mama06
|
Eni samo Mi smo bili pa včeraj na bioresonanci in nimamo nobene alergije, le imunski sistem je porušen, ker ima težave z delovanjem tankega črevesa in posledično preveliko količino nekih virusov . Skratka, bila sva na prvi terapiji in dobila 70% dieto, kar pomeni, da ne smeva nobenega mleka živalskega izvora, sladkega, pšenice in piva ter rdečega vina . Naslednja izjava je bila, da jaz ne smem shujšat . Vprašala sem, ali je lahko to povezano z nespanjem ponoči in baje da ja, ker ga ponoči šraufa, saj ti virusu delajo zgago ko je tema . Sedaj moram še prinesti D3 kaplice in fluorove tabletke, da ga na to stestira, pa na terapije bova še hodila. Punce, a veste, kaj to pomeni zame nič sladkega . Umrla bom, ker na dan če ne pojem vsaj nekaj čokolade in keksov, sem adijo. Danes grem peč s fruktozo(Alina_Alin hvala, sem jo kupila v DM). Sem pa včeraj kupila sojin jogurt in ga dala malemu( z okusom jagode) pa sem mislila, da bo še mene pojedel in to po kosilu, ko je zmazal globok krožnik zelenjave . Tako, da sedaj jemo pirin kruh, sladkamo s fruktozo(jaz, mali itak ne), jem Vitaqul namaz za kruh,.....brezglutenske testenine......ampak cene so pa take, da te sezuje. Frdamana država ful skrbi za zdravje Lepo se imejte danes na srečanju in uživajte. Pri nas grmi in zgleda, da bo dež
|