Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Mam tu na polici 3 čokolade...že en teden... to se mi še v življenju ni zgodlo
e!
, očitno so bili pasji dnevi med 6 in 8 tednom. Torej, Turčija, se vidimo v pon. Čeprav se niti malo ne veselim, ker pravijo, da se lahko segreje do 50stopinj. No, ja, mogoče pa gremo prvič in zadnjič, bomo reskirali.
; ko sem bila z Žigcem
, tolk se mi vrti pa tko čudn se počutim. Ampak bo že. To paše zraven. Skor cel dopoldne sem prespala, hvala bogu, da sem doma. Drugi teden pa ne vem kako bo, ker grem spet v službo. Upam, da se mi ne bo tolk grozn vrtel.
. nc mi ne pase,kr neki bi pa ne bi...ja ne vem no. Pa mam se tolk za nardit pred potovanjem..groza.. ne morm stanovanja kr tko pustit. Ampak raj da se ne prituzujem prevec ,se pretezko smo docakali
zdaj je sicer že OK sam mam pa še vedno neki čuden občutek v trebuhu...
. Al smo rekli, tasci in tastu, da naj