Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:43:50
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju ti samo navijaj Ti kar piši, ploskaj, jokaj... ker češ
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi čist sm razočarana, pa tok sm se matrala cisto malo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas ....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa niti podvodnega interneta
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:45:56
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa To je pa zato, ker ni hotla tvojega zelenega vzet!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:11
|
|
|
|
Šarki
|
a
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa niti podvodnega interneta se en za rezervo, k te dolgo ne bo :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:23
|
|
|
|
Šarki
|
b
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:34
|
|
|
|
Šarki
|
c
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:46
|
|
|
|
Šarki
|
č
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:59
|
|
|
|
Šarki
|
d
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:59
|
|
|
|
alička
|
d
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi c kje si pa a izgubila ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:17
|
|
|
|
Šarki
|
e
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju ti samo navijaj Ti kar piši, ploskaj, jokaj... ker češ a si ze uvenela, vrtnica ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:22
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa ........... in rokavčkov.................
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:23
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi c kje si pa a izgubila ? malo višje
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:30
|
|
|
|
Šarki
|
f
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:44
|
|
|
|
Šarki
|
g
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa To je pa zato, ker ni hotla tvojega zelenega vzet! evo in se ne javlja vec . matr.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:56
|
|
|
|
Šarki
|
h
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.