pot
|
ja, mišk, vedno mislim, kako bom kratka, pa.... vedno ena kača nastane. Jenny Anny, na kaj je pa Lana alergična? So že kaj na kožnih testih ugotovili? Kakšni so pa njeni znaki za alergije? A sta bili na pediatrični manj kot 15 minut in sta bili gotovi? Sem se bala, da bo trajalo ure, preden prideš na vrsto, pa, da naredijo test na revežih, ki se najbrž branijo... Kako je pa Lana prenašala pikanje-testiranje? Alina_alin, 2ursae, Klaudia, majoli in ostalim hvala. mehurčica, čestitke tudi od naju z Oskarjem. Čestitke tudi Eni za zarastlo luknjico. Naj bo enako še z drugo. suzanamai, ubogi nečak. Pa mu ti povej, da ga imaš rada, namesto nje. No, saj najbrž si mu. Alina_alin, mislim, a ne vidijo Dr., da je to prestrašen otrok in ne morejo razumet?! Mislim, kakšen komentar! maja zarja, Oskar prespi celo noč brez hrane. So zelo redki dnevi, ko hoče ponoči jest, zdaj je dobra že tudi samo duda za tolažbo. laura matic, pozdravljena! mama06, pozanimaj se za ceno mleka v Avstriji. Pa kupi tam par piksn mleka na zalogo ali pa če imaš koga, ki gre tja... Novalac je tam preverjeno cenejši. Za Alernovo pa nevem. So pa tudi piksne večje, pa še mleko se (nevem zakaj) lepše zmeša, da ni grudic. Čestitke tudi vsem ostalim desetkam za rojstni dan (če je še katera praznovala v moji odsotnosti ), pa tortica za vse, če bodo slavljenke delile z vami seveda: No, pa mi spet ni uspelo biti kratka. Lahko noč desetke.
|