san
|
no, da se javim, ker imam ravno minutko časa včeraj smo bili na slikanju kolkov in so bili ok - 1A s črtico je rekla zdravnica. danes pa mi je končno uspelo do zobozdravnika prit in še to je bila katastrofa, ker je dragi moral nujno v službo in pol mi ga je hči tam pazila in seveda kot zakleto se je mali tam eno uro drl in ni mogel zaspat. mi je bilo tako nerodno in še hudo za oba moja otročka. no, uspelo pa mu je le popravit vsaj en zob. sedaj ga imam zope naslednji teden in upam, da bo moja mami prišla z morja, da mi bo malega tam zunaj pazila. drugače pa jaz opažam pri mojmu scrkljančku, da manj klepeta in to verjetno zato, ker mi časa zanj zmanjkuje, ker sta tu še dva otroka, ki me potrebujeta in se potem revčku sploh ne morem veliko posvetit. potem se pa skoz joka . komaj mi znese skuhat, kje je še pospravljanje. in ostale zadeve... ali pa mu gre mogoče zobek ven, ker zdej se slini in mehurčke dela, kar se baje dogaja preden gre zobek ven, ampak dlesen je pa mehka, srbi ga pa ful. skoz bi tlaču vse v usta, pa siten je in cmerav in ponoči se je začel zbujat. sej ne vem..., pa je že tretji, bi človek mislil, da bom zdej vedela kako pa kaj. aja, katy, v slingu ga še nosim, samo veliko manj, ker nama je obema vroče in potem ga morm nujno preoblečt, ker je čisto moker. pol pa če piha, ni ravno fajn. mi pa manjka, da bi ga lahko več nosila v njem. grem vas zdej še mal prebrat, ker mi do sedaj še ni uspelo
|