emi*
|
O tem spanju je govorila una,ki je predavala na fizioterapiji in je rekla,da ni dobro spat na desni strani,ker jo je ena na koncu vprašala kako je s spanjem.Mene je kap, ko sem to slišala,a tako me krč prime v stegnu ponoči,da moram na levi bok,pol pa me tam prime krč. Se počutim kot na ražnju!!!! Proti koncu pa me že vse trebušne mišice bolijo od tega premetavanja levo desno,da še moja začne brcat,tako,da se bom drugič usedla. Treba bo kupit uni fotelj,ki ima še za noge zdvignit pa bo ok!Zjutraj pa bom gledala,če je trtica še na mestu,ko bom vstala,ki je ne bom čutla.Katastrofa! Še tako se premikam kot polž,vse nosečnice šibajo iz predavalnice jaz pa če se zašibam,se mi trebuh tako napne,da moram kar lepo počasi naprej,sploh ne smem hitro hodit. je že skoraj 40cm a moj trebuh tako majhen,saj ni čudno,da se ne morem premikat,saj še ona nima prostora. Opazla pa sem, da tudi imam te lažne popadke le če se hitro gibljem,zdaj,ko počasi pospravljam pa počivam večino dneva se dobro počutim,pa še sem opazila,da ne smem preveč krat počepnit,ker se pol tudi napnem. Še malo pa bom stala kot kaka svetilka pa bom mela mir!!
|