|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problem
1.3.2005 10:41:25   
spella
Ne se smejat, ampak men se zdi, da okar sem noseča, da mi dlake kr rinejo na površje :((. Že prej sem bila med malo polj poraščenimi, zdaj pa to ne pelje več nikamor. Če se ne bo kmalu ostavilo bom na koncu nosečnosti kot medeved:((. Po nogah in pod pazduho in tam dol se že briješ al pa depilaraš. Kaj pa po rokah :zmeden:. Ali ima katera kakše dober nasvet. Pa okoli popka so se mi začele tudi pojavljati dlake, ki jih prej nikoli ni bilo. Groza. Nisem vedla, da bojo hormoni tako podivjali.

Ali ima še katera takšne probleme? Nasveti???

LP Špela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Problem
1.3.2005 10:48:42   
baguSka
Če ti mogoče kej pomaga..:ups:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=31801&idk=86

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Problem
1.3.2005 10:58:47   
CIPRESA
Spella, jaz pa imam ravno obratno, meni se je rast upočasnila, prej sem se brila vsak mesec 1X, zdaj pa se že 2 meseca nisem nič in še nimam takih kot prej po 1 mesecu. Upam da se bo tako nadaljevalo tudi po nosečnosti.

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Problem
1.3.2005 11:00:55   
špelin@
Pozdrav še od enega "medveda" - no, medvedke ;)

Meni so začele dlake rasti celo po palcih na nogah!! Da o tistih črnih okoli popka sploh ne govorim... :ups:

In sem si prvič v življenju kupila električni brivnik. Mokro britje mi je namreč povzročalo vnetja, na depilacijsko kremo sem alergična, epilator ("pulilnik" dlak) pa je pregrob.

Moram priznati, da se super obnese, hitro opraviš in ne povzroča srbečice ali vnetij. Kupila sem kar tistega, ki ga prodajajo v Mercatorjevem hipermarketu za 2 jurja in mu nič ne manjka :bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Problem
1.3.2005 11:01:53   
spella
Baguska, men pa ta link ne dela?:zmeden:

Špela

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Problem
1.3.2005 11:03:02   
spella
Dela, dela pardon:)-.

LP Špela

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Problem
1.3.2005 12:17:36   
rozi81
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

spella sm misnla da sm edina. Glih učer sm si spodnji del nog z voskom populila čez kakšen mesec grem pa h kozmetičarki cele noge popult. Najrajš bi ji rekla da mi še trebuh sm skor bl kosmata ko moj najdražji:)-:)-.

Mi je pa moja G rekla da to vse zgine po rojstvu (upam) ker če ne pa ne vem kaj bom naredila. Če si dam zdele vse kocine stran kar jih je več od nosečnosti dalje sem prepričana da sm prec dve kili lažja!!!:)-:)-:)-

LP S :nosecka: in :duda:23t

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Problem
1.3.2005 13:08:43   
Romcka
hahahahaha..pa sem mislila, da se samo jaz v volkodlaka spreminjam:)
ze nekaj cajta se mi je zdelo, da pa tok dlak pa res nisem nikoli imela..pa moj lubi pridno zagotavlja, da je vse ok (kot vedno)....Kak lepo je vedet, da ste tam nekje in da nisem edina:)
leppppp pozdravcekkkk:metulj:
R

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Problem
1.3.2005 23:02:20   
cmokec
Ste me spomnile na mojo sosedo, ki ima že tako probleme s poraščenostjo. Ampak ko je bila ona :nosecka:, je bila pa kot iz škatlice - brez kocin. Dvakrat noseča, obakrat isto, obakrat rodila fantka. G. ji je rekla, da ji je očitno otroček toliko moških hormonov pobral, da ji kocine niso tako rasle. :bravo::bravo:

Mogoče je kaj na tem. A pri vas, ki veste spol, to kaj drži?

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Problem
2.3.2005 10:13:49   
spella
Jaz še ne vem spola - sem komaj v 12em tednu. Dugač pa noge in drugo že nekak zrihtam, ampak kako naj pa roke????? Beljenje, al si jih katera tud depilira???? Men je mal grozn, da bi mi pol na rokah začele rast take trde kocine:((. Pa narastek na laseh, se tolk hitr pojav, pa še full temnejši je in ker se barvam na blond, mi prejšna barva premal prime, tako da sem pol uranžna :)-:)-:)-. Mal ste me potolažle, da po nosečnosti mine, sam rok ima šele septembra in ne vem kako bodo drugi na to gledali, ko bom poleti hodila v kratkih rokavih. Bojim se, da se bodo vse glave obračale za mano, kajti takšne kosmate pošasti še niso vidle:)-:)-.

LP Špela

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?