|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   postopek za podaljšanje porodniške
21.7.2008 12:57:51   
Nacka
Ojla, se nisem še nič zanimala (pa tudi ne poznam nikogar z nedonošenčkom) na kakšen način lahko zaprosim za podaljšanje porodniške. Kje, kdaj, kaj je potrebno priložiti???  10.9. se mi izteče porodniška. A je še čas za podaljšanje? Moj user posted image  je rojen 5t prezgodaj. Ali imam kakšne možnosti za podaljšanje? 2x sva bila na fizioterapiji, drugače pa je z njim vse ok. Saj ne bi izkoriščala podaljšanja, ampak če je možnost, zakaj pa ne bi bila še malo doma???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: postopek za podaljšanje porodniške
21.7.2008 13:45:43   
sazi
Ker je nedonošen, ti podaljšanje pripada v vsakem primeru - vsaj kolikor je bil rojen pred 37 (se mi zdi) tednom. Za podaljšanje na osnovi zdravstvenih težav, pa lahko dobiš podaljšanje za dodatne 3 mesece na osnovi priloženih izvidov specialistov.
Vlogo za podaljšanje moraš oddati 1 mesec pred potekom porodniške, torej imaš še nekaj časa. Kar lepo pot pod noge, pa na CSD uredit. (no, jaz sem poklicala, sprintala obrazce z neta in jih odnesla tja).

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: postopek za podaljšanje porodniške
21.7.2008 14:07:24   
Tisana
Po zakonu se dopust za nego in varstvo otroka podaljša za toliko dni, kolikor je nosečnost krajša od 260 dni, vendar pa moraš to zahtevati z vlogo za koriščenje dopusta za nego in varstvo otroka, pri čemer seveda potrebuješ potrdilo iz porodnišnice o predčasnem rojstvu otroka (vsaj pri nas je bilo tako). Sicer pa lahko pred iztekom omenjenega dopusta na osnovi zdravniške dokumentacije in z vlogo, ki jo najdeš na spletni strani MDDSZ, zaprosiš za 90 dnevno podaljšanje. Vlogo vložiš na krajevno pristojnem CSD.Vloga se imenuje: Vloga za naknadno uveljavitev pravic do dopusta za nego in varstvo otroka in nadomestila za nego in varstvo otroka (za otroka, ki potrebuje posebno nego in varstvo).Zraven sta še dve prilogi: Potrdilo o zaposlitvi in dogovor o izrabi dopusta za nego in varstvo otroka 

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?