Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

....zmeraj ima ogromno za povedati kaj je sanjal
.
....vsekakor upamo, da se nam pridružiš tudi ti v ponedeljek.
...sedaj se ji pa še malo pridružim, dokler mi bo to dopuščal Tit, ki trenutno še spi.
.
. Me je že parkrat tako zafrkavalo na tem računalniku. Napiše mi, da je fotka prevelika, a je 5x manjša od tistih dveh, ki so že gor.
.
del popo!!
(ma ne danes). Kaj pa vem, če je že za tako majhne! Žiga, ki je rojen marca, sem ga dala šele pri 16 m prvič v vodo!
....mene so pa iz P domov pošiljali!?!?!? Ni ga hudega, bomo že zmogli, zdej kar je, je. Pomembno je, da imamo
.
in to verjetno zato, ker mi časa zanj zmanjkuje, ker sta tu še dva otroka, ki me potrebujeta in se potem revčku sploh ne morem veliko posvetit. potem se pa skoz joka
. komaj mi znese skuhat, kje je še pospravljanje. in ostale zadeve... ali pa mu gre mogoče zobek ven, ker zdej se slini in mehurčke dela, kar se baje dogaja preden gre zobek ven, ampak dlesen je pa mehka, srbi ga pa ful. skoz bi tlaču vse v usta, pa siten je in cmerav in ponoči se je začel zbujat. sej ne vem..., pa je že tretji, bi človek mislil, da bom zdej vedela kako pa kaj.
. prav krasni so, pa kako se spreminjajo, sedaj so že pravi junački
. res lušne slikce.