|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
16.7.2008 9:53:53   
Kasija
midva greva tudi na sprehod, najbrž v mesto - tave morda se kaj srečamo

imaš moj mobi na zs

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
16.7.2008 13:39:48   
Jenny Anny
Hello, me smo iz dooolgega sprehoda, prav paše, da se je malo ohladilo, vsaj ponoči se stanovanje komot prezrači.

Pasiranje GH sam še z vilcami mečkamo, ker če ji s paličnim in pride preveč zmleto, ji gre na bruhanje. Posledično ne mara tudi nobenih kašic, ker ji gre kar na bruhanje. Potem pa jo prinesem okoli tako, da ji dam not kak košček kuganega sadja al pa kak piškot, da čuti nekaj konkretnega med zobi.

No danes je pa tud taka sitka da je joj, se mi zdi da bojo gornji zobki, že cel dan nekaj jokca revca.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
16.7.2008 15:33:53   
VANILI
oj!
skuštrana, hvala za lep dopoldan in prijetno družbo in seveda knjige! Arsen je tak cukrček, Liza pa sploh, lepotička mala! Sta se kar zaigrali z Živo, a?

torej, uspelo mi je prit v Laško, jeeeeuser posted image , samo Živa ima očitno potovalno slabost, ker je spet bruhala nazaj grede. Jamra pa itak vsakič, ko je v avtu dlje kot 20 minut. moram prašat za tablete, če jih lahko že ako mali jedo ali kakšno drugo reč.

tako, dala sem pizzo v pečico, upam, da bo za pojest, sem jo tako hitro zmahala, da sem gotovo kaj pozabla.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
16.7.2008 15:41:53   
Klaudia
Torej... kje in kdaj je jutri v LJ srečanje? Vreme je sledeče:
user posted image

Pa še to: me bo lahko katera zagotovo peljala do ZD Fužine malo pred 14h?

Drugače pa smo bili zjutraj na Škofljici peš. Smo naredili 11,5km. Kasija... smo si šli ogledat tudi vaše hiše... katera točno je vaša?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
16.7.2008 16:39:21   
kmarija
Živjo desetke.
Se po dolgem času malo oglašam. Berem vas kokr čas dopušča user posted image
Vidm, da se mate luštno na srečanjih user posted image . Čestitke vsem dosežkom in pridnim mamicam user posted image
Pri nas se veselo plazimo po vseh štirih, vstajamo ob opori in skušamo hoditi ob opori user posted image .
GH nam kr gre: za zajtrk jogurt (skuta s sadjem) - mora biti sadna, ker navadnih stvari ne jemo user posted image , nato kakšno sadje (jabolko, banana, melona, breskev, marelice...), za kosilo zelenjava in meso oz rumenjak oz polenta alii riž (krompirja ne mara). Za večerjo kašico in potem pred spanjem AM in ponoči 120 ml čaja (če je ati) ali Am (če je mami) user posted image

Ji pa kr samo z vilico spasiram in lepo grize. Za posladek pa je baby piškote ali riževe vaflje. Banano že sama poje, ji dam kr celo v roko pa grizlja user posted image
Posvetovalnice pri 9 mes še nismo imeli, ker je P na dopustu in nadomestni P ne dela posvetovalnic user posted image . Imamo pa 2 zoba user posted image
Na dopust gremo v septembru (bo še dolga za zdržat)

user posted image  A je katera v odrasli dobi prebolela norice? Kako hudo je?
Pa kako je s temi noricami pri 9 mesečniku? Verjetn so bl blage oblike user posted image . No upam, k jih bomo verjetn dobili (jaz pa user posted image ) v prihodnjih dneh.

Izkoritite še sonček, ker bo jutri bl deževno. Fajn se imejte, uživajte...  Pa pa

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
16.7.2008 17:56:57   
VANILI
jaz vreme tle gledam:
http://meteo.arso.gov.si/met/sl/app/webmet/

glede na to sliko, bo dež šel mimo, bo pa oblačno... kaj zdaj, tave ali kera bo dorekla, kje bo srečanje (da jo lahko pol klincamo, če bo kiksnilauser posted image user posted image ).
samorečte čim prej, vsekakor do jutri zjutraj, plis

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
16.7.2008 17:58:57   
VANILI
meni je valda bolš Kodeljevo, ampak če bom skos cvikala in gor gledala, a bo dež, pol rajš kolosej

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
16.7.2008 18:00:00   
VANILI
klaudija, jaz bi te rade volje peljala, ampak moram že tko z mojim jutri skombinrat, ker moramo avto ocent pelat, tako da verjetno bom lahko samo do 11-ih ali 12-ih tamuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
16.7.2008 18:00:22   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Dvomim, da spijo zaradi B vitamina....potem bi starčkom dajali kvas namesto uspavalnih tablet. Po mojem v trebuščku nastane kvasec in otroka napihne in imajo s tem občutek sitosti...hmmm samo moje razmišljanje, upam da ne bo katera jeznauser posted image

Tako je dejal tudi moj dragiuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

1. ob 01.00, ko se prvič zbudi
  2. ob 03.30, ko se drugič zbudi
  3. ob 06.00, ko se zjutraj zbdui
  4. ob 08.00, ko ma predspalni obrok
  5. ob 11.00, ko gre potem spat dopoldne
  6. ob 14.00, da lažje počaka kosilo
  7. ob 16.30, ko potem popoldne zaspi
  8. ob 21.00...

tako približno. in oba uživava, ko se doji, jaz, ker vidim,kako je njemu lepo. Zakaj bi mu to odvzela? ta blažen občutek varnosti, prijetnosti... še prekmalu bo konec,ko tako hitro rastejo... ko zdaj Živo spečo nesem  njeno posteljo, se mi zdi takodolga, velika, pa še malo nazaj je bila mala bebica

če bi pri nas bilo tako, se tudi mi ne bi posluževali ata servisa. Ja, saj je spal še lepše od tvojega čmrlja, ampak odkar smo prišli z morja, se je pa hotel dojit na pol ure, to pa ne gre in ni normalno. No sedaj vsaj nekaj ur spimo v kosu.
Čez dan se še vedno majčkeno dojiva, če sva doma. Če pa lutava kje okoli, se ne dojiva več. Poje pa 190g frutek pri enem obroku.

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

A smem adaptirano mleko mešat z gresom? recimo skuham gres na vodi, ohladim in dodam adaptirano mleko /torej ne zavrem mleka/?

Lahko, tako jaz delam najinemu divjakuuser posted image

pomanjševalnice - me zmrazi že, če kdo malemu reče Jernejčekuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
16.7.2008 18:01:56   
mama06
VANILI evo neki zate: test sem naredila, OKuser posted image user posted image user posted image . Delala sem popoldne in je bila ena sama črtica. Danes je že 43 dniuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
16.7.2008 18:19:36   
VANILI
mama06, pol so te hormoni zjuser posted image ali user posted image .

a pa ti bi še kakšnga čmrleka?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
16.7.2008 18:26:13   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

klaudija, jaz bi te rade volje peljala, ampak moram že tko z mojim jutri skombinrat, ker moramo avto ocent pelat, tako da verjetno bom lahko samo do 11-ih ali 12-ih tamuser posted image

Saj je vseeno... je nekaj vmes prišlo in žal spet ne bom mogla pridet. Več sreče prihodnjič! user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
16.7.2008 18:27:27   
*kinnie*
No vidiš mama06, tvoj možek je pameten dečkouser posted image ....

heheh jaz sem itak za pir, pa otroc spijo ko angelčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
16.7.2008 19:07:48   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

No vidiš mama06, tvoj možek je pameten dečkouser posted image ....

Že itak pravi, da ima preveč kil, tako da mu ni treba tako laskat( jokeuser posted image user posted image user posted image )

VANILI jaz sem že še za enega čmrla ali smrketo, samo moj niuser posted image . Ampak upanje umre zadnjeuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
16.7.2008 19:08:55   
mama06
pir, pir, pir,.....pir....evo *kinnie*user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
16.7.2008 19:11:06   
mama06
Častim

user posted image

....bo katera...?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
16.7.2008 19:17:46   
*kinnie*
ooo mama06, jaz sem tu, sploh če vidim sladkarijeuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
16.7.2008 19:20:59   
*kinnie*
Mah saj moj tudi ni kaj preveč navdušen, da bi še kaj imeli,....pa se že mehčauser posted image user posted image user posted image se mu je sedaj že 2x zareklo za tretjega....najprej je rekel, da za darilo b 3. porodu dobim laptopauser posted image user posted image me je kar vrglo, kako tretji?user posted image user posted image user posted image ...
Ko sem mu pa danes povedala kako malo bomo plačeval vrtca, mi je pa rekel, potem pa hitro še engauser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
16.7.2008 19:22:05   
*kinnie*
Pa hvala za pir, sem se pozabila zahvalituser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
16.7.2008 19:26:24   
skuštrana
Vanili, še enkrat full hvala za Racmanke, sem ji že uporabilauser posted image  Resno, ker sedaj nisem prinesla svojih  s seboj, smo imeli stisko s prostorom v avtu, sem mu kupila one kao eko Alana pa nič ne držijo..Tako da sem mu danes za nočno spanje dala gor racmanko. Pa full si mih dala, pa prekrivnih..a res ne bi imela nič v zameno..Mogoče Arsenauser posted image  Je bilo pa danes super, pridi še kdajuser posted image user posted image  

Mariborčanke, jaz jutri žal ne morem..Mi ne znese..Ma, vedno je isto, se prekalkuliram s časomuser posted image  

Punce imejte se lepo, se pišemo....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
16.7.2008 19:28:56   
*kinnie*
Skuštrana, sem šele zdaj vidla, kak super podpis imašuser posted image .

Evo mali se uspava, zdaj počakam da zaspi, potem pa švrrrk ven pod trto na eno pivce....lepo se imejte, se beremo poznejeuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
16.7.2008 19:32:29   
*kinnie*
kmarija: jaz osebno jih nisem prebolela, zna biti pa zelo hudo. Pred dobrim letom smo imeli na oddelku moškega  ( okoli 50 let)....pristal je na respiratorju in prepeljan na infekcijsko, in ko je prišel nazaj k nam na nadaljno rehabilitacijo, je bil res ubogi.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
16.7.2008 19:37:49   
skuštrana
Kmarija, naša prfoksa v oš je imela norice, v službo je ni bilo 3 mesece..Ja, pri odraslih zna bit zelo hudo, zato si jaz full želim da bi jih moji otroci preboleli čim prej, pa nas norice očitno nočejouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
16.7.2008 19:37:57   
mehurčica
Hej Kmarija, tebe pa nismo brale že....ohoho cajta.user posted image Lepo, da si se javila. Pa še večkrat kaj napiši.

Jaz pa sem prej skuhala pol kile stročjega fižola in sta moja moška skoraj vse pojedla. Si bom solato naredila iz ostankov potem.

Na srečanju smo se imele fajn, smo uživali 100/h.user posted image Pikijakob, čakamo na slikice.user posted image

Eni je danes prvič jedla ringlo. Je kar celega zmazala.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
16.7.2008 20:12:36   
VANILI
skuštrana, ni za kaj - sem vesela, da si jih vesela in da jih boš uporabila. V zameno - mi pa drži pesti za petek, da se bo ravnateljica odločila zameuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?

Vedno se rada/ crklja. (75%)

Pogosto se rad/a crklja. (25%)

Redko se rad/a crklja. (0%)

Ne mara crkljanja. (0%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!