bt08
|
Dobro jutro! jaz komej gledam,sploh ne morem spregledat orenk,tok sem zaspana. bom kr mal glavo naslonila na mizo pa da počijem.Ne vem kaj je da sem to zaspana že ene dva dni. No najprej povem da sva se pobotala čist,včerej sva čist lepo skupej vozila čez popoldan.Tako da smo se mel delovno lepo!Da smo ploščice končal,pol pa sej veste mal malice pa je bla ura 21,ko sva bla fertig. Ožbej naju je klical,pa hitel razlagat da se je s čolnam zvrnu v vodo,da ga je ata po nesreči zvrnil in je padu v vodo.Smo se tok nasmejal.Pol naju pa praša kaj pa delata,pa mu poveva da smo dal ploščice v kuhinjo po tleh,on pa kot en strokovnak reče,no pridem takoj domov pogledat! Sva se tolk smejala oba,ker je res dober zgledal.Komej čakam nedelj oda ga stisnem k seb! No avgustovke zdaj je pa napočil vaš mesec,pa mal je moj tud no,sej mi ga posodte,mam lih rojstni dan ta mesec,pa če me bo možek kej presenetu. Nataši sej men je tud župnik vse zrihtu z Ožbejam da ga je takoj pozakonil,sploh nisme vedla da treba,sem zvedla nap ripravah za zakon.Midva sva na ponedeljek mu prinesla sam poročni list od civilne in je blo to to.Mogla sva pa prnest,ker sva mela kontra zaporedje porok. Dans je pa petek,hvala bogu.Jutr pa gremo na poroko,bomo vidl,a bojo kej solzice tekle,a ne,zdaj ko sem že poročena.Najbolj faj nmi je ko je civilni obred tam ko sva ga midva mela,ziher bojo spomini,pa kurja polt!