nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 trinity, neela in ostale. Jaz sem pisala vsem odvetnikom, ki so uredili, da ima za vse nas prepoved približevanja za vsaj eno leto. Glejte, da jo prijavite, če bo kršila odločbo. In če slučajno pride, gre v zapor za 1 leto! Neelica glej da nam daš našga fantiča, ja halo, ne se mi zdej tkole ven mazat! Tinč glede poroke v tujini imam jaz zelo pozitivne izkušnje. Najprej sva se hotela poročit v Bocvani, ki je zgornja soseda od Južne Afrike, no pa sva kmalu ugotovila, da Bocvana ni podpisnica nekega Haškega sporazuma, ki zagotavlja prenosljivost papirjev v matično državo (al neki tazga...). Je bila pa Južna Afrika podpisnica. Cape Town sva pa izbrala, ker sva se vanj zaljubila že prejšnje leto, celo sva imela že izbrano poročno večerjo - suši restavracijo pod najinim bivšim hotelom. Potem je bil edini problem še dobit človeka, ki te bo poročil in uredil vse papirje. Našla sva ga kar prek interneta -> na googlu vtipkaš "marriage officers cape town" in dobiš http://www.capewed.co.za. Rekla sva, če rata, rata, če pa ne, greva pa v sredo med malico k matičarju. In je ratalo. Dobila sva angleške papirje, ki sva jih v Slo dala prevest, jih odnesla v Tobačno in čez 1 teden sva bila mož in žena.
|