MetiLu
|
No tko, jaz sem iz službe, večerjica v želodčku, zdej pa počasi sledi že večerni ritual... Februarka, jaz tud mislim, da je z Lariso vse ok Punce, ki ste že na GH, koliko obrokov pa imate čez dan, mi smo zdej že kar tadrugega popoldanskega začeli dajat, samo dava mlečno riževo kašico. Dones dopoldan je pa Janez zmazal celga frutka (125 g), a je to preveč naenkrat Mi pa obvezno rabimo stolček za hranjenje, ker ga je prov težko hranit v ležalniku na tleh pa zmeraj je zraven pri mizi, ko midva jeva in pol revček gleda gor, pa nič ne vidi kaj se dogaja tko da je moj reku, da ga greva v petek kupit sam zdej ne vem kerga: slexa al polly Itata, a Jakob ponoč še vedno noče dude? Ma je pa res pojava čez dan dedc, k pridno papa, ponoč pa scrkljanček lump mali men bi se zmešal, od tega nespanja, jest sem že po enem tednu čist adijo ... Ella, za punce pa res ne vem, kako zgleda tole lovljenje lulanja jaz sem mu dones sam vrečko na pimpija nalimala, pa čakam, ker ponavad takoj lula, pol sem pa kar vodo v umivalniku odprla, pa se je takoj na polno nalulal sva se sam še napokala in letela v laboratorij sem pa tud jaz najprej mislila,da bo to cela znanost