Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Punce vidim da se lepo zabavate tle gor, da neboste pozabile ! Jaz sem svoje že naredila , moja telesna T je 37, 4, in O test je pozitiven, tako da bomo šele začetek naslednjega meseca videli rezultate Zdej pa me zanima, kateri sem imela prejšnji teden, veste, ki sem vam rekla da imam grozovite krče v maternici in križu Sem ful zmedena..... Še to da vam povem, sem bila na kavici danes z našo RR-jovko Teičy in vam povem da je ful simpatična punca in je v trtjem mesecu nosečnosti Zdej pa v akcijo!!!!! babe pa jst vas sploh ne morem sledit!!! tolk ste hitre! Bebii jaz mislim, da si ti noseča, sorry!!!! Posluši mojo teorijo. Ovulacijski testi so pozitivni v dveh primerih: 1. čez 24-48 ur bo ovulacija; 2. si noseča. Glede na to da imas temperaturo povisano, bi rekla da prva moznost odpade, torej.....si noseca! Dej naredi test!!! Joooj da bi bilo to res ampak pri meni je zelo malo možnosti, ker sem imela zelo zapacane jajcevode100% in laparaskopsko so mi samo malo ščistli, ker ostalo se ni dalo, žal imam malo možnosti, tako so mi rekli,.... , jaz verjamem da je bila O, ampak kaj mi pomaga če plavalci ne uspejo priplavat na pravo mesto, zaradi ovir Sej jaz sem se že sprijaznila, brez belih oblek ne gre Test bom delala sigurno ampak zdej je še prezgodaj, v začetku avgusta bom naredila pa vam sporočim. Hvala za tako lepe besede, že tako ko mi poveš da sem sigurno noseča, se res počutim tako!!! Dober je to filing
|