Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pa da bi se tokrat vse ok izteklo. kako pa to, da si že tako kmalu naročena na pregled? mene pa je naročila šele 10.7. to je še takoooooooooo daleč.
mesecev vama želim in zdravega
Ampak, ne vem, ali je to sploh mogoče. Če pa slučajno je, potem še testek tako ne bi nič pokazal.
mislim, da ni nobenega upanja. Me pa zelo skrbi, da ne dobim M. Me je že kar pošteno strah, da je res nekaj narobe. Sedaj mi je že prav žal, da nisem že prej zagnala panike in se naročila na pregled. Danes je pri meni že 68. dan. O M ni ne duha ne sluha. Drugače se pa zelo slabo počutim: full sem slabotna in prav nič se mi ne da. Nenehno razmišljam: kaj je narobe? Obiska G me je prav strah. Sedaj pa še to čakanje nanj. To res ubija.
, boš videla. jast sem imela prvi pregled 24.6. pri 7t.5d, tako da sem videla mojo
kako utripa, zaenkrat je vse ok. Naslednji pregled pa imam 15.7. naslednji torek, do takrat pa sem tudi jast nabolniški, zaradi močnih glavobolov in vrtoglavic
, res je zoprno.Sej, je tudi mene malček strah prihodnjega pregleda, ampak ga hitro odmislim. Drugače
so malo bolj umirjene, le zvečer me še tu pa tam ulovijo, pa joške......te pa skozi bolijo. A če me na mehur tišči? hodim skozi na wc, ponoči tudi.A si mogoče to moslila?
, je šel tudi z mano, je rekel, da tega pa noče zamudit.. V ambulanto sem šla sama, potem pa ko smo videle z zdravnico utrip, ga je šla poklicat. Tako se je raznežil........mamma mia
, prav lepo ga je bilo videt. Jast ima po mojem izračunu rok 4.2.09. , enako mi je rekla tudi zdravnica, čeprav mi je še en rok omenjala,9.2.09, ampak za sigurno, bom pa izvedela naslednji torek
, in ko sem jast bila na vrsti ob 16, so bile za mano še 3 nosečke. Tako, da mi je takrat naredila samo uz, potrdila nosečnost, dala vse napotnice za odvzem krvi, in to je bilo to. Gužva je bila , in tako, da mi bo sedaj po moje naredila bolj temeljit pregled, pa zmenile sva se, da mi bo izdala materinsko, in bo tudi že čas, ko se bom mogla naročit na ns.