pancottina
|
Ciao punce kako gre? Jaz sem še par dni doma potem pa na dopust. Upam, da z dopusta pridemo v treh . Malo sem brala vaše komentarje. IN... Jutri bom začela jemat klomifen (2. krog), naslednji pregled pa bom imela šele čez tri mesece, če še vedno ne bo se pokazala pikica. Na prejšnjem pregledu mi je ginekologinja naredila UZ in to je bilo to. Zdaj ko pa tu berem vidim, da vas ene spremljajo, da vidijo, če je ovulacija že bila, oz če sploh je bila. Zdaj me pa zanima, te ki vam ginekologi spremljalo ovulacijo koliko časa že poskušate zanositi? Koliko časa ste že na klomifenu? Kakšne preglede in preiskave so vam naredili vse pred tem? Jaz sem najprej eno leto poskušala zanosit, brez merjenja BT, brez preračunavanja kdaj bo O in vsega. Ko sem ugotovila, da je leto mimo se mi je zdelo prav, da obiščem ginekologinjo in ji povem, da načrtujeva že tolko in tolko časa in ne rata. Potem mi je rekla, da si tri mesece merim BT in če v tem času ne bo nič naj spet pridem na pregled. Eko me čez tri mesece spet pri njej. Naredila mi je vaginalni UZ, rekla, da je stena materinice ok, da je materinica pravilne oblike, da jajčniki so ok. Potem mi je dala klomifen. In sva zopet zmenjeni, da če po treh mesecih ne bo nič se spet dobimo pri njej. Da bi me vprašala kaj od moža oziroma, da bi predlagala, da gre on na pregled pa nič. mislite, da je pametno, da gre sam na kakšen pregled? Glede na to, da bi naj z mano bilo vse Ok, je mogoče on vzrok. Malo sem se razpisala, ko se vam bo dalo pa dejte na kakšno vprašanje odgovorit. LP Primorka
|