Anonimen
|
valentina - povej kaj o svojem sončku mojca - ena zdravnica mi je priporočala, da če mali nima krčev, pa kakih drugih znakov, ki jih je omenila lunca, da kar naj jem mlečne izdelke, ker koristijo tko meni kot njemu - ker se tudi on navaja na njih plenice - mi smo meli muelerjevo čez noč - od 21h do 5.30 - zdržala cel paket. Sem pa kupila dvojko, ker so dovolj visoke, pa so mu ok velike. Naslednji teden bomo šli enkrat v LJ v šoping, pa bi se lahko dobili na kaki kavi, kaj misliš? Aja, sem se spomnila, da niste nič poročale z aleo, kako sta se vaša sončka zadnjič spoznala. I.daisy - - jaz tud komaj čakam, da bo naš toliko spal. Sicer je priden - spi od 22h do 2.30, pa potem do cca.6h. Pa čestitke za Mislim, da zgubivam mleko ROMY - kupčke podirat vmes, kot je rekla anaj22 k če joka, pomeni, da ga nekaj tišči, sploh če vidiš, da mleko še teče Punce a kej telovadite oz. kok intenzivno? Men za telovadbo kr mal časa zmankuje, sam mi grejo tele šlavfi pa odvečni kg že zlo pošteno na živce. anaj22 - jaz še nič ne telovadim, je pa res, da vsak dan prerivam voziček v hribe - mamo namreč same hribe tle pr nas
|