|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
24.7.2008 17:25:31   
mama06
Alina_Alin thxuser posted image

Zgrožena sem nad cenami AM in to predvsem za alergike. Kupila sem Allernovo 11.7. po ceni 14,78 za škatlo. Danes, 24.7. pa je cena že 17, 71. Kar za 2,93 EUR se je podražila v manj kot 2 tednihuser posted image user posted image user posted image user posted image V škatli je pa samo 400g. In to je naša socialna država.  To me pa res tako dvigne, da bi lahko kri pljuvala. Saj ne rečem, da si je ne morem kupit, ker ne bi imela denarja, pa tudi zdravstvo mi vrne, samo ni prav, kaj pa tisti, ki tega ne morejo. In še huje: na naših najmlajših služijo, p*****euser posted image . Oprostite, samo me je skor infarkt, ko sem videla račun, ko je dragi domov prineseluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
24.7.2008 20:45:27   
Jenny Anny
mama06 ja cene grejo sam gor in gor, kar se tega tiče mi je Avstrija všeč, ker majo nižjo stopnjo davka na otroške stvari, Nemčija pa nima davka na otroške stvari, mi smo pa socialna državauser posted image

majoli tudi vaju z maksom je bilo prav lepo videt, pa upam da kaj ponovimo in se nama pridruži še suzanamai.

No mi končno puzamo, sem že začela pospravljat vse Lani dosegljive stvari, oz. jih je ona začela pospravljatuser posted image

Za vse bolančke pa user posted image , da se čim prej poštimate.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.7.2008 20:50:41   
skuštrana
Helou..

Naše nove mere so 74cm in 9790g...

Zdej grem pa še pod tuš in v posteljo, sem crknjena kot pes, ker sem šla sama s tamalima z avtobusom na Krk, v Punat na obisk h kolegici...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
24.7.2008 21:05:50   
živa
Hoj!

Bi bil čas, da tudi jaz kaj več napišem, pa sem čisto poletno lena, tudi za RR user posted image .

Klaudia, danes sem opazila 8. zobek (za seznam).

Odstavljanje: jaz ga nameravam odstaviti približno takrat, ko bom šla v službo, če bo šlo po načrtih. Moja kolegica, ki je delala v vrtcu in pozna otroško psihologijo in psihoanalizo, vedno pravi: najprej od dojke, potem od mame. No, pri prvem otroku sem ga dojila še mesec in pol po tem, ko sem začela delat, ampak le zvečer in zjutraj. Čvergija ponoči ne dojim več, ker definitivno ne rabi hrane. In tako mi je začel tudi spati celo noč (no ja, zadnje tri dni). Podojim ga ok. 6h, potem pa zaspi nazaj za kako uro, če imam srečo. Čez dan ga dojim, kakor želi, in seveda zvečer, preden gre spat, kar je najpogosteje ok. 19h-20h.

Evo, zdaj grem pa ali počivat ali delat, se še nisem odločila user posted image .

Aja, Mehurčica, vse naj naj z zamudo, predvsem pa dobro službo user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.7.2008 21:24:55   
Klaudia
mišk - danes sem šla še enkrat v Rutar in si ogledala tfk buggster-ja, potem pa še v BC, da sem vidla Babywelt moon fit. Glede na to, da kupujem voziček, ki bo pretežno  v uporabi po trgovinah in na dopustu, smo se odločili, da bomo raje kupili Babywelt. Razlika pa je:
- buggster kvalitetnejše narejen, ampak za drugi voziček me ne moti, če nič u nulo
- babywelt za polovico cenejši
- buggster ima ogrooomen sedež. Lia se je kar zgubila v njem in posledično je padla na eno stran user posted image

Imajo pa v BC trenutno samo roza barvo, tako da ga bomo naročili preko ebaya. Ima pa rutar navaden buggster (ne s) v svetlo modri in rdeči barvi. Seveda govorim za ljubljanski del

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.7.2008 21:26:30   
mišk
Mi imamo tudi že tri zobke, haha!user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
24.7.2008 21:30:01   
mišk
Klaudia: Hvala za info!user posted image  Sej meni je tudi ta Babyweltov fajni. Sem ga že videla. Očitno imajo vsi TFK-ji tako ogromne sedeže, ker ta, ki ga imam Joggster twist je tudi zelo "udoben". A se ne bi za pinki varianto odločila? Ja, sej vem, mogoče bo pa drugo leto fantek, a ne?user posted image  
Poročaj, kako boš z vozikom zadovoljna kot uporabnica.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
24.7.2008 21:54:10   
2ursae
dojenje ponoči: ko želi, ponavadi je to nekje 3x na noč. Nimam nič proti, mi ni težko vstat, ker mi čist lepo nazaj zaspi.

odstavljanje: ja, pri nas je problem, ker nima dude in če hoče dudkat, ima le mene user posted image . Pri Anžetu sploh nisem imela težav, prvič ker sem imela porodniško podaljšano, drugič pa zato, ker je imel dudo pa še crkljiv ni bil pol tolko, kot je Borči.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
24.7.2008 21:56:15   
mehurčica
Alina_alin, po moje je takrat spregledala to luknjico. Mi res ni jasno, kako bi se na novo naredila.user posted image Jo je kar dolgo gledala (samo UZ) in samo na koncu na hitro povedala kako in kaj. Sem mislila, da mi bojo kar tam dali kaj na papirju že napisano, pa ni bilo nič. Zgleda pozneje pošljejo. Ta druga luknjica je nekje pri pljučkih.

Maja Zarja, danes pa VSE NAJBOLJŠE tebi!user posted image

user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
24.7.2008 21:56:43   
laura matic
Lep pozdrav vsem desetkam!
Oglašam se prvič, saj smo šele zdaj dobili internet. Naš mali sonček Matic je prišel z enotedensko zamudo in sicer 4.10.2007 ob 21h.
Vidim da je debata o zobkih. Mi jih imamo že od 6 meseca 8, zgleda pa da bodo v kratkem še štirje (se jih vidi kako lezejo ven).

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
24.7.2008 22:03:27   
sanwebdra
Danes pa je en takooooooooo težek dan. Slabo vreme, pritisk, ki mi nabija v glavi, pa še Julija ga sračka zadnji teden. Zdaj sploh noče več lepo spat, še zaspat noče več nazaj, ko se prebudi. Kriči in ker se po novem vstane na kolena, to naredi kar med spanjem, tako da ni šans, da bi sama zaspala nazaj. In potem, ko jo končno uspavam, za kar potrebujem bistveno več časa, in jo poskušam odložit v posteljico ... se kar zbudi in joče. In sem že čisto crknjena ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
24.7.2008 22:12:04   
laura matic
Mi smo imeli prejšnji teden podobne težave. 3 dni nismo skoraj nič spali, je kr v spanju jokal in sem ga zelo težko potolažila. Najbrž je kaj takega sanjal.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
24.7.2008 22:39:49   
Alina_alin
Laura matic - dobrodošla.
Mehručica - 
hm, naši pa sploh ni delala uz. samo poslušala pljučka in tisti neuspeli ekg. user posted image Ja, izvid pride po pošti,ne skrbi.
Po moje je tudi luknjica od prej.
2ursae -zakaj si pa imela podaljšano 1.porodniško? Ti sigurno veš - kdaj se pa da vloga za podaljšanje?
Živa -  kako si pa izpeljala - da se ponoči ne dojita, čez dan in zjutraj in zvečer pa ja?

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu laura matic)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
24.7.2008 22:41:27   
Alina_alin
mehručica - ups, srčka seveda. Škrat - delam 3 stvari hkrati: tv-dnevnik gledam, pišem na rr, poslušam možeka...user posted image in še v nizkem štartu za klic iz bejbisiterja...- torej 4 stvari...user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 2214
24.7.2008 23:06:05   
2ursae
alina_alin: a veš, da se ne spomnim user posted image , kdaj je bilo treba oddat. Si ne upam nič rečt, raj vpraši v RA, ti mora itak zdravnica napisat mnenje.
Jaz sem imela podaljšano, ker je imel Anže extenzijski vzorec in sva tedensko hodila na NFTh. Ti rečem, da se prileže dodatne tri mesece počitnic. Ja, res so bile počitnice, ker se je Anže že tekom redne porodniške zelo poštimal in sva te tri dodatne mesece le žela sadove svojega truda user posted image . Uf se spomnim, kolk sem bila živčna, ko mi je poštar prinesel odločbo od CSDja ... sem od pričakovanja skor fršlok doživela, on pa "podpište tukaj, pa tukaj ..." user posted image

pišuka, sm jezna, kam gre ta cajt ... sem dala otroke spat, mal počičala z možekom ob čajčku, napisala par dopisov, pripravila za jutrišnje kosilo in ura je že enajst user posted image , ko moram it počas ajat. Še paradajze do konca zblanširam pa me ni več.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2215
24.7.2008 23:53:14   
pot
user posted image ja, mišk, vedno mislim, kako bom kratka, pa.... vedno ena kača nastane. user posted image

Jenny Anny, na kaj je pa Lana alergična? So že kaj na kožnih testih ugotovili? Kakšni so pa njeni znaki za alergije?
A sta bili na pediatrični manj kot 15 minut in sta bili gotovi? Sem se bala, da bo trajalo ure, preden prideš na vrsto, pa, da naredijo test na revežih, ki se najbrž branijo... Kako je pa Lana prenašala pikanje-testiranje?

Alina_alin, 2ursae, Klaudia, majoli in ostalim hvala.
mehurčica, čestitke tudi od naju z Oskarjem. user posted image user posted image user posted image Čestitke tudi Eni za zarastlo luknjico. Naj bo enako še z drugo.
user posted image

suzanamai, ubogi nečak. user posted image Pa mu ti povej, da ga imaš rada, namesto nje. No, saj najbrž si mu.

Alina_alin, mislim, a ne vidijo Dr., da je to prestrašen otrok in ne morejo razumet?! Mislim, kakšen komentar!

maja zarja, Oskar prespi celo noč brez hrane. So zelo redki dnevi, ko hoče ponoči jest, zdaj je dobra že tudi samo duda za tolažbo.

laura matic, pozdravljena!user posted image

mama06, pozanimaj se za ceno mleka v Avstriji. Pa kupi tam par piksn mleka na zalogo ali pa če imaš koga, ki gre tja... Novalac je tam preverjeno cenejši. Za Alernovo pa nevem. So pa tudi piksne večje, pa še mleko se (nevem zakaj) lepše zmeša, da ni grudic.

Čestitke tudi vsem ostalim desetkam za rojstni dan (če je še katera praznovala v moji odsotnosti user posted image ), pa tortica za vse, če bodo slavljenke delile z vami seveda:
user posted image

No, pa mi spet ni uspelo biti kratka. user posted image

Lahko noč desetke.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
25.7.2008 4:19:31   
mama06
Jutrouser posted image user posted image

Saj ni res, pa je. Naš mali spi kot top, po dolgem času, jaz pa ne moremuser posted image . Sem šla že v kuhinjo na prigrizek jabolčno - malinovega štrudla, ki sem ga včeraj peklauser posted image user posted image user posted image

pot - hvala za info, samo dobim vrnjeno od ZZZS, ko pride P iz dopusta in potem dalje na recept

laura matic - dobroošla. Sedaj pa kar veselo v čvekuser posted image

mehurčica - obbljubljena tortauser posted image

user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
25.7.2008 4:22:02   
mama06
maja zarje šee zate vse naj naj in malo se posladkajuser posted image

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
25.7.2008 8:52:15   
noa1

VSE NAJBOLJŠE MAJA ZARJAuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
25.7.2008 9:51:24   
kmarija
Živjo. Sem že vse lepo napisala pa mi je en error javilo.
Pa še enkrat:
Čestitke vcem slavljenkam. user posted image

Alina_Alin: za podaljšanje porodniške moraš 1 mesec pred iztekom oddat papirje na CSD (sam potem ti lahko zmanjka časa za pritožbo). Jaz sem oddala junija in imam podaljšano do sred decembra.

Norice: A je možno, da ima naša pika samo 2 pikici pa še to sta obe na obrazu? Pa nobene vročine (imela je pol stopinje povišano tt). Edino v spanju jamra pa jokca (to pa lahko tudi zarad zob ?). Kokr sem blala imajo dojenki bolj blago sliko noric – sam izpuščajev pa bi moral biti  več? user posted image
No jaz jih pa nimam, zdej pa ne vem ali sem jih prebolela al se pač nisem okužila? Ko se spomnim kako sem bila v nosečnosti prestrašena zaradi noric, da se ne bi okužila. user posted image

Pa še nekaj sem se spomnila –
Sva zadnjič s kolegico (ima tudi oktoberko 07) čvekali o teh kilah, ki nama niso šle dol. Pa jaz veleumno izjavim – sej veš 9 mesecev gor pa 9 mesecev dol. No pa mi kapne, da je 9 mesecev že dol pa kile še zmeraj niso šle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
25.7.2008 10:14:51   
Kasija
Dobro jutro!

Majazarja vse najboljše za rojstni dan!

Srečanje ljubljančank  Sva bila sama. Sva se malo guncala in igrala na igralih in potem sva šla dalje. Kje ste se zgubile ostale?

user posted image
To sem jaz na kodeljevem včeraj...

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
25.7.2008 11:44:33   
mišk
Medve sva bili danes pri dermatologu.
Dobili sva še napotnico za Ljubljano, za otroško dermatološko ambulanto. Tam mi bodo povedali, če ji bodo naredili odščip tkiva za analizo. Mogoče bo celo morala kak dan gor ostat!user posted image  Bomo videli.
Drugače pa mi je dala neko kremo, s katero jo moram vsak dan po znamenju mazat, in možnost je, da samo od sebe izgine. Upam, da res...
Sedaj sem klicala v LJ, da se naročim, pa so rekli, naj napotnico pošljen po pošti. Bom poročala, kako bo naprej.
Jutr gremo pa na morje! Jupi!

A ve katera vremensko prognozo naslednjih dni za Zadarski konec? Ne da se mi brskat.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
25.7.2008 11:49:15   
maks
Pozdravljene! Ker jaz tega nisem našla, prosim še vas za pomoč; če se ne motim sem ravno tukaj enkrat prebrala kot nekakšen spis o tem da danes pa ne pospravljat ampak se bom posvetila otroku its. Vem, nisem najbolj napisala; je blo pa tega kr velik, tko za en list... HVALA!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
25.7.2008 12:16:36   
suzanamai
Imam pa eno vprašanje;koliko še ponoči je? oz. koliko jih prespi noč brez hrane?

maja zarja pri nas jemo okoli 5h zjutraj in potem zajtrk okoli 9h. pa vse najboljše.

Kasija in ostale se opravičujem za včeraj, vendar sem dobila nenapovedane obiske, ravno ko sva se vsedli v avtouser posted image . Ribežne še imam, kdaj ga pa rabiš?

Mama06 vse to dobiš v hipermarketu pri najboljšemu sosedu, no vsaj pri nas v Domžalah. Imajo pa tudi že takšne piškotke za Jerneja.
Kar se cen tiče pa no comment, sicer sem ravno prejšnji teden vložila prošnjo za dodatek za nego otroka, ki naj bi mi pripadal zaradi Maia, pa mi je rekla, da je vprašanje, če bo odobreno, saj načeloma odobrijo za alergijo na kravje mleko, pšenico in jajca. no mi smo imeli te alergije do pred dvema letoma, ko so prešle na druge stvari. Za nazaj pa ne morem zahtevatiuser posted image . Danes vsaj dobiš vse pri nas, ko je bil mai dojenček, pa sva hodila vse za njega kupovat čez mejo in reci in piši skoraj ena plača je šla za njegovo hranouser posted image .

Laura matic dobrodošla.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
25.7.2008 12:19:02   
skuštrana
Mišk, http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14428
Jaz tudi grem jutri dol, kam pa greš ti?

Jaz sem pa ponoči full bruhala, pa glava me boli..Izgleda da sem dobila nek virus od Lize..Fuj, upam da bo jutri boljše. Pa sama sem z njima in jih nimam komu datuser posted image user posted image Punce, ne jamrat čez tašče, kaj bi jaz sedajle dala da bi ji lahko dala svoja mulca, da se malo spočijem..Tako pa..user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?