Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

izkoristit ta dan odprtih vrat v P Celje, da se ne bova potem lovila in jo še okrog iskala, ko bo šlo zares.
Načeloma meni znese tudi jutri dopoldan, čeprav se nerada vozim v CE 2× na dan. Trenutno mi najbolj dišijo sreda, četrtek, petek... Dajte še ostale malo svoja mnenja povedat, kdaj bi vam pasalo, da se uskladimo in kar dorečemo dan in uro (moj predlog je v vsakem primeru enkrat dopoldan).
Danes ponoči je pa pri nas oreng bliskalo in grmelo pa tudi dež je bil. Zjutraj sem vse prezračila moška še spita.
...Super je bilo na r.d. nečakinje, ampak potem, ko smo prišli domov pa cel
...skoraj bi lahko rekla, da so me bolečine spodaj ubijale, da o krčih in otrdevanju trebuha sploh ne govorim...magnezol je malo pomagal, ampak zadeva se je celo noč ponavljala...spala nisem nič
...Pa
...
), pa o našem gnezdenju in očitno počasi tudi pripravah na porod (krči, rahle bolečine, izcedki itd.). Če sem pa kaj pozabila, pa naj še katera dopolni.
..pol mi je blo vroče, nato mrzlo..pol se mi je zdelo da dihat ne morem...uf..kr neki
Plus tega celo noč hodim na wc-danes okoli 6x
nič od noči, aja pa še zgaga me je pekla...za znoret!
...Midva pa nisva-saj pravim izcedek....