težko vem ....... ker recimo moja tudi noče jest ko spije sok .....zato ji ga ko se bliža čas hranjenja ne ponujam ......ne vem........tako bi pač jaz naredila - načrtno si v glavi uredila da se bova dojili 2x na dan in dovolj....tako kot je v bistvu naredila ( joj kera že user posted image ) ki je odvajala otročka od nočnega dojenja ,prvo si je morala sama uredit v glavi ( da noče več dojit ) in pol pri tem vztrajat ......ker je pa tudi res da pri 9-ih mesecih skoraj rabijo malo več
No upam ,da zdaj ne bom narobe razumljena kot da sem nasprotnica dojenja.......niti približno ..... samo nekaj je menda treba naredit če otrok noče nič jest.....nenazadnje gredo ti otročki kmalu v jaslice

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
5.7.2008 22:47:24   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Drugače pa veselo daje papa, ve kje lučka, muca, kuža,... Uporablja šumnike in sičnike,... Samo pogon še mora dobit!user posted image

Aja, pa imamo že dva zobka!user posted image

Nič od tega pa mi ne obvladamo user posted image Pa brez skrbi ,mi še vedno po trebuhu puzamo ,dela pa mi most -opre se na dlani in na prstke nog in visoko dvigne rito ,glavo pa spusti .......a še keri to dela - čemu je to predpriprava user posted image ker nimam blage veze kaj bi ona iz tega pložaja rada naredila......ali ji pač samo paše user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
5.7.2008 22:48:09   
lane31
Joj v rokah sem imela 1m starega fantička .........ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
5.7.2008 23:23:23   
lane31
Jezus kaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2934164&mpage=1&key=&#2934209pa tota
mene bi kap na stolu user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
5.7.2008 23:24:16   
lane31
Lahko noč.........zgleda da danes ni nobena žejna user posted image pa bom zaključila z monologom 

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
6.7.2008 0:03:19   
Margareta
Pozdravljene,

*kinnie* bom pivičko, hvala. Upam, da še ne spiš.

valči - jaz sem tudi nudistka. Že od majhnega hodimo v nudistične kampe. In, to je meni najboljše. Čista svoboda. V kopalkah se počutim prav grozno. Ampak letos ne gremo v kamp. Sicer smo šli, ko je bil Val star 1 leto, pa nas je 14 dni pralo in nam takrat od silnega dežja strgalo šotor. Tako, da gremo letos še v apartma, drugo leto pa že v šotorček.

Aja, vidim, da je bolj zatišje.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
6.7.2008 1:16:28   
jasna
Čeruser posted image

Ni druge, samo ob takšnih urah lahk mal pobegnem goruser posted image .

Vidim, da že debatirate o Juulu. Sem prebrala le en delček, tako da se vključim, ko najdem čas za branje.

Modrčki - ni šans da sem brez. Se mi št. otrok in emšo poznauser posted image

Nudizem bi se šla, a sem edina v familiji za touser posted image

Riževo mleko - prekuhavanje. Ugibam da verjetno ne zaradi uničevanja vitaminov?

Ostalo mi je ušlo iz glave... Margareta - upam, da ste bolje.user posted image

Nočko!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
6.7.2008 7:19:17   
*kinnie*
Dobro jutro...
Lane31: pri nas se iz tega položaja, ko rito dvigne visoko v zrak, malo pohopsa, in se vrže na bok...tako se vsedeuser posted image . Je pa to višji položaj od klečanja, težje izvedljiv, manj opore, zato dober trening ravnotežja.

Grem kuhat kavico

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
6.7.2008 7:24:29   
*kinnie*
Za nedeljske čvekice ena zares dobra kavicauser posted image
user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
6.7.2008 7:27:49   
*kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Joj v rokah sem imela 1m starega fantička .........ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Jaz bom šla tudi ta mesec če bo vse po sreči, pogledat eno punčko, sem že zaj vsa user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
6.7.2008 7:35:08   
lane31
Jutro........pijem kavico ,ker ne morem več spati .......me to jezi -takrat ko bi jaz spala ,bo se hitro vstala,drugače pa ne user posted image

Kinnie......a da se vsede iz mosta .........pa to mora biti prava akrobacja že......res mi ni bilo jasno ,kaj želi doseči z tem .....je pa kar veliko v tem položaju ,vsakič ko je na tleh in ko glih ne puza hopsa ali na kolenih ali v mostu

Valči......ti si pa pridna že 61 kg ....jaz sem spet na 59 user posted image ......nudistka......če bi bila sama in km naokoli nikogar user posted image

Jasna.........joj ob keri uri pa ti tu ......jaz bi bila ko zombi

te bom še tesneje

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
6.7.2008 7:52:36   
noa1
Dobro jutro!

Danes imam spet neprostovoljno bujenje. Se je pupa zbudila že ob 7.00.user posted image  Je pa ponoči lepo prespala prvi ognjemetuser posted image . Se je enkrat zbudila pa jo je šel moj malo poguncat in ga je potem do konca odspala.

Včeraj sem bila na hitrco spet v A in sem vzela nekaj onih vrečk, če katera želi. Pandica, mislim, da si ti tudi rekla, da bi jih imela, a ne? So še zmeraj v akciji za 99c. Imam še tri viška. Pa kupila sva nahrbtnik za nošenje naše princeske in doma potem ugotoviva, da je odel "kao" še posebej prilagojen za ženskeuser posted image user posted image user posted image  Ampak nosil jo bo pa kar moj. Meni bi bilo sigurno pretežko.

V torek pa grem za en teden na Bled z mojimi, moj pa se nam pridruži čez vikend. Upam, da si bom lahko malo odpočila in si privoščila še kako razvajanje zase. A mogoče katera ve za kak dober kozmetični salon na Bledu? Pa da ni preveč drag?user posted image user posted image user posted image  (misisja nemogoče)user posted image

Lane31: joj groza. a si predstavljaš? No saj jaz sem enkrat vmes tudi šla delčat test, ker še v življenju nisem imela takega trebuha, kot ga imam sedaj in sem res že mislila, da sem nosečauser posted image user posted image user posted image  Pa se je izkazalo, da je samo moj špehuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
6.7.2008 7:54:47   
noa1
Valči: mi gremo tudi najbrž v nudistični kamp letos, v Straško. Smo dobili ponujeno prikolico za 14 dni. Meni je nudizem čisto OK, samo letos mi bo veliko več dol viselo, kot prejšnja leta

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
6.7.2008 8:11:34   
*kinnie*
Lane, joj sem pisala preden sem popila kavico....
Naš je veliko v mostu, pa hopsa, vmes krči, steguje nogice, in pokrči in se vsede na bok, sem verjetno mal smešno napisala, ker opisno jaz take stvari tako čudno napšemuser posted image
Višji položaji so težji, pa manj opore-trening ravnotežja

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
6.7.2008 8:14:34   
*kinnie*
Noa1: iiiiii na Bled prideš? Če boš imela čas za kak kofetek, pa z veseljem pridem na Bleduser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
6.7.2008 8:34:28   
noa1
Kinnie: Ja seveda bom imela čas za kavico. Ti samo pridi, pa se dobiva. Bom na Bledu od torka pa do nedelje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
6.7.2008 8:50:37   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Kinnie: Ja seveda bom imela čas za kavico. Ti samo pridi, pa se dobiva. Bom na Bledu od torka pa do nedelje.

Drži, ti bom  na ZS poslala telefonsko.

Živa: prideš tud ti?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
6.7.2008 9:42:08   
mehurčica
Pikijakob, voda v MB je vredu! Saj sem ti že na srečanju rekla, da če bi bilo kaj narobe, bi jaz ena izmed prvih vedela, ker je moja ati pravi paničar glede teh stvari. Ko bi ti vidla paniko, ko je v Černobilu ven vdarlo.Sem bila čisto mala, pa se še zdaj spomnim.user posted image

Noa1, joj, Bled.....jaz bi tudi v tisti smeri odpeketala.user posted image

Mišk, tvoja Dona je čisto ok. Se ji pač ne mudi. Je pa zato na drugem področju hitra.user posted image

Valči, jaz sem kdaj brez modrčka. Doma pa itak nonstop. Sem glih včeraj šla malo ven zvečer in ga nisem imela, ker je taka majčka, da bi se naramnice vidle. Pa še takšna je, da se ne vidi kaj preveč, ker je tako namečkana. Zdaj sem pa še eno dobila za roj.danuser posted image , ki jo tudi nosim brez modrčka. Mleko mi ne teče ven. Mi je samo dober mesec ali mogoče malo več.user posted image

...pa morem že it...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dojenčku in malčku čistiti ušesa?
Ušesno maslo ali cerumen izločajo žleze, ki obdajajo bobnič. Je mastno in rumeno rjave barve, običajno ga starši vidimo ...
Kakšen je porodniški dopust v drugih državah?
Upoštevati je treba, da se plačani porodniški dopust v mnogih državah deli na obdobje pred (nosečniški dopust) in po (po...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?