Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

nastal.
tolk da mam zdej letanja okrog diebetologa.... gin.me je napotil naj se naročim pri diebetologu in naj povem da sem noseča ter da bi me znal kmalu vzet.....klicala sem dr. in mi je šla takoj na roke da sem že ob 13 ležala na pojstli kje so mi delal EKG,pa še ful drugih preiskav kje ni najdla vzroka zakaj sem pozitivna na testu ker zredila se nisem velik,v družini nima nobedn,vsi izvidi so BP....na kaj mi je svetovala da pridem v ponedeljek še na en test s 100 g.glukoze in še na nekakšen test ko maš neko iglico v roki traja pa 3 ure(nisem si zapomnila kako se zove)....pol mi je pa povedala da mam jaz lahko zaradi tega več plodovnice da kaj več mi bo pa v ponedeljek povedala....diete se do takrat ne rabim držat,po testu se pa zmenmo kako naprej...z menoj je končala ob 15 tak da ko sem pršla domov sem se sesula v pojstlo......
.....zdej si pa želim da bo tist ko mi je gin.povedal da bi znala prej rodit
v MŠ so nam rekli, da se popek čsiti s fiziološko, razen če se vname pa uporbljamo alkohol.