|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 9:26:09   
vianne
Pozdravljene po dolgem času!!

Stunfek kako kaj tvoj izcedek? Upam, da je pojenjal.
Glede pralnih plenic... sem bila 100%, da jih bom imela vendar sem se premislila. Zakaj... ne vem vendar sem se odločila, da bom prakticirala plenice Alana, ki naj bi bile bolj ekološke in z manj kemije kot Pampers. Morda pa bom za občasno nabavila tudi kakšne pralne.

Pri meni je drugače vse po starem. Komaj čakam pregled v sredo. Še dva dni oziroma trenutno 38 ur 50 minut 57 sekund user posted image .

Govora je bilo tudi o obsegu trebuha. Moj je v 29 tednu "širok" 89 cm. Zredila pa sem se do sedaj iz 45 kg na 52 kg.

Danes greva z mojim do Ljubljane malo v nabavo. Vam sporočim koliko bom zapravila...user posted image











(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 9:46:58   
Barbara33
Dobro jutro souser posted image ,

najprej Stunfek - upam, da je izcedek ponehal - verjetno je, glede na to, da greš na morje.

Drugače punce pa moram reči, da sem tudi jaz kar malo zaskrbljena, saj se mi zdi, da se moj user posted image  zelo malo oglaša (brca) - res, da imam posteljico spredaj in da naj bi zato manj občutila ampak tako malouser posted image - čutim jo približno trikrat na dan in še to se včasih le obrne - bo pa jutri polnih 28. tednov. Preden zagnjavim G bi prosila, če bi mi lahko kakšna, ki tudi ima posteljico spredaj, povedala kako to izgleda pri vas? Hvala.

Kar se opreme tiče, pa tudi jaz, razen voza, nimam še ničesar. Grem pa čez 14 dni, ko bom na dopustu, v Ikeo - tam mi je všeč program Heskvik (bela posteljica, regal, omara) - ali ima morda katera otroško pohištvo iz Ikeje - ta program?
Zdi se mi res ugodno - 300 € vse skupaj (prijatelj pa bi mi nato iz enake bele barve naredil še predalnik s previjalko, kar me ne bo prišlo več kot 200 € - sicer pa ima tudi Ikein regal možnost dodatne police za previjanje) - potem imajo še full luštne zavesice, ki so mi tudi všeč, pa ene slikce in dve lučki, pa mali tepih, ...

Eh, so me pa ravnokar klicali iz ambulante moje G, da imam poveča sladkor in moram jutri na diabetološko na Poliklinikouser posted image - so še kateri ugotovili višji sladkor in morda ve, kakšni so potem ukrepi?

Hvala za vaše odgovore - lep dan vam želim.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 10:35:45   
afnica mala
Pozdravljene

Stunfek- upam, da uživaš na morju - brez izcedka!

Jaz sem pa med vikendom sortirala cunjice po velikosti.  Večino imam številko 63, ene par kosov oblačil imam 56. Ampak danes mi bo sestra pripravila še vse njeno in mislim, da je veliko tega. Tako da, da za prve 3 mesece bo dovolj, pa tudi potem za druge 3 mesece mislim, da bo. Mož je gledal mako  majčke- je rekel, kako naj pa v to oblečem user posted imageuser posted image

Čez 14 dni bom to prala in likala.
Kako je s pranjem cunjic za naše user posted image ? A lahko uporabljamo mehčalec? Jaz itak uporabljam praške in mehčalec, ki naj bi bili priporočljivi za alergije (zaradi mene).
Barbara 33- tudi mene skrbi. Danes odprem 29. teden in piše, da moramo že 10x na dan čutiti premikanje. Imam posteljico spredaj, brcike so vedno nežne, od zunaj se čutijo že dva meseca. Amapk vse to je tako nežno.
Ponavadi me zjutraj pozdravi, ko pobožam trebušček, danes pa je do pol devetih bilo vse mirno. No, zdaj pa si zapisujem kolikokrat na dan brcne. Danes je 3 oz 4x. Mislim, kako naj bom ziher, če je pa vse tako nežno.????!!!
Srečno na diabetološki!

Coccinella- ti imaš tudi posteljico spredaj, kaj ne? Samo tebe bolj konkretno brca, kaj ne?

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 11:24:16   
vianne
afnica mala jaz pri pranju sploh ne uporabljam mehčalca ker to je sama kemija. Pri pranju cunjic za našega škratka sem uporabljala(pravzaprav ga uporabljam vedno) tekoči prašek Frosh (bolj bio, eko) in  dvakratno izpiranje. Nato sem cunjice tudi speglala in so tako ratale tudi mehke.
Glede brcik je pa pri meni tako, da kakšen dan je živahen čez cel dan in je brc več kot preveč. So pa tudi dnevi ko premike skoraj ne čutim in jih je tudi zelooo malo.

< Sporočilo je popravil vianne -- 28.7.2008 11:25:22 >

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 11:38:02   
afnica mala
vianne- tudi jaz uporabljam Frosh-a. Mi je res super. Bom pa oprala brez mehčalca.

glede brcik- tudi na materinski so nam rekli, naj jih štejemo in če so brcike odsotne, naj se takoj oglasimo v porodnišnici user posted image

Moj user posted image  pač ne bo žogobrc. Zaradi translokacije sem mal v skrbeh- če je kje pustilo posledice.

A že kaj razmišljate kje bi rodile? Najprej sem bila ziher, da LJ, potem sem se v petek kar naenkrat zmislila, da bi bilo pa fajn v Kranju z Ultivo. No, danes, ko sem mal prebrskala forum, pa nisem kaj navdušena nad Kranjem. Ne vem, itak bomo videli, če se je user posted image  že uspel obrnit.  Pa še zaradi translokacije- v LJ imajo moje izvide (no, jih bodo mogoče imeli do poroda user posted image ,  še vedno nimam niti izvidov o HB, niti od AC, kaj šele izvidov iz Belgije).

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 11:51:32   
B.M.
B.M. - katero previjalno pa imata? Ali ste jo sami delali..... Sprašujem,
ker nimava še nič in bi rada kak nasvet.....

HE,HE, glede poroke pa bova v podobni situaciji - midva greva na poroko 6.9.
in se mi tudi ne sanja, kako bo do takrat in kaj oblečt! Sporoči, ko boš kje kaj
lušnega našla.Jaz nosečniških oblačil nisem še niti gledala, kaj šele kupovala
in se mi trenutno niti ne sanja, kje kake fine trgovine so

(odgovor članu Lucka1)
Previjalno sva kupila pri IZI mobili v barvi bukve in barvni predali ker nama to paše k pohištvu imajo pa tudi druge kombinacije in vse si lahko pogledaš na njihovi strani.
Kae se pa oblačil za poroko tiče pa nimam pojma. Pred kratkim sem v celju v CITY parku v H&M videla čisto tako preprosto črno obleko nosečniško samo ne vem če jo bodo še imeli. Vem da ni črna najbolj pa saj bi jo s čem popestrila ,s kakšno barvo,drugače pa ne vem. Saj izbire je kar nekaj samo mi dat ne vem koliko denarja za to da jo bom imela enkrat gor,saj gremo potem kar hitro že v RIM user posted image (rodit)...


_____________________________

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 13:21:58   
Tejčika29
Uf, ste se razpisale, sem komaj prebrala od petka!

Kako hitro nam rastejo bušiji, ane? jaz sem se zredila 8 kg in vidim da mi gre zdaj kar hitro navzgor. Upam, da ne bom presegla 10 do 11 kg. Se moram tudi pazit. zdaj naj bi jedle več železa, ker si bebeki delajo zaloge za prvih 6 mesecev, tako da jejte meso, žitarice, pa suhe marelice...

Jaz imam pa kar povečan prozorno bel izcedek in tako naj bi bilo sedaj do konca, čeprav je kar moteče.

Zdaj bo spet bolj sončno in meni bodo bolj otekale noge, res pa sedaj kar precej tudi počiva, že zaradi kratkega materničnega vratu, da ne bo rodila prezgodaj.

Midva sva bila v petek v Grazu in v Toysu sva nakupila kar nekaj stvari. Imajo tak cart stvari, cunjice so še v akciji.

Sicer imava že skoraj vse razen vozička, ki ga moram naročit in nekaj drobnarij. Nekaj stvari še dobim od kolegic in to bo to. Ko dobim omaro začnem prati, likati in zlagati v omaro. Hvala za debato okrog praškov in mehčalcev - bom upoštevala.

Midva hitiva prevsem zato, ker obstaja riziko da bi prej rodila, tako da bom pač septembra bolj uživala, ko bom že doma. Ja, tudi jaz še delam polni delovni čas ampak mi ni hudega.

Lep začetek tedna vam želim user posted image !

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 13:47:18   
janja 27
ojla

lep sončen pozdravček....

jaz pa sem sredi kuhanja in sem rekla da grem pogledat kaj pravteuser posted image user posted image danes sve z manco sami moj dela cel dan še danes jutri gre v nočno potem je doma do ponedeljkauser posted image user posted image pa drug teden še dela potem pa gremo na morje...mal sem že nabavla kozmetike in mal hrane jaz kr vse sabo vlačim user posted image user posted image hvala bogu da mamo karavana itak pa smo se že menili da bomo mogli drugo leto kupit prtljažnik za na streho...
moj-a pikica tud enkrat full brca drugič manj čeprav me sedaj že mal boli k kakšno nogo al pa roko orng obrneuser posted image user posted image moram tud jaz zaćet brcike štet...drugač pa če čutite user posted image čez cel dan ni nič narobe pa četudi je manj brcik kot deset jaz sem bila pri manci full nevedna nisem vedla al naj štejem k me je trikrat zaporedoma brcnila kot enkrat al kot trikratuser posted image user posted image v glavnem delala celo študijo iz tega....user posted image user posted image
jaz sem ravno sedaj vrgla prat stare plenice in povijalne in benkice....čakam da opere in nesem na sončka posušit, jaz pa uporabljam prašek persil sensitiv sem ga tud pri manci in sem ga tud sedaj kupla...mehčalec mam pa tud sensititv od silana....naša ni imela nobenih problemov z alergijo....tko da močno upam da bom ta teden vse preprala in si zlikala....sem kupla tud kompletek za iz porodnišnice pa nov body pa žabice pa kapco pa copatke, še pogledat moram al mam kakšno bolj tanko dekco, sej itak ne vem kako bo vreme manco sem rodila decembra sem jo dala v pajac in pokrila z dekco in to je blo to.....no kompletek sem kupla tak mal bolj plišast....ker se mi zdi da tak bombažen bo le pretanek....sej še sama ne vem.....moram še voziček dol pripreljat in vržt vse prat da se mi posuši in tudi balzino za dojenje....joj me čaka delauser posted image user posted image user posted image mal godrnjajo da kaj že bluzim in hitim, ma imam rada vse pripravljeno user posted image user posted image pri manci sem imela vse do 30 t pošlihtano....
barbara33 upam da boš ok opravla na diabetološki na polikliniki naj ti povem mojo izkušnjo....pri manci- sedaj sem delala test in se že psihično pirpravla da grem gor v lj pa je bil test negativen ( verjetno si tudi ti delala tisti test s 100 g glukoze al sam z 50 g ) jaz sem pri manci naredila tistega s 50 je bil 7.8 mislim da je meja 7.2 ( na tešče sem imela cukr ok ) potem pa sem delala še tadolgega in imela tešča 5.4 po eni uri 11 po dveh 9.2 in po treh 7.8 tko da sem šla na polikliniko najprej sem se seveda naročila po telefonu in so mi rekli da naj prinesem s seboj prvi urin sem tuhtala cel dan kam naj ga dam ( v katero posodico ) pa sem šla v laboratorij pa so mi dali tisti kozarček, no nesem jaz prvi urin gor..pridem gor najprej se upišeš ( uapm da je še tako ker je blo to 3 leta nazaj ) potem se greš usest in čakaš te pokličejo najprej  k sestram kjer ti vzamejo ta urin k ga prineseš s sabo no mene je že tam nazjala da kaj nosim v lončku da če ne vem da obstajajo epruveteuser posted image in mi je moj urin v lončku vrgla v smeti...( ka kje pa naj jaz vem da obstajajo epruvete za urin če sem prvič tam haloooo) no potem so mi izmerili pritisk itak sem povedala da je vedno pri zdravniku visok in da imam sindrom bele halje ter da si ga doma merim pa so zavijale z očmiuser posted image user posted image potem so me vagale in vzele kri...tud tle je bil problem ker vedno gledam stran ker me je strah..itak da smo različni in jaz sem v otroštvu itak preveč zdravstva dala skoz da me je strah...no pa me je spet nazjala da če ne morem gledat da me špikne v prst....no potem grem k zdravnici tomišičevi zgledala je full prijazna saj z puncami katere so čakale zunaj.....in tam noter sem bila 2 minuti, najprej me je nazjala da sem sploh oh in sploh pretežka da če sem normalna da se tolk zredim v nosečnosti ( moje materinske sploh odprla ni ) nisem ji sploh uspela dopovedat da sem se zredila sam 7 kg do takrat , pa je kr mlela naprej da kaj pa to s pritiskom pa da moj g ni normalen ko sem ji kazala knjižico da si merim pritisk doma je zavijala z očmi, no potem mi je rekla da moram bit na dieti in naj si vse pišem kaj pojem in mi je dala ene trakce da naj si zjutraj merim sladkor v urinu in me nazjala da verjetno sploh ne bom molga rodit k sem tko debela..v glavem od vsega šoka nisem vedela al naj kaj komentiram al naj se zjočem al kaj...in tako sem šal domov....se držala mal diete....pisala vsak dan kaj jem si merila sladkor k je bil v treh tednih skozi negativen in medtem bla tud pri g kjer mu opisla celotno zadevo in je tud on mal znoru nanjo no in sem šla čez tri teden nazaj, ker sem vzela pri sestrah epruvetko sem prinesla pravilno urinuser posted image so me stehtali gor sem šla le en kg, vzeli kri, sladkor je bil normalen in šla k zdravnici, ta dan je bla mal dobre volje in je celo odprla matrinsko in celo neki prebralauser posted image user posted image ko sem ji dala papirje kaj sem jedla jih je pred mano vrgla v smeti sploh jih ni pogledala pol pa je meni poču film...sem ji povedla vse kar sem misla in odkorakala ven iz ordinacije in nisem šla več nazaj- pred porodom bi mogla imet še en posvet pri njejuser posted image pa sem rodila v treh urah bp, edino malo več plodovnice sem imela in manca je imela drugi dan mal nizek sladkor namesto 4.6 ga je imela 3.8 in to je blo to..
sedaj k sem delala test sem tud rekla g da ne mislim it gor da na dieti sem lohk tud samauser posted image user posted image sicer se je sam smejal....da bova videla kaj bo po testu in no sedaj test je bil negativen user posted image user posted image user posted image
uhhhh me maste že pol kuferuser posted image user posted image
seznamček bom prpopala zvečer mogoče se katera kaj napiše z popravke...
šibam kuhat riž....papa

sorry k sem ti napisala moj slabo izkušnjo upam da ti rešiš bolj sicer pa jaz nisem imela tolk povišanega cukra da bi mola it na insulin itd...sej veliko piše tud na netu..sicer pa za pikico je to samo to da bo imel-a več kg sicer pa bo tvoj g gledal več na otročička....no sej mogoče so se v teh treh letih pa poboljšali tam v lj user posted image user posted image


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 14:26:13   
Barbara33
janja: po svoje si me kar nasmejala, ker si tako simpatično napisala - sicer pa user posted image  - groza kakšen odnos - ja, upam, da so se uspeli kaj poboljšati. Sem pa delala test s 50g grukoze zjutraj na tešče in imela 9 in še malo.
No, samo da to ne pomeni kaj preveč slabega za user posted image  - res nisem še nič gledala.

Hvala ti za odgovor.

Sicer pa sem se zredila za 6,5 kg - in zadnjič mi je moja G rekla, da bi se lahko ene dve kili manj - haaallo - jaz pa tako ponosna sama nase, ker ni šlo pretirano gor - se mi je zdelo, da sem se skor mal premal zredila - drugače že celo življenje hujšam in se redimuser posted image

Drugače pa tudi jaz delam še polni delovni čas - ampak moja službica res ni naporna, še posebno sedaj v času dopustov, tako res ni problem.

Ker je bila ravno debata okrog mehčalcev pa imam še tole - zelo si želim, da bi do prihoda user posted image  kupila sušilni stroj, saj je babca sodelavcu, ki je dobil otročka, rekla, da za novorojenčka stvari, ki so sušene v sušilcu ni potrebno likati (mehčalca pa v tem primeru tako baje nihče ne uporablja, pa so cunje zelo mehke) - jaz pa že tako dalj čas o tem razmišljam, ker imam bolj malo prostora za sušiti perilo (in še to bolj notri). Ali je katera kaj slišala o tem ali ima morda izkušnje? Seveda nebi spraševala in bi kar kupila, sam kaj, če so vedno teli everčki problemuser posted image


(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 14:32:29   
janja 27
ojla
spet jazuser posted image user posted image user posted image
pa spet barbariuser posted image user posted image user posted image
na kratko kupi si sušilec in najdi prostor user posted image user posted image ker to bo najboljša investivcija, jaz bi brez njega pogorela....že pri manci in tud sedaj k bodo naši user posted image čez zimo, jaz sem prvi mesec plenice kljub sušilcu likala potem pa ne več....je superca sploh  k več k  pol stvari ne rabim likat( tudi naših )mal pogliham in je ok....sploh pa pajacki od user posted image moja manca je bila full polivanček in smo imeli vsak drug dan stroj plenic sploh si ne predstvaljam življenja brez sušilnega....user posted image user posted image user posted image ej bejba mi boš še hvaležna za nasvetuser posted image user posted image user posted image
sedaj pa grem papcatuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 14:39:09   
Barbara33
user posted image user posted image user posted image  - ni kaj Janja, potem bom dala vse € od sebe, da ga dobimuser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 18:35:23   
B.M.
Se strinjam z janjo 27 glede sušilnega stroja,tudi mi smo ga nabavli zaradi prostorske stike ,ker pozimi nimam kje sušit pa še vlaga se nabira v stanovanju,in to je res dobra investicija.Ko ga enkrat imaš in uporabljaš sploh ne veš koliko si odštel za njega sicer jih imajo pa kar nekaj v akcijah in kar dobrih,se splača malo pogledat. Vendar pa bi jaz kljub sušilnemu stroju stvari za novorojenčka likala vsaj tiste ki pridejo direktno na kožo...preventiva pačuser posted image

_____________________________

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 18:41:17   
B.M.
Še to kar se tiče dr.Tomišičeve, baje je res nepredvidljiva in včasih prav žaljiva kot da nisi vreden lepe besede,ampak če ji daš vedet da nisi po luži priplavala se kar da. Vem pa zato ker imam jaz sladkorno sicer jaz ne hodim k njej,ker sem lahko v MB,mi je pa to povedala dobra kolegica ki ima tudi sladkorno in je sedaj že drugič noseča in hodi celo nosečnost k njej.Rekla je da je na začetku imela ful težave z njo in tudi s sestrami tako kot je napisala  janja ampak ko se je postavila za sebe je bilo veliko boljše tako da kar pogumno,nič se je ne bat. Konec koncev je ona zaradi nas tam ne mi zaradi nje.

_____________________________

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 20:56:06   
blanka1
ojla
nic kaj novega imam mirovanje zardi zelo nisko lezece posteljice in mocno otecenih nog. poleg tega se mi je zopet pojavilo izpadanje las, zato imam pregled za scitnico in se zadnjic odvzem krvi. dobila sem vse izvide in papirje za CSd. Moj naslednji pregled je:
12.8.2008.-imam ultrazvok in pogledali bomo ce je se vedno v medenicni vstavi ali se je obrnil!
Ni mi spreminjala porodnega termina ceprav je rekla da bo vrjetno v septembru, ampak bom pol dlje doma.
Glede teze sem se zredila dobre 4kg, ampak sem imela ze prej malo prevec- sedaj se zelo pazim, kaj dam v usta, ampak vcasih pa si tud privoščim vse poprek- saj je za otroka.
Upam da uzivate v user posted image .
Aja jaz imam doma cisto vse, razen novo banjico bom se kupila, nikoli se ne ve, kaj ce me porod prehiti ali pa moram predcasno v bolnico!

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 21:54:04   
janja 27

user posted image

1. oktober
 
user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr. 11.08.08 user posted image
  33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image




2. oktober

user posted image   blanka1 (2user posted image ?user posted image ) .pr.12.08.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image   levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   LJ  user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image   nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image   Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 23 let LJ user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image ) pr. 07.08.08 UZ 08.08.08.
         user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image



3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image
     
   
 
4. oktober
 
user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 01.08.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. 31.07.08  user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image
  
  
 
 
5. oktober
 
user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca
        
29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image
 
 
 
 
6.oktober
 
user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 07.08.08 user posted image user posted image   Vipava
       
user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image
  
 

7. oktober
 
user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pr. 25.08.08 user posted image  user posted image  
         
Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   Idrija 25 let
 
 
 
 
8. oktober
 
user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image
 
 
 
9. oktober
 
user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.11.08.08 user posted image   user posted image   Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr. 13.08.08 user posted image LJ
        
31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )
 

 
 
 
10 oktober
 

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 06.08.08 user posted image   KR
         27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 19.08.08 user posted image   Trbovlje
          24 let user posted image user posted image
 
 
 
 
11. oktober  
 
user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image )  user posted image   user posted image user posted image
 
 
 
12. oktober
  
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.07.08 ( lab. 29.07.08)
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image
  
 
 
 
13. oktober
 
user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 30.07.08   user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image   CE 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.20.08.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image    klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image   user posted image
  
  
  
 
14.oktober
 
user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 12.08.08 UZ 20.08.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )  user posted image   user posted image user posted image




15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr. 08.08.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.?  user posted image   user posted image   user posted image




16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ) 5.pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  




17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 30.07.08   user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image CE  user posted image





18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image





19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.04.08.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.11.08.08 user posted image   LJ user posted image




20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.01.08.08 user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.21.08.08 user posted image   Velenje
           
26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image




21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image





22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   35 let  user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   33 let
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 06.08.08 user posted image 26 let user posted image user posted image




24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr.
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08



25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 05.08.08 pr. 26.08.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) .pr.29.07.08  pr. 26.08.08
        user posted image   NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 07.08.08 user posted image   MB
          
29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr. 30.07.08 user posted image Vransko user posted image
         35 let user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
Zoja   user posted image   -  user posted image Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr. 13.08.08 3D ?.08.08 user posted image
         LJ  user posted image 30 let
user posted image




30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.08.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.08.08  user posted image   user posted image
user posted image    Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image




31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) pr. 08.08.08 pr. 08.09.08
         user posted image   25 let







 
VSEH SREČK user posted image   NAS JE  67 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 69 user posted image

trenutno razmerje:

                user posted image    18
                user posted image    18
                user posted image   33



user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol





kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate
* spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje
(2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke



_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
   RE: Oktober 2008
28.7.2008 21:56:01   
janja 27
sporočam da ima jutri preged:

  user posted image   jolie
  user posted image sarcy - laboratorij

nočko
user posted image


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
   RE: Oktober 2008
29.7.2008 8:54:34   
Dajadada
29 tednov je za mano, še kakšnih 10, potem pa lahko rodimouser posted image . Včeraj sem imela pregled pri G. Meni se zdi, da vse poteka super, počutim se fajn in sploh mi nič ne fali, razen občasnih bolečin v hrbtenici, G je pa takoj naštela en kup stvari, ki ne štimajouser posted image . No ja, saj ni nič takega...mal preveč sem se baje zredila +10, imam povečane levkocite in premalo železa v krvi, prenizek pritisk, mal bakterij v vodi.  Levkociti so jo še najbolj zaskrbeli. Moram se mal pozanimat, kaj vse to pomeni. Naslednjič je rekla, da mi vzame bris, ker je mogoče kaj povezano z izcedkom, ki ga imam kar precej...bomo videli čez tri tedne 20.8.

Sušilc je res zakon. Mi ga sicer ne uporabljamo ves čas, ker mi ga je zdele poleti škoda laufat, če se lahko na sončku posuši, pozimi je pa neprecenljivuser posted image . Sploh z malo bebico pri bajti, al pa kadar se mudi je skor nujen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
   RE: Oktober 2008
29.7.2008 12:03:04   
zvezda17
ojla bejbe jaz grem pa v soboto v soping
pa me zanima kako boste kaj kupovale crpalke nove ali je sploh uredu nabavt rabljene
ali je treba to zadevo nesti ze v porodnisnico ali veste za kaksno mnenje katere so uredu
potem me pa zanima kaj pa aventov parni sterilizator exspres ali ima katera ze izkusnje koliko se to zadevo rabi ali je bolse na kaksen drugacen nacin to cistia in je enostavneje?
drugace pa jaz se imam uredu pregled imam pa 11.avgusta
kaj pa sole za starse ze kaj obiskujete jaz se ne nevem kaj cakam kam pa hodite
lep pozdrav

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
   RE: Oktober 2008
29.7.2008 12:41:51   
jana84
Lep vroč pozdrav vsem skupaj. Že na začetku povem, da bom dolga user posted image , ker imam kar dosti za povedat.

Torej. Za začetek naj povem, da sva jaz in naš dojenček super. Sicer, ko sse me loti brcat pod rebra in v kolk ni čisto nič fajn, ampak kaj hočemo, če pa ima vedno manj prostora. Smo pa že v 31. tednu, tako da se kar približuje tisti oktober user posted image ... Trebuh je pa tak, ne vem al je velik al ne ker sem prvič noseča, sem si ga pa izmerila in obseg je 105cm. Sicer ko se naš nagajivček/nagajivčka premika, kar zraste...

Druga stvar je oprema za user posted image : če ne bom jaz ponorela s tem vozičkom, res ne vem kaj bo! Sva se z user posted image  odločila, za tisti voziček, ki sem ga omenjala. In kot zakleto, ni bilo nikjer več oglasa na e-bayu. V mejlu pa je napisal prodajalec, da je možno dobiti voziček, vendar da je poštnina večja kot piše v oglasu!!! Halo, kako si lahko to privoščijo. Pa saj če bi šlo za 2EUR, pa je šlo kar za 35EUR!!! Namesto 20,5EUR, bi prišla poštnina 55EUR!Tako, da sva rekle ne hvala za enkrat in gledala druge vozičke. No, danes sem zasledila tale voziček (Kaps3 City driver), ki pride v kompletu z lupinico okrog 340EUR (original je cena v funtih). Upam, da ne bo sedaj prodajalec vpičil neke višje poštnine kot je sicer!!!
user posted image  
Tako, da bo sedaj moj user posted image  poslal povpraševanje, da vidimo kakšna je situacija. Upam da bo vse v redu in da naročimo ta voziček, da dam malo iz misli!

Včeraj sva bila pa v baby centru in kupila posteljnino za našega user posted image : v kompletu je prešita odeja s prevleko, vzglavnik s prevleko, rjuha in obroba za posteljico. Cena pa 50EUR. Sem prav navdušena. Najprej smo mislili kupiti tisti komplet posteljnine, ki je v akciji, pa pride 100EUR! In ni kakšne velike razlike. Kupila pa sva še dva paketa tetra plenic (20kom), pa tetra krpice (mi je sestra rekla, da je to zelooo fajn stvarca, za umivat otroka, pa za razno razne druge stvari). No pa še eno jogi rjuho sva kupila in nepremočljivo podlogo za posteljico.
In kar je najpomembneje, naročila sva tudi posteljico: posteljica Marija od Lip pOljčane v natur barvi...Mi je tako luškana, ker ima na stranicah izrezljanega medvedka, ki spi na oblačku...Se mi zelo dopade (cena 165EUR).

Tako, da nam sedaj ostane za kupit od večjih stvari še previjalna miza, ki jo mislimo kupiti v Pikapolonici in sicer od Brevi- previjalna miza Venus. No in koš za plenice tudi v Pikapolonici.

Ostale "drobnarije" pa bova verjetno šla kupit, ko pride posteljica kar v Baby center.
Oblekice dobim od moje sestre, že vse oprane in zlikane, ker jih trenutno še uporablja...Se ne bodo imele časa niti ohladit user posted image ... No, mama mi je obljubila, da kar bo naš user posted image  oblečen ko bo šel iz porodnišnice, da nam kupi ona. Sem se malo pohecala, da potem bomo pa otroka oblekli 10 kompletkov, če ona časti user posted image ...

Hja, in poleg vsega kar se mi dogaja ob tem našem otročičku, moram še študirati za izpit, ki ga imam 20.avgusta...In se nisem še kaj dosti spravila h knjigam. Mi kar nekako ne diši...Ampak bo treba...

Pa še to, sem pozabla že enkrat prej napisat: sem bla na CSD in izvedela, da so povečali starševsko nadomestilo na 193EUR (prej je bilo okrog 180EUR), in pomoč ob rojstvu otroka znaša 269,90EUR. Ne vem zakaj, ampak se mi zdi da sem prej zasledla da je bila 256,90...Ali se motim? No, sem ravno danes dobila odločbo z CSD, tako da sedaj je to rešeno. Nekaj me zanima: kdaj pa nakažejo ta denar (pomoč ob rojstvu otroka)?

tako ,dovolj sem vas namatrala...Se še kaj slišimo, tipkamo...Sedaj moram počasi dat kaj kuhat...Mama pride čez eno urco že domov...potem pa pojemo, počakamo še mojega user posted image  in šibnemo nazaj v hlad, v "hribe"...Kajti tukaj v dolini se je že preveč segrelo!!! Še dobro, da preživljam nosečnost na 900m nadmorske višine in je temperatura maksimalno okrog 27stopinj...Pa tako fajn svež zrak je...In seveda sprehodi trajajo tudi do 2ure (ko greva z user posted image  nabirati gobe) in mi tako fajn denejo, da zvečer brez problema zaspim in spim celo noč. NIti hrbet me ne boli več kot me je... Res super nosečnost...Da bi bil le porod ravno tako fajn in brez problemov...In potem da bi tudi naš user posted image  lepo spančkal in lepo rastel...

Zdaj pa res grem...
papa

< Sporočilo je popravil jana_k -- 29.7.2008 12:43:34 >

(odgovor članu zvezda17)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
   RE: Oktober 2008
29.7.2008 13:30:44   
Tejčika29
Joj kako je danes vroče, mi nič ne paše po pravici povem.

Moram skočit v Ljubljano gledat posteljico (rabim barvo beljen hrast ali javor za k omari), pa v Kamnik - Pikapolonica po banjico, pa v Baby center naročit previjano podlogo... pol pa še malo na sprehod po stari Ljubljani, če se bo kaj ohladilo zvečer. Moj me bo enkrat... tako si zmišljujem, sicer pa zaenkrat še ne jamra in to je treba izkoristit user posted image .

Sicer pa moramo biti user posted image  privilegirane in nas morajo cartati. To je moje pravilo.

Zvezda - o sterilizatorjih in črpalkah smo govorile nekaj časa nazaj - pobrskaj malo.

Jaz sicer sušilca imam, ampak ga zdaj ne uporabljam, ker se res hitro suši poleti, za pozimi bo pa prav prišel. Jaz uporabljam mehčalec kljub sušilcu! Cote lahko sicer zložiš, tisto kar je treba pa likat mi pa tako ne uide. Tudi brisače se meni ne zdijo pretirano bolj mehke, na tem področju jaz nisem bila tako navdušena. Se ga pa splača imet, sploh ko bodo naši nadobudneži pridno packali cotke in ostalo user posted image


(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
   RE: Oktober 2008
29.7.2008 14:22:49   
mbd0411
Janja27!

Končno so mi dali datum za nov pregled.13.8.2008 in če mi zraven označite še da bomo imeli user posted image .
Ti izvidi iz bolnici tako dolgo hodijo,da je za znoret.
Kako ste mi kaj??


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
   RE: Oktober 2008
29.7.2008 14:29:36   
janja 27
daaannn

danes sem pa jaz mal naspidirana.....sem se lotla na veliko pranja.....sem vozičke privlekla dol in jih razstavla..sem rabla ene pol ure - upam da mi sestavljanje nazaj k bo vse oprano ne bo vzelo več časa k je tolk tistih gumbkov tam okoli....no sedaj me čaka da vržem v stroj prevleke od obeh vozičkov ( en je abc design velik, drugi je pa marela ampak ne tista majhna mal bolj večja ) marelo bomo vzeli tud sedaj s sabo na morje, bom lepo tamamlo noter dala če bo pa htela hodit bova pa vso kramo za na plažo zmetala v voziček je res sam 200 m do plaže ampak s mojim trebuhom ne bom vlačla rajš voziček porivamuser posted image user posted image ...pa še lupinco sem razstavla in ležalnik in je tega ratalo full dosti...mam že polno hišouser posted image user posted image no vozičke sem odpeljala  pred hišo jih je treba mal z vodo poškopit k so mal od prahauser posted image user posted image ....drugač pa sem oprala plenice in ugotovila da jih imam fulllll....ma bo že..bom pa manj prala potem....pa previjalnih imam tud cel vagon....pa še nekaj novih sem kupla....kaj ve boste imele benkice al bodije, jaz imam oboje na zalogi...sem vse oprala pa bom videla potem kaj in kako...se mi zdi da sem pri manci sam prvi teden uporabljala benkice potem so  mi bli bodiji bolj všeč..joj kako hitro vse pozabiš.user posted image user posted image pa če se prav spomnim nam je na materinski govorila da naj damo po dve benkice eno v drugo je potem lažje oblačenje..??? ne vem če se prav spomnim al ne....bom začela počasi likat zato sprašujem....plenice pa znam še vedno "sestavit" tisto na tri dele in potem prepognit da iz omare daš že pripravljeno na povijalno plenico....user posted image
jaz moram tud it že nabavt nepremočljivo podlogo v baby center pa jogi za košek sem naročila nov ker tisti se mi zdi da je že mal fuč....rabim še kasete za palčka previjalčka....to je super ideja če vam finančno znese jo nabavit jaz sem ga dobila v dar od kolegice...user posted image user posted image
jana voziček zgleda full lep upam da ti bo uspelo vse poštimat sem že un dan zasledila da si na forumu spraševala meni so bolj všeč napihljiva kolesa bolj peljejo po terenu zdej če misliš vozit samo po asfaltu potem ni važno ma mi imamo tule kr nekaj poti kjer je makadam ....
zvezda17 o strilizatorjih smo neki čvekale ja ma že nakj časa nazaj, jaz imam doma tisti avantov za mikovalovno in sem full zadovoljna....zložiš noter tud 3 falške lahko in dodaš malo vode obrneš gumb počakaš cca 7 minut in superca...narejeno je tud za dudke vendar jaz jih nisem uporabljala ker moja šjora ni htela dude met v ustihuser posted image user posted image sem jih pa sedaj našla cel vagon k sem tistikrat nabavla vse mogoče firme pa ji ni nič pasalo.....tud nekaj novih flašk sem najdla še zapakiranih....tko da me čaka še nakup v lekarni ( hladilno mazilo, bepanten, ribodermin,...) aja tiste krpice k je jane omenjala so zakon jaz sem jih že nabavla enih 12 pa še kak paketek ne bo škoda....
drugač pa bom začela počasi štimat tud torbo za porodnišnico zame....punce vtaknite noter en plavalni obroč..je superca če si šivan jaz sem prvič imela kar tri s sabo in sem jih potem posodila cimram...jaz sem ga imela non stop pod ritjo....user posted image user posted image še potem doma dva dni potem pa je blo vse ok....



_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
   RE: Oktober 2008
29.7.2008 14:34:44   
janja 27



user posted image

1. oktober
 
user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr. 11.08.08 user posted image
33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image




2. oktober

user posted image   blanka1 (2user posted image ?user posted image ) .pr.12.08.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image   levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   LJ  user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image   nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image   Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 23 let LJ user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image ) pr. 07.08.08 UZ 08.08.08.
         user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image



3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image
     
   
 
4. oktober
 
user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 01.08.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. 31.07.08  user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image
  
  
 
 
5. oktober
 
user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca
        
29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image
 
 
 
 
6.oktober
 
user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 07.08.08 user posted image user posted image   Vipava
       
user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image
  
 

7. oktober
 
user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pr. 25.08.08 user posted image  user posted image  
         
Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.08.08  user posted image   Idrija 25 let
 
 
 
 
8. oktober
 
user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image
 
 
 
9. oktober
 
user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.11.08.08 user posted image   user posted image   Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr. 13.08.08 user posted image LJ
        
31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )
 

 
 
 
10 oktober
 

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 06.08.08 user posted image   KR
         27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 19.08.08 user posted image   Trbovlje
          24 let user posted image user posted image
 
 
 
 
11. oktober  
 
user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image ) pr. 20.08.08 user posted image   user posted image user posted image
 
 
 
12. oktober
  
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.07.08
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image
  
 
 
 
13. oktober
 
user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 30.07.08   user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.13.08.08  user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.20.08.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image    klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image   user posted image
  
  
  
 
14.oktober
 
user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 12.08.08 UZ 20.08.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )  user posted image   user posted image user posted image




15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr. 08.08.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.?  user posted image   user posted image   user posted image




16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ) 5.pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  




17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 30.07.08   user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image CE  user posted image





18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image





19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.04.08.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.11.08.08 user posted image   LJ user posted image




20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.01.08.08 user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.21.08.08 user posted image   Velenje
           
26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image




21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image





22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   35 let  user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   33 let
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 06.08.08 user posted image 26 let user posted image user posted image




24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr.
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08



25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 05.08.08 pr. 26.08.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 07.08.08 user posted image   MB
          
29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr. 30.07.08 user posted image Vransko user posted image
         35 let user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
Zoja   user posted image   -  user posted image Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr. 13.08.08 3D ?.08.08 user posted image
        LJ  user posted image 30 let
user posted image




30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.08.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.08.08  user posted image   user posted image
user posted image    Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image




31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) pr. 08.08.08 pr. 08.09.08
         user posted image   25 let







 
VSEH SREČK user posted image   NAS JE  67 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 69 user posted image

trenutno razmerje:

                user posted image    18
                user posted image    19
                user posted image   32



user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol





kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

  spodnje hlačke

  Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke




_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
   RE: Oktober 2008
29.7.2008 14:35:52   
janja 27
jutri imajo pregled:

  user posted image    sarcy
  user posted image    Rendi
  user posted image    vianne
  user posted image    stunfek



_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
   RE: Oktober 2008
29.7.2008 21:30:09   
sean
zivjo corti=).. glede tvoje kilaze... ne se sikirat.. vidim da si bolj suhe postave, in prebrala sem dosti tega naj bi blo normalno , ... Tiste ki so bolj suhe postave naj bi se zredile od 14 kg pa do 20 kg.. naj bi blo normalno tako.. tiste ka so glih pa od 11kg do 14kg.. tiste pa ki so močnjese postave pa do 11 kg.. sej to vidis sama po sebi..vedla bos kdaj je dovolj, le prehranjuj se kolikor je pač mozno zdravo.. sadja več pa tako.. jaz sem tud trenutno v 28. tednu, pa sm se zredila za 7 kg. glede na to da sm dobila 5 kg od petega meseca in pow.. kot ti pravis niti sama nevem od kje.. ato tud js nejem več sladoleda pa čokoladic, manj testenin, kruha in tako.. ker to otrok ne pobere se samo nazalost prilepi nameuser posted image .. zdaj diete tud nestoj met,... sama bos vidla kolko lahko , kolko ne.. samo nestoj pretiravat...=) nič , samo da ti odgovirm na to... zanima me če STE DOBILE KATERE STRIJE?? jaz se namreč mazem redno..., po trebhu jih nimam, vendar sem opazila na prsih da so se mi pojavile, zdaj ne vem kaj je to točno,... zgledajo kot prepokane vene.. mislim useeno da so srtije..
res pa je da so močno narasle.. kar ni za verejt.. pa tud mleko mi teče redno  ven.. usa en dober znak.. upam da bo mleka=)
nič punce uzivajte kolkr se da v nosecnosti....hmali bo konec... user posted image papa....

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?