dojenč
|
SANDRA-bravo za 2x 35, se , SOKRAJANKA ANA-P-ČESTITKE OB ROJSTNEM DNEVU, ti boš pa letos sama sebi dala najlepše darilo kar ga je možno dobit,tolko glej da do polnoči ne rodiš, pol bo še veselo MATEJCHI-užiaj, in lepo se imej, če pa se ne vrneš 2 v enem pa le glej da nam javiš,pa pusti se razvajat NATY13 jaz se imam 24 dni do PDP pa se mi zdi da se je cela večnost, kak pa se ta mesec vlece pa se še mi nikdar v zivljenju ni, se vam ne zdi, da teh 30 dni nikakor noce biti konec, kljub temu da me je na smrt strah tega poroda, že komaj čakam da se nekaj prične da spoznam to mojo malo nagajivko. tak je prebrisana, cez dan me spravlja v skrbi ker nic ne brca, zvečer ko pa bi jaz rada malo počitka pa zacne s telovadbo.sem se včeraj zvečer tak raznežila da sem skoraj v jok padla, ko sem poslušala srcka in kolcanje preko angel saunda , je dal bodoci očka roko na trebuh pa je ta mala zacela tak divjat not, kot da bi čutila da se ji je preblizal ati, taki lepi občutki so bli, pa moj se je čist raznežo, tak da če bi še malo roko gor držal bi se verjetno razjokal, tak očitno se mu vidi da komaj čaka to dete, res smo lahko srecne punce ko pa imamo tako zlate fante, ka pravite.ga ne zamenjam za nič in dobenega na svetu, življenja brez njega pa si sploh ne morem zamisliti. GAJKA, IN VSE NOVOPECENE MAMICE VEM DA SE KAR NE MORETE NACARTATI, AMPAK PRITE MAL POZDRAVITI IN POVEDATI KAKO STE KAJ