Pandica
|
Vidim, da se čez dan tu ne dogaja več kaj dosti. Saj meni je tut škoda za rač. čepet, sem raje zunaj, če pa je tako lepo vreme. Kinnie ne vem še točno do kdaj bomo doli, sem skoraj ziher, da do 20 avgusta nekje. Al pa še dlje. Še ti bom javla točno, velja? In kak ste se vi imeli na morju? Je Žani užival? Valči jaz sem ravno v sredo jamrala na srečanju puncam kako mi že grejo na živce ti modrčki za dojenje, ker pol ne morem oblečt pod te nobene one majčke, ko imam rame in hrbet fraj in podobne. Saj veš katere mislim, ne? Da sem brez modrčka ni šanse, ker še blazinice za dojenje moram zmeraj imet, ker sem drugač vsa premočena. Še spat morem z modrčkom jao, mi je že dost. Sem pa ravno včeraj prvič imela spet gor one moje "normalne", da sem lahko spet oblekla one lepe in luftig majčke. Pa sem si blazinico dala kar pod tistega, ko pa sma se dojili pa sem modrc pač gor potegnila pa je blo rešeno Tak, da zdaj bom spet nosla moje lepe modrčke Aja, pa dobra si, da si "upaš" bit nudistka. Jaz ne vem, če bi si. Kolko se poznam, ne. Ni to za mene. Skuštrana moja se tut doji, ko nora in me že kar malo skrbi, ker ne je kaj extra gh, da ji moje mleko ni več dovolj pri tej starosti. Samo kaj naj naredim? Če ji dam recimo kaj od gh noče in špuka ven, na zizo pa navali, ko nora Punce kakšni nasveti bi bili dobrodošli.