mtinca1
|
danes sva bili z lano v moji službi, sva se šli malo pokazat, ker so naju vabili.. pred tem sem še naredila par krogov po mestu, da bi mala zaspala. in res je zaspala. ampak ko sva vstopili skozi vrata, je spet na široko odprla oči in moj dobr plan je splaval po vodi. malo je jokcala, vmes sem jo morala nahranit, sicer pa je obisk uspel. Pol od cca 4-ih naprej pa začne v spanju krilt in mahat z rokami ko blesav, da pol skoz gledam, al je buden al spi... ŠE dobr, da imamo dons P, da se bomo mal pozanimal o tem........ kaja - naša tamala tud navadno fuuul krili v spanju oz. največkrat preden se zbudi. pa cmoka z usti, svašta. drgač sem se jaz tud odločla za mireno...jutri jo grem vstavt (en tedem jo mam že doma) jaz mam pa pregled pri G v ponedeljek. nič se še nisem poučila o vrstah kontracepcije, glede na to, da običajne tabletke zaradi dojenja ne pridejo vpoštev. tina 28- a tole sam kupiš v lekarni, potem pa greš h G, da ti jo vstavi, al kako? tud pri meni se je začelo veselje s taščo zakaj ma črno za nohti, ga slabo umivamo ( morem se fejst potrudit da dobim to ven čez pol ure ma spet...) zakaj ma gubice rdeče (ker to dojenčki majo ) zakaj je zašvican(ker je veni 30 stopinj in mu je vroče ) zakaj so mu vse hlače prekratke (ker je zrasto ) moja tašča pa tole: joj, kolca se ji - spet jo zebe --- in potem ji pri 30 stopinjah nogavičke potegne gor do kolen, ker jo skrbi da se ne bi prehladila. pa ji povem, da ko se ji kolca to ne pomeni, da jo zebe, pa kr noče slišat. - da bi morala poslušat take in podobne vsak dan, se mi prav zmeša. no, s tega vidika je pa res fajn, da smo daleč stran..
|