Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kok sm jezna... grem pod tuš, si zmočim glavo, pa vidim da je čist pikico šampona še not

k sm popi****. pa zmerej mu rečem da je teh malenkosti miljon na dan... mah, sej veste... sej ponavad majo vse podobne probleme... če se začnemo o tem pogovarjat, ni konca
kako ste kaj bejbe? kako napredujejo nosečnice? Mtija je zdej končno mal zaspal,pa sem rekla,da vas pridem mal pozdravit. najbrž se bo pa tko kmal zbudu,tko d bom hitra. v glavnem komaj čakam,da bom šla lahko mal ven,na sprehod z mojim anggelčkom. pa mislim,da bo tut njemu pasalo. Sam morm še počakat kšne 14dni. je rekla patronažna,d vsaj tolk d dboi 3kg. čeprov n vem kaj ma to veze,pa ok. bomo počakali. sej pridno je in se redi. včeraj je mel že 2610g. :) Če bo tko šlo dalje,bo kmalu 3000g pa bomo šli na sončka.
.
. Sej vem, da ni prijetna, a po ss-ju je tako zaželjena. Če boš kdaj rabila kakršen koli klepet, veš kje me najdeš. Sem pa nekaj zasledila, da prihajaš v Slovenijo. Kdaj pa prideš? Upam, da se takrat kej vidmo. Pa ne samo s tabo, ampak vse. A ne punce. Vem da ste za, ker sem nekje zasledila, da se že menite za srečanje. Upam, da me bote povabile kaj zraven
. Sej bom čist pridkana
za vse ki ga potrebujete