Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...zdaj pa grem jaz tudi
..... no bomo videli.......
), pol sem mal po stanovanju pospravla, ker moj ded kr sledi puša s temi cotami (cunjami), pol sem šla pa likat......no zvečer sem hotla mal po RR strašit pa me je itak skoz nekaj dol metalo, in pol se mi ni dalo več klofat po tej tipkovnici. Moj mi je naredil lepo še dva toasteka, pa še za službo za malco mi je prpravu (kar nisem mogla verjet......to se je prvič zgodilo na najini skupni poti, pa še omenla mu nisem če mi malco prpravi), madonca je fino bit noseč....no ampak k sem pojedla tista dva toastka....pa mi je vroče ratalo, pol mi noben položaj pred tv ni pasal,na koncu sem še samo v gatkah in modrcu ležala v dnevni k uni mroži in se prekladala, pol so me noge dajale, kr žgale so ....sem si prpravla lavorček z mrzlo vodico....si ne boste mislile, se je še vodica pogrela
Ko boš v novi avtek sedla in se malo začela z njim vozit, bo clio takoj pozabljen
.. tak da kr nasmešek na usta...