Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
bog mi pomagaj.....kak dolgo mislite da bi pekla pol pipeka v pečici z ventilacijo
... 
Samo toliko da moram nazaj potem hodit.A mislite,da moram v kompletu nest al lahko samo to šalčko?
, frajer si je danes povabil en kup prjatlov...da bodo pr nama ždeli...o.k, mene čist nič ne moti če je to za vikend....k pol še mam jaz kaj za čvekat, ne pa sred tedna....joooooooooooj...sploh se mi ne da domov it pridejo pa že ob 17.30, lih bom prišla domov se preoblekla najedla...in že mi bodo tipsoni po glavi skakali...., še tv.....ne bom mogla v miru gledat, kaj še le da bom lahko šla v svojem ritualu spat....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
je blo odlično gledat une nagice po plaži pa ne vem kaj še vse,jaz pa zabubljena v revije.
saj mojega full razganja,pa saj mislim,da ga bo oktobra razneslo,ko bo spet akcija.
, pa glavico, itd. In potem reče, ja ta je pa bolj majhen. In me pogleda kot da naj povem zakaj. In potem čakam da bo povedal če je v redu, al kaj. Pa nič.